reklama
Klaudia
Lipcóweczka 2005
A to błotko, to na gębulkę czy na pupcię??
Ja chcecie czyms zająć dziecko, to dajcie mu się pobawić dziurkaczem, a potem każcie zbierać wszystkie dziurki z dywanu Maciek juz 10 minut chodzi i zbiera dziurki z wykładziny, hehe. :-)
Ja chcecie czyms zająć dziecko, to dajcie mu się pobawić dziurkaczem, a potem każcie zbierać wszystkie dziurki z dywanu Maciek juz 10 minut chodzi i zbiera dziurki z wykładziny, hehe. :-)
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
na pupcię;-)
dziurki z dywanu??? chyba piegi?
Klaudia
Lipcóweczka 2005
No dobra, to co zostało po dziurkach w papierze :-)dziurki z dywanu??? chyba piegi?
Joaska
Lipcowe mamy '05
apropo czytałam ostatnio, ze mozna sobie kupic w zielarskim sklepie sproszkowane algi i błotko, dodajesz wode i sie ciapiesz pozniej, ktoras z was uzywała???
edziu a to błotko to takie juz gotowe??? i co działa troche???
napisz cos wiecej
Joaska
Lipcowe mamy '05
No dobra, to co zostało po dziurkach w papierze :-)
hihih
ja sie nastawiam dzisiaj na sprzatanie od rana, wiecie generalna burza przez chałupe.....
ale jak sobie pomysle ile w tym moim mieszkaniu jest do roboty, ehhhhh
no nic, zrobie ile sie da....
aaa edziu przypominam sie apropo zdjec z wizyty u nas
Joaska
Lipcowe mamy '05
Hehe, leję Przy okazji Asia strasznie podoba mi się Twoja nowa fotka w avatarze
senkju
elf co jest??
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
apropo czytałam ostatnio, ze mozna sobie kupic w zielarskim sklepie sproszkowane algi i błotko, dodajesz wode i sie ciapiesz pozniej, ktoras z was uzywała???
edziu a to błotko to takie juz gotowe??? i co działa troche???
napisz cos wiecej
no gotowe, nie wiem czy działa bo mi debil przysłał nie to co zamówiłam i musiałam mu odesłać i teraz znowu będę czekała aż paczka dojdzie do niego a później wyśle właściwy towar dla mnie Mam nadzieję, ze działa. Obocym
aaa edziu przypominam sie apropo zdjec z wizyty u nas
sorry, dziś na 100% wezmę się za to! Aj promis
reklama
Anikaa
Fan(ka)
witam i ja z muffinką i bez kawy - wciąż u mnie susza kawowaKtoś tu wczoraj zapraszał na kawkę??
No więc jezdem i ja i kawa (i muffinka z granolą ;-) - dobra, ale w porównaniu z cappucino nie ma szans)