reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

A ja w pelni przeprowadzki i remontu !! W niedziele definitywnie sie wyprowadzamy !! Wiec do niedzieli chciala bym urodzic bo tutaj jest moj szpital !! Ale jak znam zycie i mojego pecha to pewnie jeszcze nie urodze !!! w dodatku od trzech dni jest grubo ponad 30° i nie mam juz sily w takich upalach nawet w nocy jest skwar !!!

reklama
Kurcze, to rzeczywiście nie wesoło przy takim upale. U nas na szczęście pogoda nas oszczędza jak narazie. Dzisiaj mamy 23 stopnie.
Anitka, jak chcesz urodzić w tym tygodniu, to podobno seksik czasami pomaga :D więc do dzieła i na porodówkę :D :D

Czesc dziewczyny!
Jesli chodzi o te rodzenie to nie wiem czy Was nie wyprzedze ;D ;D ;D
Od trzech dni mam takie silne bole brzucha i skurcze tez mi sie pojawiaja ,,no i jakies takie dziwne uplawy sie zaczely, ze cala w stresie jestem.
Czekam do jutra do wieczora i jak tak dalej bedzie to chyba pojade do szpitala sprawdzic czy jakiegos rozwarcia nie mam bo przeciez ten moj maluszek pupcia na dole siedzi i nie moze sie sam urodzic!!!!

Klaudia ale fajny macie pokoik, no jak go Kajtulek zobaczy to moze mu byc spieszno na swiat, wiec nozki zaciskaj ile sil!!!! ;D ;D ;D

Elfiko, to może pojedziesz do szpitala na ktg, żeby sprawdzić czy to nie skurcze porodowe, bo rzeczywiście lepiej, żebys nie zaczęła rodzić.

Tatus jak wyjeżdżał, to malucha wycałował i kazał mu siedzieć w brzuszku, więc zobaczymy jaki ma autorytet u synka :D :D :D

Wolalabym dzisiaj jeszcze do szpitala nie jechac bo moj lekarz pojechal na jakas konferencje i bedzie dopiero jutro ale oczywiscie jak bede sie gorzej czula to pojade, teraz jest troszke lepiej, wczoraj wieczorem tez lagodne byly te skurcze ale za to w nocy az meza obudzilam bo bylo kiepsko ufff

Kurcze dziewczyny, ale się zaczyna dziać :) Oj zaczyna się u  lipcóweczek gorący okres :) No ale tyle na niego czekałyśmy :) I pomyśleć, że w przeciągu 1,5 miesiąca nasze wszystkie dzidzie będą juz pewnie z nami :) To jest normalnie jakiś cud :D :D :D

A ja teraz ide do ZUSu zanieść zwolnienie, więc miłego dzionka wszystkim babulkom życzę:)

reklama
Ja zawsze mialam bardzo bolesne miesiaczki i teraz ten bol jest dokladnie taki sam jak w trakcie miesiaczki a do tego te dziwne uplawy .... zebym jeszcze wiedziala na co zwracac uwage, nie mam pojecia jakie sa te prawdziwe objawy porodu bo niby skad, przeciez kazdy czlowiek inaczej odczuwa np. skurcze

Do góry