reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Edziu, a ja już myślałam, ze będzie spokojnie w nocy, a tu jednak nie.........
wątrobę mamy po prawej stronie , w dole żebrowym .........

a co do siwych włosów i zapalenia opon :confused::confused::confused::confused: to nie wiem o co chodzi.....
Mam nadzieje, ze już będzie jakoś z górki, musi być lepiej!!!!
a ta biegunka to pewnie z podrażnienia ścianek jelit przez te czopki......

całuje Was kochane i trzymajcie sie!!!!

reklama
Cześć!

Lilka, super że się udało. Kolejny krok w dorosłość dla Milenki :-)

Cześć dziewczyny! Chciałam dziś powklejac fotki ale nie wiem czy mi wyjdzie,muszę je najpierw pozmniejszać.Ninia ale brzusio słodki:tak::-)(zdjęcie w avatorku) Max będzie miał braciszka-no gratuluję!
A moje brzdące sie ostatnio pobiły:tak::-D:szok::-p

O rany, musiało być nieziemsko :szok::szok::szok:

Edytko, ale klapa z tym wirusem... Myślalam że jak raz się zaliczy, to potem jest spokój. Bardzo, bardzo Wam współczuje.

Edziu, a ja już myślałam, ze będzie spokojnie w nocy, a tu jednak nie.........
wątrobę mamy po prawej stronie , w dole żebrowym .........

a co do siwych włosów i zapalenia opon :confused::confused::confused::confused: to nie wiem o co chodzi.....
Mam nadzieje, ze już będzie jakoś z górki, musi być lepiej!!!!
a ta biegunka to pewnie z podrażnienia ścianek jelit przez te czopki......

całuje Was kochane i trzymajcie sie!!!!

siwe włosy to ze stresu
a zapale opon mózgowych wróży teściowa:-(

dzięki za tą wątrobę, będę schładzać w razie gorączki (Iwon :elvis: )

dzięki za buziaki, a trzymać się muszę jakie mam wyjście:zawstydzona/y:

Edziu ja mam jeszcze jedeen niekonwencjonalny sposob na zbicie gorączki.:tak:
Może trochę smieszny:sorry2: i nie wiem na ile mozliwy do wykonania na dziecku, ale jest to okład na czoło z pokrojonego na plasterki surowego ziemniaka.:shocked2::tak:
Stosowalam to kiedyś na sobie i działa.Uwierzcie!!!!!!
Kładzie się te plasterki na czoło i przewiązuje jakąs chusteczka?ściereczką aby były na miejscu.Jak zorbią się takie jakby"ugotowane"okład trzeba zmienić.

jestem, podczytuję w przelocie, Edytko myślę o was bez ustanku..... Biedne jesteście obie... nie wiem co napisać... teściowej nie słuchaj!
u nas bez somatycznych czy psychicznych niedomagań...

Dzien dobry!
Kataru dzień drugi:-(, całe szczęscie tylko u Mateja:-(, Kuba, odpukać(puk puk) zdrów:tak:.Mnie coś pobolewa gardło:-(, ale chyba wyjde z tego cało.:tak:Mam nadzieję.

Witam
Edytko trzymaj sie jakoś!!!
Weronika miala te same dolegliwosci, ten sam przebieg i mega gorączka 3 dni a potem juz mniejsza :tak:
Trzymam kciuki a Teściwą olej sikiem prostym - tez mi pocieszycielka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Elen zyjesz? Milczysz jakoś?

Melll, Wiki- wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!!:tak::tak::tak:

reklama
Do góry