reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Jezu, co was napadło z tym pisaniem? :szok::szok::szok:

Ogladalam nowy katalog bon prix i kilka rzeczy mi wpadło w oko :tak: potrzebuje na to około 1000zł :-p
a mam jeszcze nowy Quelle do oglądania :-p a on duzo grubszy :-p

Do mnie ostatnio tez przyszedł katalog Bon Prix i też zachorowałam na parę rzeczy (m.in. na tę sukieneczkę co Elf :-))
wątrobę mamy po prawej stronie , w dole żebrowym .........
Rany, a ja całe życie żyłam w błędzie, że mam wątrobę po lewej stronie, hihi :-)

Edzia, jak tam sytuacja na froncie??

Wiki, Mell i ode mnie sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Edzia, jak tam sytuacja na froncie??

Gorączkę chyba pożegnaliśmy, ale aż się boję tego pisać przed dzisiejszą nocą:zawstydzona/y:
za to mamy mega biegunkę, 5 wodnistych kupsztali w ciągu niecałych 2 godzin:-(

Wiecie czy nervosol można przedawkować? (to dla mnie, nie dal Julki:sorry2:)

Jeszcze łoś taaak mnie w@%#^$wił:baffled:

bukiet_center1.jpg

Wiki i Melll wszystkiego najlepszego!!!

Ja dzisiaj byłam w końcu u gina. Dostałam mega zjebe :szok: (czy to nie ciekawe, płacę 110 zeta i jeszcze zjeba...:huh:) no ale byłam pokorna :-p, bo co racja to racja, hihihihi:rolleyes2::rolleyes2: ofkors milion badań, prochy blablabla, powiedziałam pani doktor że liczę że za dwa miechy będą dwie krechy:-p a pani doktor, że ooooooooooooooptymistka ze mnie HAHAHA:sorry2: się pożyje sie zobaczy :-p

hmhhmmmmm zimno mi idę do wanienki, m dziś kończy o 21, Michaś zasnął- trzeba wykorzystać chwilę ciszy w domu :-pmoże by tak drina...:confused::-p:-p:-p:-p:-p:-p

Alka Ty sie tu kobieto pojawiaj jak najczesciej - bo swoimi opisami rozwiewasz wszelkie negatywne nastroje - uwielbiam Twoje poczucie humoru:-)

reklama
Jeszcze tylko dwa zdania co u nas na froncie domowych relacji chlopcow:
Drogie kolezanki musze Wam powiedziec ze jest coraz lepiej.
Jas oswoil sie juz z Piotrkiem - juz go nie pacyfikuje co chwilka. Bywa ze Piotrka zaczepi/ potraci samolotem/ szarpnie, ale jest to coraz zadziej i coraz czesciej jest to chec zabawy. Niestety Piotrek jeszcze nie nadaje na tych samych falach - ale czekamy.
Wrocily czasy ze musze bawic sie caly czas jak nie z jednym to z drugim ale latwiej zostawic moich malych panow samych na chwile bez ryzyka jakiejs katastrofy.

Wiadomo Piotrek teraz wstaje wiec jest sam dla siebie zagrozeniem ale juz ladnie nauczyl sie upadac i zadziutko leci do tylu na glowe:-).

Do góry