reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Julka śpi w bodziaku z krótkim rękawem i pidżamie bawełnianej z długim rękawem i spodniami i do tego skarpety. W pokoju ma około 20 stopni. Nie poci się więc pewnie jest zmarzluchem tak jak ja:sorry2:

Ja śpię w pidżamie, czasem w skarpetach, do tego na kołdrze (mam w sumie taki koc wełniany) obowiązkowo jakiś pled lub narzuta, kaloryfer odkręcony na 3. W innym wypadku od razu leje mi się z nosa mega katar:baffled:

Maju- ja Cię serdecznie pozdrawlaju! :elvis:
Macie piękne, duże mieszkanko! Najbardziej zazdroszczę Wam tych piwnic i garażu, a poza tym ogólnie "metrażu":sorry2::zawstydzona/y::-p;-);-);-)
(elfica napisała, że tą drogą mogę:cool2:)

Julka pluje zawodowo, od bardzo dawna, sama nie wiem jak to pojęła a do tej pory np. nie wykupi się na nocnik:baffled:

Skórek z bułki, chleba nie tknie, ale nie narzekam, bo generalnie odkąd przestałam jej dawać jogurty apetyt jej się poprawił. Dziś zjadła już prawie całe jabłko i do tego wypiła ze mną kubeczek soku z grejpfrutów. Oczywiście najpierw asystowała podczas wyciskania:blink:.

Alka :elvis:

Tuśka:
fajnie, że się pojawiłaś! Zapraszamy częściej;-)

Elfik- zdrowiej nam kobieto! Wiosna idzie, mąż nadciąga, trza stanąć na nogi:cool2:

reklama
Tekst Julki sprzed 2 dni:

młoda z patykiem w ręku w pogoni za latającą muchą mówi tak:
"mucho to nie będzie miłe!":-D:-D

Myślałam, że się posikam:-D;-):-)

czesc:happy2:

Milenka spi w pizamce z dlugim rekawem i spodenkami ja spie w koszulce z krotkim rekawem lub bez rekawa plus majtki
Mila nie je kromek od chleba
a paste do zebow polyka bo jej smakuje i jak narazie za diabla nie chce wypluwac

Niania,Tusia,Asia butki fajne:tak:
Niania te zolte mi sie podobaja,nie wiem czy je kupilas ale fajne

a co do opuchnietych nog to z Mila mialam sloniowe nogi,i po porodzie noga zostala mi wieksza o jeden nr :baffled: szkoda ze nie wiedzialam o tych cwiczeniach buuuuu
z Hania bylo inaczej,nogi mi troszke puchly a po porodzie wrocily do dawnego rozmiaru od razu:happy2:

Nenius wspolczuje nocki:sorry2:

Hania mi dzis placze przy robieniu kupki,robi na raty i takie zbite...

Alka dzieki za gratulacje i spoznione ale szczere zyczenia wszystkiego najlepszego!!! szybkiego zafasolkowania,mniej pracy i przeprowadzki jak najszybciej!!!!:-):-)

Karin wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!! :-):-)

Część dziewuchy!!!
Nianiu to w czym ty spisz (pewnie nago :))
Ja śpie zalezy od dnia i jak w domu ciepło - nieraz nago, a nie raz w wełnianych skarpetach na nogach do koszuli i majtek. Najczęściej jednak w koszulce i majtkach.
No ale co do spania nago to u mnie chyba sie skończyło, przynajmniej majtki muszę miec a to dlatego ze nas pies śpi pod kołodrą a najfajniej mu się śpi miedzy nogami:confused::szok:, no a ja psom nie więrze :D nie wiadomo co do głowy mu przyjdzie i co by chicał liznąc przed snem :p.
Maja myje zęby i pluje pastą, płucze tez i robi gulugulu.

Część dziewuchy!!!
Nianiu to w czym ty spisz (pewnie nago :))
Ja śpie zalezy od dnia i jak w domu ciepło - nieraz nago, a nie raz w wełnianych skarpetach na nogach do koszuli i majtek. Najczęściej jednak w koszulce i majtkach.
No ale co do spania nago to u mnie chyba sie skończyło, przynajmniej majtki muszę miec a to dlatego ze nas pies śpi pod kołodrą a najfajniej mu się śpi miedzy nogami:confused::szok:, no a ja psom nie więrze :D nie wiadomo co do głowy mu przyjdzie i co by chicał liznąc przed snem :p.
Maja myje zęby i pluje pastą, płucze tez i robi gulugulu.

o Matko :-D:-D:-D:-D Ty wariacie:-D Mistrzyni:tak:

Ja to nie moge np. spać w majtkach:blink: Wiec nawet jesli przed snem latam w majtkach to i tak po wejsciu pod kłodre sobie ściagam :happy2:(albo ktoś mi sciąga:cool2::wink:)Generalnie spię w koszulkach na ramiączka:tak: albo takich od kompletu z majtkami albo w koszulakch nocnych.
Ale pytam o to bo... POmyślałam sobie, ze warto dbac o to zeby spać w czymś ładnym i w miarę seksownym :tak: Nie mowię tu o jakis seks koronach , które kłują :no: ale o koszulach pt."niby nic a jednak :-p;-)
A ponieważ na obecnym etapie bardzo brakuje mi riki-tiki przychodzą mi takie różne mysli do głowy:sorry2: I własnie postanowiłam, ze co miesiac bede kupowała jedną koszulkę pt"niby nic a jednak:-p" i zawsze bede sypiała w czymś seksi.
Dla łosia owszem, ale przede wszytskim dla siebie :tak::tak::tak:

A koszulka np taka , którą mam na myśli to cuś w tym klimacie:

307283224

o Matko :-D:-D:-D:-D Ty wariacie:-D Mistrzyni:tak:

Ja to nie moge np. spać w majtkach:blink: Wiec nawet jesli przed snem latam w majtkach to i tak po wejsciu pod kłodre sobie ściagam :happy2:(albo ktoś mi sciąga:cool2::wink:)Generalnie spię w koszulkach na ramiączka:tak: albo takich od kompletu z majtkami albo w koszulakch nocnych.
Ale pytam o to bo... POmyślałam sobie, ze warto dbac o to zeby spać w czymś ładnym i w miarę seksownym :tak: Nie mowię tu o jakis seks koronach , które kłują :no: ale o koszulach pt."niby nic a jednak :-p;-)
A ponieważ na obecnym etapie bardzo brakuje mi riki-tiki przychodzą mi takie różne mysli do głowy:sorry2: I własnie postanowiłam, ze co miesiac bede kupowała jedną koszulkę pt"niby nic a jednak:-p" i zawsze bede sypiała w czymś seksi.

307283224
Ha to ja sie przyznam ze z okazji swiatecznych odwiedzin mojego męża :-p:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:( tych które już były) kupilam sobie takie niby nic wlasnie ale takie NAPRAWDE NIBY NIC :tak::-p:zawstydzona/y::sorry2::cool2:

307283224

Śliczna :tak: ale ja bym zamarzła, ja to straszny zmarźluch jestem :tak:

reklama
czesc lasie! co slychac?
wrocilam sobie wczoraj z ranka w szara kraine:-( jestem totalnie padnieta bo przez ostatnie 72 godziny spalam jakies 5-6! liczylam ze dzis odespie ale musialam latac po aptekach. caly dom mam wysypany chodzacymi formami rota virusa!:no::szok: tylko sie snuja po chalupie i wymiotuja albo..no wiecie:dry:

eeh, ide sie zabunkrowac gdzies;-)

Do góry