reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Klaudia jęzor mi ucieka..............niestety dieta :sorry:

teksty Weronisi super, ma to chyba po mamusi heheh :sorry::sorry:

Kuba ostatnio przyszedł do sklepu i mowi " Pani poproszę ( tutaj spiewa) ze jesteees tuuuu" My z Pania w sklepie lekka konsternacja , wkoncu po pokazuwaniu " moze to Kubusiu, moze to..." zgadłysmy, ze były to czekoladki Merci........Merci, ze jestes tuuuuuuu :sorry::sorry::sorry::sorry:

reklama
aaaaa i jeszcze jedno mi sie przypomniało
Kuba szybko łapie rozne słowka w innym jezuku i ostatnio załapał thank you z jakiegos ogladanego przeze mnie koncertu, wiec chodził i mowił "tank ju" cały czas.......
ja sie chciałam pochwalic przed R. i mowie "Kuba powiedz dziekuje po angielsku"
a On " dziekuje po angielsku" :-p:-p:-p:-p:-p

hehhehhe Anika, mufinkujesz na noc?
A jak dziś Twój pierworodny? Przestał wymiotować w końcu?
No i w ogóle jak się dziś czujesz?:tak:

Bo ja to normalnie czuję się zajefajnie! Tylko zimno mnie znów telepie przez Elfika:-p

Był dziś facet od pralki u nas i jak się schylał to mu tyłek wychodził ze spodni tak daleko, daleko aż po sam.... no wiecie po co...
I ja tego nie komentowałam no bo co miałam mu powiedzieć, że panu dupka świeci? Tak se tylko spoglądałam...:sorry:
Ale zobaczył to mój łoś i zaczął robić głupie miny do mnie czy ja to zauważyłam...
A ja w tym czasie akurat o coś pana pytałam i nagle parsknęłam śmiechem.
No i chyba się zorientował...
ale siara:-p:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
jutro ma wrócić naprawić:laugh2::rofl2:

:laugh2::laugh2::laugh2:

ciekawe jak dzis sie ubierze :rofl2:

mowie szybkie czesc
i pliiiiiis - trzymajcie kciuki

dzis jest nowa opiekunka
niech to będzie właśnie TA

Kuba szybko łapie rozne słowka w innym jezuku i ostatnio załapał thank you z jakiegos ogladanego przeze mnie koncertu, wiec chodził i mowił "tank ju" cały czas.......
Hehe dobre. :-D:-D
Miałyśmy założyć ten wątek z tekstami dzieci i co?

Gazelaczku, trzymamy kciukiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niech to będzie ta.

Hehe, leję :-D Przy okazji Asia strasznie podoba mi się Twoja nowa fotka w avatarze :tak::cool2:

Cześć baby,

Muffinki to zdecydowanie mój faworyt ;-) I jest to chyba jedyny wypiek, który mi wychodzi i kórym zajadają się domownicy i goście :sorry:

Niestety od dzisiaj ostra dieta, bo znowu sobie popuściłam w weekend :angry: M. wcale mi nie ułatwia zadania serwując pyszne deserki kawowo-czekoladowe z galaretką i owocami :sorry: Oczywiście własnej roboty :-p

Postaram się zajrzeć później :blink:

edziu zapomniałabym : wszystkiego naj naj z okazji minionej rocznicy wielkiego "TAK" całuje Ciebie i łoska!!miłości, miłości i .................matematyki :sorry::sorry::sorry:

my wczoraj mielismy mała rocznice, Rafał mnie zaskoczył, kupił torcik w kształcie serca z mojej ulubionej cukierni, szampana.......mielismy małą imprezke w czasie kiedy Kuba ogladał Boba Budowniczego :-p:-p, całe 10 minut........
ale i tak było super miło.

no to dla wszystkich obchodzących rocznice wszystkiego naj, naj, naj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kuba ostatnio przyszedł do sklepu i mowi " Pani poproszę ( tutaj spiewa) ze jesteees tuuuu" My z Pania w sklepie lekka konsternacja , wkoncu po pokazuwaniu " moze to Kubusiu, moze to..." zgadłysmy, ze były to czekoladki Merci........Merci, ze jestes tuuuuuuu :sorry::sorry::sorry::sorry:

:-):-):-):-):-)

:laugh2::laugh2::laugh2:

ciekawe jak dzis sie ubierze :rofl2:

mowie szybkie czesc
i pliiiiiis - trzymajcie kciuki

dzis jest nowa opiekunka
niech to będzie właśnie TA

trzymam :tak:

Cześć mateczki:tak:

Kończę kawę.

Dziękuję za życzenia Asik;-).

Spłodziłam już reklamację, bo jakiś debil przysłał mi zupełnie inne błoto niż zamówiłam.
Na swoje czekam od 27 stycznia, no i se jeszcze poczekam:baffled::baffled::baffled:

reklama
Do góry