reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
helo

mlodsze poszlo spac,starsze oglada bajke i je ze mna sniadanko,wiec mam chwileczke

Asia,Wiki gratki dla przyszlych panow przedszkolakow:-)
Mila tez zapisana
ciesze sie ze bedzie przedszkolakiem poniewaz jak ona lgnie do dzieci to az mi zal jej w domu trzymac....

Nenius a czemu Daria nie nadaje sie do przedszkola??

Olivia milego pobytu w snieznej krainie:-D to masz tak jak ja tutaj :-D
od listopada jeszcze snieg nie stopnial

jeszcze raz dziekuje za gratulacje

U naz zapisy do przedszkola tez od 1 marca.
Ja się bardzo cieszę, że Maciuś pójdzie do przedszkola. Zawsze to dla niego jakieś urozmaicenie. Ciagle tylko ze mną, albo z babcią, a tak to sie przynajmniej z innymi dzieciakami pobawi.

i przedszkolaków nam przybywa super:-)
a już zapisy robia na wrzesień u nas niby od 01 marca dopiero można

jak będzie ok to moja wróci od marca
nenius czemu nie widzisz małej w przedszkolu?

ciężko mi to sprecyzować :baffled:, po prostu zarówno ja jak i moi rodzice, którzy są z nią na codzień mamy wrażenie, że jeszcze nie jest gotowa na ten krok - emocjonalnie, psychicznie, sprawnościowo...
Na razie planuję częściej spotykać sie z osobami, które mają dzieci w jej wieku, żeby miała kontakt z dziećmi i uczyła się z nimi obcować. Bo chłopców to ona się po prostu boi (miałam przykład na urodzinach niedzielnych - był krzyk, pisk bo Mikołaj straszył ją dinozaurem wielkości może z 10 cm :sorry2: - wołała nieee Mikołaj, ja się boję!!! Bardzo się boję!!!!!!!!!). A poza tym w tej chwili zostają z nią moi rodzice więc nie mam przymusu, żeby szła już do przedszkola.

hej hej Dorotko :cool2::cool2:
jak tam Twoja wesoła gromadka?? jak nowa niania?

U nas wszystko ok. Tzn poza moją migreną dzisiejszą, ale juz jestem na proszkach, zaraz dopiję kolejną kawkę i może jakoś przeżyję :confused:

A nowa niania chyba zostanie. Dobrze mi sie z Nią dogaduje. Co prawda jest trochę nudna dla Macka, ponieważ nie zna zabaw odpowiednich dla Jego wieku (dotychczas zajmowała się zuchami). Ale zauważylam, że najważniejsze, żebysmy się z Nią dobrze czuli. A zabaw się nauczy, prawda? To miła, sympatyczna dziewczyna, umie Macka do pionu ustawić, widzę że dziecko jest przy Niej bezpieczne.

reklama
Do góry