kaśka k
Fanka BB :)
Martina skórki wcina
nie zawsze ale raczej tak i nawet jest mocno przekonana że od tego cycuszki jej rosną
nie zawsze ale raczej tak i nawet jest mocno przekonana że od tego cycuszki jej rosną
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czesc lasie! co slychac?
wrocilam sobie wczoraj z ranka w szara kraine:-( jestem totalnie padnieta bo przez ostatnie 72 godziny spalam jakies 5-6! liczylam ze dzis odespie ale musialam latac po aptekach. caly dom mam wysypany chodzacymi formami rota virusa! tylko sie snuja po chalupie i wymiotuja albo..no wiecie
eeh, ide sie zabunkrowac gdzies;-)
Maja wczoraj z Bambim na spacerze
wczoraj mieliśmy wizyte pediatry
mała ma zapalenie ucha , co godzinkę skakała jej temperaturka najmniej 36,3 najwięcej 38
dostała engystol kropelki do ucha, do noska bo ma jakiś zapchany, no i antybiotyk sumamed
miałam ją obserwować
wczoraj wieczorem nie było gorączki w nocy też nie dzisiaj cały dzień też ok
nosek zdecydowanie lepszy, nie kicha
no i nie dałam tego antybiotyku tylko engystol i kropelki do ucha i noska
pediatra mówił że 50 na 50 mała albo się rozchoruje albo nie
ale po tych płuckach lepiej żeby nie była poważniej chora i że lepiej dać antybiotyk
teraz mała jest lepsza, ładnie je
ale troszkę się boję czy dobrze zrobiłam
nie jestem zwolennikiem antybiotyków przecież ona tyle ich ostatnio dostała
już chyba dosyć jest wyjałowiona
tylko boję się tego, że bakterie które zaatakowały płuca lubią przechodzić na uszka no i nie wiadomo czy coś się nie wraca
dziewczyny co byście zrobiły? dać go czy jendak nie bo jakoś nie widzę żeby było gorzej nawet jest lepiej, a trochę mi teraz niezręcznie dzwonić do lekarza i pytać czy dać czy nie
pomyśli że całkiem niepoważną mamą jestem
Oliwiera nie szczepiłam i mocno się nad szczepieniem zastanawiamwiki nie pamiętam czy szczepiłaś prevenarem?