reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Koniec ferii :wściekła/y:

dobra tylko powiedz koleżance "dwielewerecedopieczenia" czy suche do suchych a mokre do mokrych oznacza ze najpierw te składniki ze sobą mieszasz a potem te suche z mokrymi ??
Wszystkie suche mieszasz ze sobą, potem wszystkie mokre ze sobą, a potem suche z mokrymi. Tylko za bardzo się nie staraj, bo Ci nie wyjdą muffinki. Ma być "belejak" ;-):-) Mi zazwyczaj Maciek miesza to wszystko :-) Jak raz wyrobiłam ciasto w mikserze, to mi muffinki nie urosły :-D

Klaudia a co to za haslo "przyjaciolki 2008" jak to nie tajemnica panstwowa:-p oczywiscie

Aaa, już mi się troszeczkę znudziłyście. Ciągle tylko dzieciach i chorobach gadacie ;-):-) Ileż można?? Dlatego postanowiłam sobie znaleźć nowe koleżanki :-)

kandydatki na opiekunkę :shocked2::evil::rolleyes2::oo::huh:

nic dodać nic ująć...
Życzę powodzenia w dalszych poszukiwaniach.

cześć babeczki...
wpadam po pomoc...Kuba już trzeci dzień prawie nic ni je a jak coś już zje to zwróci ...help...macie jakieś sposoby na taką sytuację... dopiero jutro idę do lekarza
ps. wydaje mi się ze te wymioty to po antybiotyku
Anikaa, mam nadzieję, że Kubuś już lepiej. Tym, że nie je to się w ogóle nie martw. Nadrobi później, jak wyzdrowieje. Maciek przez trzy dni też nie jadł, ale jak potem zaczął to końca nie było widać.

klaudia ale mnie nakreciłas na te muffinki......
tylko nie mam papilotek, wiec szukałam na allegro, pisałaś chyba ze nie ma na allegro teraz papilotek a ja znalazłam tyle
Ja widziałam dużo papilotek, tylko koniecznie chciałam białe w wymiarach średnica 53, wysokość 32, bo one najlepiej pasują do foremki z Ikei. No ale w końcu kupiłam brązowe w innym wymiarze :baffled:

reklama
Rany, ale nie lubię wracać do pracy po urlopie :baffled:

Byłam w galerii.
Lilka, ale te Twoje panny duże :szok::szok: Czy mi się wydaje, czy Hania jest podobna do Karlosa?

A Weroniczka na tym ostatnim zdjęcu przyjęła ulubiona poze Maciusia :-)

Cześć kobitki :-)

Dzięki za życzenia zdrowia.

Jestem już w pracy ale nie czuję się najlepiej :baffled:
Mam wrażenie, ze dopiero dzisiaj na dobre dostałam kataru :baffled::baffled::baffled:

hej

zobaczcie co znalazlam przez przypadek w internecie:

dziewczyna ma czym oddychać ;-)

Kuba ma właśnie Klacid :szok:

wszystko tylko nie Klacid :wściekła/y:

Edytko wielkie dzięki . sytuacja na razie na tyle opanowana ze podczas dnia nie było wymiotów no i mały podjada paluszki -juppi- nawet zjadł 2 łyżki zupy :szok: to dopiero osiąg co ;-) a teraz prosi mnie do tańca wiec muszę kończyć .
pa
ps. Oliwia wywal ten krem.:tak:

dobrze, że jest lepiej :happy:

Aaa, już mi się troszeczkę znudziłyście. Ciągle tylko dzieciach i chorobach gadacie ;-):-) Ileż można?? Dlatego postanowiłam sobie znaleźć nowe koleżanki :-)

te nowe koleżanki czekają :tak:

Nenius, coś Cię to choróbsko nie może opuścić :no: No, ale juz bliżej niż dalej :-)

Jeszcze tylko zamelduję, że mamy za sobą 3 noce bez pieluchy. Wszystkie suche :-) Była tylko mała wpadka dzisiaj rano, bo jak Maciejka się obudził, to chciał jeszcze "polezieć w łóziećku" i się w nim zesikał :eek: No, ale najważniejsze, że przez sen nie sika :-)

A propos wstawania, czy wasze dzieci też są takie marudne po południowej drzemce? Rano, Maciek budzi się zawsze radosny, ale po południu przeważnie z płaczem. Normalnie przez pół godziny dochodzi potem do siebie. No i zanim wstanie to mija kupa czasu...

A propos wstawania, czy wasze dzieci też są takie marudne po południowej drzemce? Rano, Maciek budzi się zawsze radosny, ale po południu przeważnie z płaczem. Normalnie przez pół godziny dochodzi potem do siebie. No i zanim wstanie to mija kupa czasu...

czasem bywa, ze Daria wstanie z marnym humorem ale nie zawsze...
Generalnie potrzebuje poprzytulania zanim się rozrusza :tak:

Ja widziałam dużo papilotek, tylko koniecznie chciałam białe w wymiarach średnica 53, wysokość 32, bo one najlepiej pasują do foremki z Ikei. No ale w końcu kupiłam brązowe w innym wymiarze :baffled:

ahaaaaaaaaaa
właśnie miałam sie Ciebie pytać jaki wymiar tych papilotek kupic, tylko ze ja nie mam formy i zawsze robiłam tak, ze papilotki z ciastem ustawiałam na blaszce i do piekarnika :-pmoze i ja kupie ten wymiar.........

czesc babeczki :eek::eek:
piekne słonce swieci a mnie sie jakos nic nie chce
własnie sie zmuszam, zeby isc na spacer w Kuba......

no dobra, komu w droge temu............
do pozniej!!!

ps. galeryjka przecudna, Weronisia juz jaka panieneczka!!!
i ja musze obstrykac moje dziecię........

cześć Wam!!!
właśnie jestem po sporej dawce domowego SPA, przydało mi się bo niestety była ciężka noc. Jednak u Kuby bez zmian. Mimo odstawieni antybiotyku wymioty są nadal, kaszel jak go dorwie to trzyma aż się mały, mówiąc kolokwialnie, nie porzyga:-(.
teraz niuniuek śpi a jak się obudzi to idziemy na przypał do lekarza, bo numerki dopiero są na środę ehhhhh szlag mnie trafia na tę przychodnię.

Klaudia , dzięki za odpowiedź w sprawie mufinek( chyba na forum to tylko jeszcze ja nie robiłam :zawstydzona/y::-p)
a co do przyjaciółek to się obrażamy i jesteśmy zazdrosne :-p....mam nadzieję ze jak zamienisz dolny suwaczek to znów będziemy tylko my ;-) .

Jeśli chodzi o humor Jakuba po popołudniowej drzemce to często bywa kapryśny.

cześć...........przyszłam,poczytałam i idę wkurzona
oczywiście nie na Was,ale na kraj,ustrój........co tu będe smucić:crazy:

reklama
teraz niuniuek śpi a jak się obudzi to idziemy na przypał do lekarza, bo numerki dopiero są na środę ehhhhh szlag mnie trafia na tę przychodnię.

Biedny Kubasek :-(
Anikaa, nie ma u Was dyżuru 24-godzinnego w tej przychodni :szok: Jestem w szoku, że musicie czekać do środy, żeby iść do lekarza. :szok: Normalnie scyzoryk sie w kieszeni otwiera :angry::wściekła/y:

Do góry