reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

może nie będzie tak źle, ja Miśka zawsze pytam, które uszko mierzymy, On pokazuje, potem "czyta" co się wyświetla, zamyka - generalnie jest baaaardzo dumny z siebie i mierzyć możemy do oporu :-p;-) a w czasie snu to już w ogóle wypas- sekunda a dzieciak nawet nie wie, że jest jakaś akcja i śpi smacznie :tak:
Jak sobie przypomnę pierwszą chorobę Miśka ze zwykłym termometrem...:szok::szok::szok:

Bedziemy testować :tak:
dzieki bardzo za podpowiedź :happy:

reklama
Wiecie co?

Moje dziecko je:szok::szok::szok:

Nie wiem czy to skutek kolejnego syropu poprawiającego apetyt czy w końcu się odblokowała?

Zjadła dziś nawet 2 owoce:szok:

Teraz je kolację:szok::szok::szok::szok::szok:

szok szok szok!;-):-)

Oj, co tam jeszcze?
aaaaaaaaaaaaa no, zdrówka dla wszystkich, którzy zaniemogli z różnych powodów:tak:

Opiłam się wody i mam żaby:sorry:

może nie będzie tak źle, ja Miśka zawsze pytam, które uszko mierzymy, On pokazuje, potem "czyta" co się wyświetla, zamyka - generalnie jest baaaardzo dumny z siebie i mierzyć możemy do oporu :-p;-) a w czasie snu to już w ogóle wypas- sekunda a dzieciak nawet nie wie, że jest jakaś akcja i śpi smacznie :tak:
Jak sobie przypomnę pierwszą chorobę Miśka ze zwykłym termometrem...:szok::szok::szok:
hi a my mamy zwykły termometr i sposób na mierzenie nim (oczywiście opcja dla dziecka starszego) otóż sobie śpiewami termometrową piosenkę:-p
ja: trzymamy, trzymamy
Kuba: timamy, timamy
ja: ale nie dotykamy
Kuba: ale nie ditikamy
ja: czekamy, czekamy
Kuba: czekamy , czekamy
wspólnie: aż zacznie nam pikać ...hi

Wiecie co?

Nie wiem czy to skutek kolejnego syropu poprawiającego apetyt czy w końcu się odblokowała?

Oj, co tam jeszcze?
aaaaaaaaaaaaa no, zdrówka dla wszystkich, którzy zaniemogli z różnych powodów:tak:

no gratulacje...ciekawe czego to wynik, tych butelek bioaronu czy citropepsinu :dry:...w sumie to obojętne..grunt, żemała je. GIT . ..

a żaby to chyba nie tylko w brzuchu...pochwal sie Edytko skąd taki fajny avatar ...tylko nie mów ze z aparatu :-p;-)

hi a my mamy zwykły termometr i sposób na mierzenie nim (oczywiście opcja dla dziecka starszego) otóż sobie śpiewami termometrową piosenkę:-p
ja: trzymamy, trzymamy
Kuba: timamy, timamy
ja: ale nie dotykamy
Kuba: ale nie ditikamy
ja: czekamy, czekamy
Kuba: czekamy , czekamy
wspólnie: aż zacznie nam pikać ...hi

o rany leje na maksa :-D:-D:-D:-D

Wiecie co?

Oj, co tam jeszcze?

noooo to miodzio kochana :-):-):-)tak trzymac :-)

no gratulacje...ciekawe czego to wynik, tych butelek bioaronu czy citropepsinu :dry:...w sumie to obojętne..grunt, żemała je. GIT . ..

a żaby to chyba nie tylko w brzuchu...pochwal sie Edytko skąd taki fajny avatar ...tylko nie mów ze z aparatu :-p;-)

bo my jesteśmy trzy ropuchy:szok::rofl2:

ale są na świecie inne łosie i takie tam:laugh2::laugh2::laugh2::-D:-D:-D:-D:-D

idę się plumkać do wanny:-D;-)

Wiecie co?

Ja sie z tego bardzo bardzo ciesze :tak::-):-):-)

bo my jesteśmy trzy ropuchy:szok::rofl2:

ale są na świecie inne łosie i takie tam:laugh2::laugh2::laugh2::-D:-D:-D:-D:-D

idę się plumkać do wanny:-D;-)
a najbardziej sie ciesze z tego,że Pani w takim humorku fajowym dzisiaj :tak:;-) mimo tych żab :-p

ze słownika mojego malutkiego potwora :-)
-mamusiu pak ju, to bzidko cy siajnie powiedziała Nisia?
-------------------------------------------------------------
-mamusiu, cio na objadek jobisz?
będzie Nisiu zupka ogórkowa
-aaa dobla to jest ziupka ale jak babcia zjobi bo twoja jest paskudna :szok:
----------------------------------------------------------------
w sklepie spozywczym
-dzień dobly som liziaki?
są ale musisz wybrac jaki ci sie podoba
-ale nisia nie powiedziala zie bendzie wybielac :szok::szok::szok:

reklama
Do góry