Lilka, a ja cos pamietam ze ty juz jakis czas temu tez sie kiepsko czulas i mialas isc do lekarza. bylas?
w kazdym badz razie zadbaj o siebie!
a moze to jest reakcja oczyszczajaca po pobycie tesciowej;-)
Hanti ty tez sie kuruj!
a pewnie ze polece! mam juz umowione tyle spotkan ze by mnie zlinczowali jakbym sie nie pojawila
lipa jeszcze mala bo jak moja mama wyjezdzala do sanatorium dwa tyg temu to jej pozyczylam swoja walizke.jeszcze wtedy nie mialam w glowie uganiania sie za sloncem po europie
teraz wiec sciagnelam od siostry walizke ale ta jest bardzo malutka. siostra ja uzywa na delegacje trzydniowe. oferowala mi jeszcze torby ale po tylu wizytach w atenach nie dam sie wrobic
tam bez walizki z solidnymi kolkami nie ma co z samolotu wysiadac. najwyzej bede majtki w bagazu podrecznym wiozla
kurna
Joasia tyle dni cie ta opuchlizna trzyma i boli? wspolczuje.
Anikaa biedny ten twoj Kubus! trzymajcie sie
A o "Klacidzie" to
Elfik Wam może kiedyś opowie jakie to jest *****
i co robi z dzieciakami
ja pitole jestem przerazona!!!
jak to sie dzieje ze wszsytkie dzieci dostaja ten sam antybiotyk i wszystkie na niego tak zle reaguja! ja rozumiem ze kazdy reaguje na lek troszke inaczej, raz gorzej raz lepiej. ale to cholerstwo z tego co piszecie na wszystkie dzieci dziala zle!
ja bym to zglosila do jakiejs kontroli! ministerstwa zdrowia czy cos!
Gazelka mam pytanie. kupilam jakis czas temu ten krem do stop z polleny ktory zachwalalas. otworzylam i zaczal z niego leciec jakis plyn. tak jakby sie oddzielila woda od kremu. wszelkiego rodzaju mieszanie nie pomoglo. walnelam to na polke i zapomnialam. teraz zbieram kosmetyki na wyjazd i znalazlam ten krem. juz bez otwierania slychac ze w nim chlupocze i to bardziej niz wczesniej!
termin waznosci ma do 09.2009. o co biega? od czego to sie moglo zrobic? zdarzylo ci sie cos takiego? wywale ten krem chyba bo co z nim zrobic