reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

W nowym domku mieszka nam sie fajnie ,zakład ruszył pełną parą wiec jestsmy teraz zlatani...Mąż 24 idzie na kolejną operację na razi jest na swiadczeniach rechabilitacyjnych.Dzieciaczki dają mi w kość,a d tego mamy pieska-labradora...Normalnie dzieńpognia dniem.Nie chciało nie wpuscić przez jakis czas na bb i iewiem dlaczego.Miałam cos z chasłem.Dotego ostatnio poazywało mi strone jakoś inaczej i iemogłam się odnależć a widzę dziś,ze jest normalnie po staremu...Ah babeczki brauje mi was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dopiero od kilku dni wieczorem nie padam na pysk.Wczoraj gadałam z Lilką i dziś o przebojach ale msiałam tu wejść.W końcu onto normalnie mi chodzi i wiedzę stronę normalnie:).No i tak to po roszu...no jestem!

reklama
Hej :cool2:

Edytko, witaj z powrotem- mam nadzieję, że już nam więcej nie znikniesz ;-) No i powodzenia w walce z wirusiskiem :elvis:

Asia ja całkiem niedawno pomyślałam sobie o kolczykach 'własnej roboty':sorry2:. No bo zobaczcie, skoro tyle lasek sprzedaje na allegro towar zrobiony własnoręcznie, to chyba nie może to być jakaś specjalnie trudna sztuka? :-p:cool2: Ot, kawałek drucika i reszta wg uznania :cool2:
Tak, robienie samej kolczyków byłoby czymś bardzo praktycznym, biorąc pod uwagę fakt, że kupuję je tonami :zawstydzona/y: I wiecie, komu jeszcze zazdroszczę? Laskom, które same sobie projektują i szyją ciuchy :tak: Strasznie chciałabym mieć takie umiejętności, odpowiedni sprzęt i czas :rolleyes2:

AgaR. witaj wśród żywych ;-) Opowiadaj, co tam słychać u Ciebie i chłopaków? A jaki zakład macie? :blink:

Tampony i wkładki higieniczne zawijam w papier i wrzucam beztrosko do kibelka :-p Chusteczki nawilżane do śmietnika razem z pieluchą ;-)

Elfik cmoki w czółko, i nie rozpadaj nam się tu matka :-p;-)

Hej babeczki:-)
nadaje z pracy, ale jakoś mi to nie przeszkadza, bo za oknem WIOSNAAAAAA :cool2:
ale ciepełko:szok::szok::cool2:

jesli chodzi o spanie, to dawidek zasypia około 21.30, pobudka około 8 rano, a w ciagu dnia albo 1,5 godzinki snu, albo wogole, wszystko zalezy czy jest w domu czyjezdzi ze mna po znajomych:sorry2:

Niania, tekst dotyczacy rytmicznych ruchów Brada, dosłownie mnie rozwalił...leje:-D:-D

Cześć Iwon! Mamy krojownie i szwalnie-wszystko co szyją u nas jest na eksport:anglia dania niemcy usa.Wszystko jest pod zlecenie sporych firm sygnownych znanymi metkami.A od tego miesiaca wchodzimy z naszą kolekcją na rynek angielski.Trzymajcie kciuki;)

:elvis:

Asia ja całkiem niedawno pomyślałam sobie o kolczykach 'własnej roboty':sorry2:. No bo zobaczcie, skoro tyle lasek sprzedaje na allegro towar zrobiony własnoręcznie, to chyba nie może to być jakaś specjalnie trudna sztuka? :-p:cool2: Ot, kawałek drucika i reszta wg uznania :cool2:
Tak, robienie samej kolczyków byłoby czymś bardzo praktycznym, biorąc pod uwagę fakt, że kupuję je tonami :zawstydzona/y:

właśnie patrzyłam na allegro, tez można sie zaopatrzyć we wszystko co potrzebne do robienia kolczyków, są nawet szczypce, i u tego samego sprzedawcy można zakupić i bigle, czyli zawieszki, i druciki, koraliki.......

a tu wskazówki (przykładowe kolczyki) Koraliki, kamienie, srebro, p�fabrykaty :: Taca Koralik�w :: Sklep i poradnik dla projektuj�cych bi�uteri�.

właśnie patrzyłam na allegro, tez można sie zaopatrzyć we wszystko co potrzebne do robienia kolczyków, są nawet szczypce, i u tego samego sprzedawcy można zakupić i bigle, czyli zawieszki, i druciki, koraliki.......

a tu wskazówki (przykładowe kolczyki) Koraliki, kamienie, srebro, p�fabrykaty :: Taca Koralik�w :: Sklep i poradnik dla projektuj�cych bi�uteri�.
Asia, no super pomysł, ale nie na moje nerwy, chyba bym zeswirowała, a cierpliwości to u mnie ostatnio brak:baffled::baffled::dry::dry::dry:

reklama
Tak czytam to bardzo duzo dzieciaczków sypia jeszcze w dzien.W zasadzie to bardzo fajnie.I czasami przydałoby misie aby tak Mati zasnął na 3 godz.(Gazelka wiesz c co chodzi;-)), ale z drugiej strony Mateusz nie spi w dzien już od 1.5 roku(jakoś tak), wiec chyba już sie do tego przzwyczaiłam.

Kurde jak można mieć katar i tyyyylllle energii:confused::shocked2::confused::shocked2::confused::shocked2:

Edziu witaj ponownie i nie znikaj
To samo tyczy sie Agi i nie przejmuj się nocnikiem, u nas też są jazdy:-(

Do góry