reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Jezu Lila , domyslam się że to szok :-) No to chyba synio tym razem utrafiony ;-)
Jak się czujesz? Jak karol?

Karol to przyjal lepiej ode mnie
w sumie non stop kladzie mi do glowy i dzieki temu jakos funkcjonuje
wg niego zadna tragedia,ot poprostu bedzie nastepny dzidzius i chcialby synka ale jak powiedzial nastawia sie psychicznie na kolejna lejdis :happy2:
ciesze sie ze przyjal to tak dobrze....w przeciwienstwie do mnie

a jak sie czuje? hmm...jeszcze nie dowierzam
ale dzieki K.zaczynam widziec wiecej plusow

choc jak pomysle sobie ze znowu bede miala big brzuch i ciazowe dolegliwosci to mi slabo :sorry2:

reklama
Ide bo dziś sama z chłiopakami.

Ps.Tak mi zaczęły wypadac włosy, ze już ma nerwa , ze wszędzie ich pełno.
Aż się boje ruszyć głową:-p:szok::baffled:
Biore itaminy, odzywki kłade ale jak narazie średnio pomaga.
Po ciązy z Matim tez tak miałam, ale juz niepamietam co to zrobiłam, ze przestało.:baffled:
Macie jakieś sprawdzone sposoby???
Pilnie potrzebuję.
pamiętam, ze przechodziłam przez tę fazę podobnie z Martusią i ja stosowałam szampon Seboradin a Marta coś innego ...i mniej więcej w tym samym czasie włosy przestały wypadać a to my zaczęłyśmy sie zamieniać w młode lwy :sorry2:...myśle ze to była kwestia czasu a nie sposoby...tak czy siak o tamten szampon polecam bo włosy są po nim bardzo ładne.

Hej kochane
mam dosyć :-( Weronika znowu chora na całego, od wczoraj walczymy goraczką bo ciagle 39-39,5 , kaszel , katar
Trzy tygodnie zdrowa to znowu miala problemy z tymi nerkami, tam wyniki lepsze trzbea nowe badania robic a mała znowu sie rozkłada :-:)-:)-( Ona jest chora niemal bez przerwy od początku grudnia :sad:

...
uderzę w ton Kasi ...wiosna idzie może będzie lepiej :sorry2: .
Ja też mocno na to liczę bo u nas od września nie było 3 tygodni bez choroby . teraz chcę wykorzystać swoje zwolnienie i przetrzymać Kubę w domu ... i jeśli w koncu będa te 3 zdrowe tygodnie to go szczepię przeciw pneumokokom - ponoć mocno uodparnia .

:szok::szok::szok::szok:

nie no dziewczyny ale newsy:szok::szok::szok:

Anika :elvis: GRATULACJE!:tak:;-):-):-D:-D

Lilka :szok::szok::-D:-D GRATULACJE!!!! :szok::szok::-D:-D (życzę Wam syncia tym razem:zawstydzona/y:)

Spadam, bo mam gości do wtorku :tak::-D

no no, ale nam sie dzieciaczki mnożą :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Lila gratulacje, na pewno wszystko będzie dobrze, a ze to dla Ciebie szok, no cóż ....chyba dla każdej z Nas był by to szok, trzymam qciuki!!!

elf co to sie dzieje, ze te choroby tak Was nawiedzają?? mam nadzieje, ze minie szybko ta temperatura i inne dolegliwości. Przesyłam Wam buziaki!!!

brunetko
ja miałam tak samo po porodzie, prawie 3 miesiące włosy mi wypadały, strasznie....brałam witaminy, ale nic nie pomagało, pytałam lekarza, powiedział mi, ze trzeba czekać, samo minie, ale może spróbuj tego szamponu co dziewczyny polecają, może akurat pomorze.

a my dzisiaj z Kubusiem byliśmy na basenie, bardzo dobrze mi to zrobiło na mój zły humor, muszę to zapisać w swoim planie dnia :cool2::cool2::cool2:
Kubie tez sie bardzo podobało.

Anika Lilka ogromne gratulacje nowe brzuchatki:-):tak:

Anika ja nie chciałam małej szczepić ale lekarze naciskają tym bardziej po tym pneumokokowym zapaleniu płuc już wiem ze jest podatna i będzie łapać więc muszę zaszczepić
tylko że nadal mam obawy

bo pamiętacie kiedyś pisałam o koleżance i jej dziecku co strasznie mała się pochorowała po tym :baffled:

ale już się prawie zdecydowałam i zbieram te 300,00:dry:oby była to słuszna decyzja

reklama
Elfik myślę o Was:elvis:

Joasiu super że basenik poprawił samopoczucie

a my w sobotę wieczorkiem poszliśmy na lodowisko:-)
martina jeździła na łyżwach ale oczywiście trzymaliśmy ją za rączki i przebiarała nóżkami przez godzinkę
było super :-)

dzisiaj dzień spędzony w krainie dziecięcej - dwóch małych kolegów obchodziło urodzinki

i to tyle wrażeń jutro poniedziałek i cały tydzień w domku :blink:też dobrze
bo za tydzień mam wrócić do pracy
zobaczymy

Do góry