Klaudia
Lipcóweczka 2005
Koniec ferii
Aaa, już mi się troszeczkę znudziłyście. Ciągle tylko dzieciach i chorobach gadacie ;-):-) Ileż można?? Dlatego postanowiłam sobie znaleźć nowe koleżanki :-)
Wszystkie suche mieszasz ze sobą, potem wszystkie mokre ze sobą, a potem suche z mokrymi. Tylko za bardzo się nie staraj, bo Ci nie wyjdą muffinki. Ma być "belejak" ;-):-) Mi zazwyczaj Maciek miesza to wszystko :-) Jak raz wyrobiłam ciasto w mikserze, to mi muffinki nie urosłydobra tylko powiedz koleżance "dwielewerecedopieczenia" czy suche do suchych a mokre do mokrych oznacza ze najpierw te składniki ze sobą mieszasz a potem te suche z mokrymi ??
Klaudia a co to za haslo "przyjaciolki 2008" jak to nie tajemnica panstwowa oczywiscie
Aaa, już mi się troszeczkę znudziłyście. Ciągle tylko dzieciach i chorobach gadacie ;-):-) Ileż można?? Dlatego postanowiłam sobie znaleźć nowe koleżanki :-)
Życzę powodzenia w dalszych poszukiwaniach.kandydatki na opiekunkę
nic dodać nic ująć...
Anikaa, mam nadzieję, że Kubuś już lepiej. Tym, że nie je to się w ogóle nie martw. Nadrobi później, jak wyzdrowieje. Maciek przez trzy dni też nie jadł, ale jak potem zaczął to końca nie było widać.cześć babeczki...
wpadam po pomoc...Kuba już trzeci dzień prawie nic ni je a jak coś już zje to zwróci ...help...macie jakieś sposoby na taką sytuację... dopiero jutro idę do lekarza
ps. wydaje mi się ze te wymioty to po antybiotyku
Ja widziałam dużo papilotek, tylko koniecznie chciałam białe w wymiarach średnica 53, wysokość 32, bo one najlepiej pasują do foremki z Ikei. No ale w końcu kupiłam brązowe w innym wymiarzeklaudia ale mnie nakreciłas na te muffinki......
tylko nie mam papilotek, wiec szukałam na allegro, pisałaś chyba ze nie ma na allegro teraz papilotek a ja znalazłam tyle