reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
ogladacie "Dekoratornie"? mi sie czasem uda na to trafic w tv i w ostatnia niedziele tralilam. dziewczyny urzadzily moj wymarzony dom! moje kolorki i moje podejscie do wygladu mieszkania! ;-);-)(tylko ten fotel mi troszke nie pasi, tzn material, fotel jeszcze przejdzie)
DEKORATORNIA - www.dekoratorniatv.pl
spadam

O dzieki za linka:tak: Slyszalam o tym programie ale jakos nie moge na niego trafic :blink:

Kurcze legła w gruzach moja koncepcja komody z przewijakiem po wczorajszej wizycie w Ikea:baffled:

A czemu? a juz mówie. No kurde kto w ten sposób konstruuje przewijak?:confused::no: szczyt debilizmu:wściekła/y:

72490_PE188267_S4.jpg

producent sugeruje ze mam dziecko przewijac stojąc bokiem do komody:szok::dry: nie wiem kto to projektowal ale zalamał mnie wczoraj.

Nie wiem co teraz robić? Pamietam jak wkurzal nnie zakładany na lozeczko przewijak. Musialam Maksa miec w jedej rece a w dugiej zdejmowac/zakladac przewijak na lozeczko. Teraz chcialam miec komode, no to mam:baffled:

aniu ja mam komode z Ikea, nie wiem czy jeszcze ja mozna kupic, wklejam fotke jak wygladała jak sie Kuba urodził, ten przewijak z gory mozna sciagnac, znaczy ta deske i jest normalna komoda.
Wczesniej wygladała tak a teraz jestem na etapie konstruowania pokoju dla Kuby i komoda pewnie zostanie przeze mnie przemalowana.....
kosztowała cos koło 400 zł....

Załączniki

• komoda.jpg
    komoda.jpg
    93,1 KB · Wyświetleń: 38
Niania, jak Ci pisalam, ja mam coś z tym stylu i jestem bardzo zadowolona. To tez fajna opcja pod tym kątem, że jak dziecko wyrośnie, mebel wyrzucasz (to tanie i nie męczy sumienie ;-)). A komody z przewijakami często są drogie i co potem z tym zrobic? Chyba ze da się jakoś nadstawkę do przewijania zdemontować, to też fajnie.

No wlasnie te nadstawki sie demontuje:tak::tak::tak: i komoda zostaje:-p

Ale faktycznie na powaznie zaczynam rozwazac Twoja opcje Gazelka :tak:

aniu ja mam komode z Ikea, nie wiem czy jeszcze ja mozna kupic, wklejam fotke jak wygladała jak sie Kuba urodził, ten przewijak z gory mozna sciagnac, znaczy ta deske i jest normalna komoda.
Wczesniej wygladała tak a teraz jestem na etapie konstruowania pokoju dla Kuby i komoda pewnie zostanie przeze mnie przemalowana.....
kosztowała cos koło 400 zł....

No wlasnie o cos w tym stulu mu chodzi:tak::tak::tak:

A poki co w Ikei lipa
Taka oferta
IKEA | Małe dziecko | Stoliki do przewijania i pielęgnacja dzieci

Aniu, a może poszukaj czegoś w Drewexie? Na pewno mają stronę z prezentacjami. Pamietam że znajomi mają komodę w stylu jaki Ci pasuje. Ja pamiętam, że mi też się strasznie podobała opcja z komodą, ale gdy meblowalismy pokoj dla Maciusia, to mielsimy bardzo mało kasy. Komoda za 500 zl czy droższa to było dla nas za dużo.

Dobra, nie jest dobrze :dry: Tak się najaralam na tą komode od hanti ze nic innego mi sie nie podoba :blink::sorry2: nie jest dobrze, bo na bank jej nie kupie :-:)-:)-(

help:sorry2:

Kurcze legła w gruzach moja koncepcja komody z przewijakiem po wczorajszej wizycie w Ikea:baffled:

A czemu? a juz mówie. No kurde kto w ten sposób konstruuje przewijak?:confused::no: szczyt debilizmu:wściekła/y:

72490_PE188267_S4.jpg

producent sugeruje ze mam dziecko przewijac stojąc bokiem do komody:szok::dry: nie wiem kto to projektowal ale zalamał mnie wczoraj.

Nie wiem co teraz robić? Pamietam jak wkurzal nnie zakładany na lozeczko przewijak. Musialam Maksa miec w jedej rece a w dugiej zdejmowac/zakladac przewijak na lozeczko. Teraz chcialam miec komode, no to mam:baffled:

Hmm Nianiu a ja powiem cos innego :-p. My komody z przewijakiem nie kupowalismy tylko zmodyfikowaliśmy naszą z sypialni. Tzn przymocowaliśmy do niej przewijak taki jaki się zazwyczaj zakłada na łóżeczko. A że ta komoda jest wąska (ma płytkie szuflady) musieliśmy zamontować właśnie tak bokiem. I powiem Ci, że zupełnie mi to nie przeszkadzało a nawet byłam z tej opcji bardzo zadowolona :tak:. Tylko, że my tę komodę ustawiliśmy wtedy inaczej niż standardowo się stawia tzn. stała bokiem do ściany a swoim tyłem dotykała krótszego boku łóżeczka. No i wtedy szuflady były po prawej stronie. I to była dla mnie bardzo dobra opcja bo w pierwszej z nich miałam to co potrzebne do przewijania (pieluszki, kremy itp.) i po prostu przy przewijaniu miałam ją otwartą zaraz obok przewijaka i dostęp prawą ręką do niej był świetny :tak:. Tylko, że ta Twoja ze zdjęcia powyżej nie ma pierwszej szuflady hmm

nie gdybaj Nenius nie gdybaj, rob badania i na spokojnie kontroluj sprawe z lekarzem.
jak Daria, lepiej?

No właśnie nie za bardzo :-(. Tzn. energię ma, je lepiej, nie płacze już z kaszlu i nie krztusi przy każdym kęsie ale nadal bardzo brzydko kaszle i słyszę jak jej rzęzi przy oddychaniu. A miała jutro max w piątek kończyć antybiotyk. No i wydaje mi się, że nie będę miała innego wyjścia tylko będę musiała znów wzywać lekarkę :-( a bardzo bardzo nie chciałabym tego robić. Daria tak potwornie się boi, płacze i wymiotuje wtedy :-:)-:)-(. No i najgorsze, że ja nie mogę z nią dłużej zostać. Muszę najpóźniej w poniedziałek wracać do pracy. Nie wiem może S weźmie zwolnienie?

reklama
I odemnie gorące zyczenia dla Mell i Wiki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry