reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

NiaNia...kochanie z tego co a pamiętam to była taka plamka dosyć spora....taka mocno czerwona a wręcz troche czarna...porównałąbym to do skrzepów ,które czasem wydobywają się podczas miesiączki...

reklama
ja tez bede prala...jak juz kupie, w lasnie przegladam alegro i sklepy w necie w poszukiwaniu ladnej niedrogiej poscieli, niestety ta co mi sie podoba jest droga, a mezowi to prawie zadna sie nie podoba vbpo mowi ze wszytskie sa dla dziewczynek... my co do plci chcemy miec niespodzianke wiec musimy wybierac cos w miare neutralnegp

A ja upralam ochraniacze obydwa i tak: jeden w rekach i jest ok a drugi w pralce i troszke sie zbiegl , a kolderke tez w rekach wypralam i tez ok

Sylwia ja chociaz mam miec dziewczynke to tez raczej wszystko neutralne kupuje i np posciel mam seledynowa w pomaranczowe kaczorki i pasuje do obu plci ;D

Z typowo dziewczecych rzeczy mam tylko rozowy pajacyk i to kupiony na aukcji w internecie za bagatela ...3,5zl a jest nowy!

moj maz twierdzi uparcie ze zadne krowki, zyrafki itp nie pasuja do chlopaka, a w samochodziki nic nie ma... dla mnie to po prostu posciel dla dziecka i nie mysle jaka plec, ale z nim mam ciezka przeprawe...

reklama
Do góry