reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Jestem już po obiadku i wpadłam powiedzieć elfikowi, co dzisiaj królowało na stole :-p Rosół wołowy z makaronem, boeuf strogonow z kluskami francuskimi i zieloną sałatą, a na deser budyń czekoladowo- śmietankowy z bitą śmietaną :cool2::cool2:

reklama
Co dzisiaj macie na obiad? U nas ogórkowa :tak:

U mnie makaron z kurczakiem+cukinia+pomidory :-)

Co do chorowania i spadku energii to u nas tylko raz było widać że Maciek chory. Gdy mial trzydniówke, to biedak siedział z gorączką 40 stopni i przez jeden dzien patrzył się w kąt. Aaaale cisza byla w domu :-D

Się pójdzie za 25 minut na obiad, się zobaczy ;-)
Ty to masz dobrze :tak::tak::tak: zazdroszcze :tak::tak::tak:
:cool2:

Cudeńka :blink: Kurcze, fajnie by było zamiast grzebać przez godzinę na allegro w celu znalezienia kolczyków niedrogich, ślicznych i niebanalnych- wykonać samemu wzory swoich marzeń :cool2: Intryguje mnie to coraz bardziej- hmmm :cool2::wink:
EEE mi sie jakos nie chce :-p:-p:-p leniwa jestem strasznie ostatnio :baffled:

c

dziwi mnie jak czytam o tamponach,chusteczkach i co wy tam wrzucacie bo jak dla mnie od tego jest smietnik :dry:
no ja mam to samo zdanie, jesteśmy Lilka w miniejszosci chyba :-p:-p:-p
U mnie w łazience stoi obok kibelka taki mały kosz na śmieci i tam wrzucam wszelkie odpady higieniczne :tak:

Aha, Kupiłam pokrowiec nieprzemakalny na materac i od ferii mam plan powiedzieć pieluszkom nocnym baj baj :-) No more pampers!!! Przez to, że kupilismy Maćkowi to łóżko, to jakoś tak sie bałam ale teraz nie ma wymówki :-)
Weronika 4 dzień spi bez pieluchy ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Jestem już po obiadku i wpadłam powiedzieć elfikowi, co dzisiaj królowało na stole :-p Rosół wołowy z makaronem, boeuf strogonow z kluskami francuskimi i zieloną sałatą, a na deser budyń czekoladowo- śmietankowy z bitą śmietaną :cool2::cool2:

U mnie makaron z kurczakiem+cukinia+pomidory :-)
O matko jakie dobre rzeczy MNIAM!!!!
Ja jutro robie kociołek :tak: tez będe miec dobre jedzonko
tak w ogóle to mam ostatnio takie smaki,że szok :szok: kupiłam sobie gazete i tam sa rózne fajne przepisy na wykorzystanie ziemniaków- normalnie ślina mi wisiała do pasa jak to przegladałam, to samo z reklamami w tv- ogladam i potem zdycham bo takie mam smaki :-p

A jeszcze wam powiem, że kupiłam sobie wkładki silikonowe do biustonosza (takiego z kieszonkami). Ale mi podniosło to i owo ;-):-) Jakby tu był ktoś z miseczką -A to polecam :-)

reklama
Ja wenę do gotowania mam tak raz na rok i bynajmniej nie staram się jej pobudzać. nie lubię gotować i całe szczęście, że nie muszę R rozpieszczać w tym temacie :sorry2:

Natomiast mam dziś wenę na fryzjera :-) Laseczki, pomozecie mi znaleźć jakąś krótką, twarzową fryzurkę? Ja mam pociągłą buzię, wysokie czoło, nie wiem co by pasowało. Podobałoby mi się wyglądać tak (i to nie tylko w kontekście fryzurki ;-))

halle_berry_17_magic226.jpg

ale jakoś nie mam odwagi. Tym barzdiej ze nie mam dobrego fryzjera, boje sie ze mnie obciachają, a zkrotkimi to nic nie zrobię....

Do góry