reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Ogladalam nowy katalog bon prix i kilka rzeczy mi wpadło w oko :tak: potrzebuje na to około 1000zł :-p
a mam jeszcze nowy Quelle do oglądania :-p a on duzo grubszy :-p

Juz teraz mam takie calkiem krótkie włoski, i jest tak wygodnie, że postanowilam zupelnie się ciachnąć. Tym barzdiej że zaczynają już wypadac.

index.php

znowu mi sie nie wkleilo, o co chodzi :dry:

Elfik, ja wlasnie w niedziele wyslalam zamowienie do Bon Prix... Suma taka, że wstyd napisac publicznie, ale zamowilam np 4 pary spodni :szok: Wszystko dlatego, że jestem uziemniona w domu i nie mam jak iść na zakupy. Poza tym mieszkam teraz w dzielnicy gdzie nie ma blizko sklepow, mówię Wam - tragedia. W każdym razie plan jest taki, że część ciuchów odeślę. To niemożliwe, żeby pasowaly na mnie aż 4 pary spodni, zawsze mialam problem z tą częścią garderoby hihih

znowu mi sie nie wkleilo, o co chodzi :dry:

Elfik, ja wlasnie w niedziele wyslalam zamowienie do Bon Prix... Suma taka, że wstyd napisac publicznie, ale zamowilam np 4 pary spodni :szok: Wszystko dlatego, że jestem uziemniona w domu i nie mam jak iść na zakupy. Poza tym mieszkam teraz w dzielnicy gdzie nie ma blizko sklepow, mówię Wam - tragedia. W każdym razie plan jest taki, że część ciuchów odeślę. To niemożliwe, żeby pasowaly na mnie aż 4 pary spodni, zawsze mialam problem z tą częścią garderoby hihih
Ja sie przyznam ,ze zamawiam tylko bluzki, sweterki itp. Jakos nie wierze że dopasuje jakoekolwiek spodnie i dlatego odpuszczam tą częsc garderoby.
Teraz podob mi sie kilka bluzek, sukienka i .... kulki do prania :-p:-p:-p na ciciaki :-D

Gazelka mi sie zawsze podobała ta fryzurka Hall-jest świetna(ale ja bym kiepsko wyglądała-niestety)Wydaje mi się,ze Tobie by pasowała.
A ja wczoraj pofarbowałam włoski i mam okropy kolor:/ Kupiłam frbe garniera blond,a wyszedł mi sraczkowaty brąz-masakra i teraz nie wiem co zrobić z nimi:(

Aga mam to samo
bylam blondi i cos mnie tknelo by sie pofarbowac na ciut ciemniej i teraz co patrze w lustro to mnie trzesie :wściekła/y:
ni w piec ni w dziewiec mi wyszedl kolor
nawet Danka-tesciowa powiedziala ze powinien byc jasniejszy lub ciemniejszy kolor bo nie wiadomo co to w sunmie jest :baffled:

i teraz mam opcje pojsc pare razy na solarium i farbnac sie na ciut ciemniej
karol mowi ze jest ok...no ale wiecie...ja sie nie czuje

a jak mi sie fryzjer marzy :sorry2::sorry2:
ale pojde chyba jak bede w polsce bo tu sa zabojcze ceny :dry:
a to oznacza ze musze tak chodzic i zyc do wakacji :shocked2::baffled:

ale jestem happy z Karolem
nie pisalam wam wczoraj,ale wczoraj na naszym koncie odkrylismy ze pojawila sie bombowa jak dla nas sumka
no i nie moglismy dojsc skad to i dlaczego? i czy to pomylka?
a dzis juz jasne...13-sta pensja :-)
ale sie cieszymy :-) juz mam plany co kupic do domku :-)

a Danusia walczy z Mila w lazience hihii
Mila jeszcze nic nie zrobila w nocniczek,za to w majtki juz tak :sorry2:

reklama
1. Tampony też wrzucam do kibelka.
2. No dobra, a teraz powiedz czy ty tak naprawdę, czy tak trochę ściemniasz?? ;-)Bo jak nie ściemniasz, to zazdroszczę wyobraźni :tak::tak: Mnie to jakoś inni faceci nie kręcą. No chyba, że Majkel :-D

Tralalalaaa ktoś przynajmniej po mojej stronie :-p

Jasne, ze nie ściemniam:cool2::-p

:szok::wściekła/y::wściekła/y::zawstydzona/y::-p:szok:

No więc mamy powtórkę z rotawirusa. Wczoraj lekarz z pogotowia kazał nam jechać z Julką do szpitala i zapisał nam antybiotyk. Jakoś udało nam się przetrwać noc w domu a dziś na 13 jadę z Julią do pediatry dowiedzieć się o co kaman z tym antybiotykiem:baffled:

Z deka mam dość
bo jak nie urok....

to sraczka:nerd:

o fuck! Jezscze tego brakowało:-(

Niania, tekst dotyczacy rytmicznych ruchów Brada, dosłownie mnie rozwalił...leje:-D:-D

Nasz klimat nie Anula ;-):-):cool2:

Tak jest! :cool2:
Co do kolczyków to ja jednak wole kupować, co tez czynie często gęsto :-p

me too :-p

czesc babulki :happy2:

moja kolezanka wrzuca zawsze do kibla ten papierek z wkladek chigienicznych...a mieszka w domu...ciekawe kiedy jej sie w rurach zapcha :dry:

o kurde ja tez :-p:baffled:

O matko jakie dobre rzeczy MNIAM!!!!
Ja jutro robie kociołek :tak: tez będe miec dobre jedzonko
tak w ogóle to mam ostatnio takie smaki,że szok :szok: kupiłam sobie gazete i tam sa rózne fajne przepisy na wykorzystanie ziemniaków- normalnie ślina mi wisiała do pasa jak to przegladałam, to samo z reklamami w tv- ogladam i potem zdycham bo takie mam smaki :-p

Uwielbiam ziemniaki i potrawy z nich:tak::tak:

Natomiast mam dziś wenę na fryzjera :-) Laseczki, pomozecie mi znaleźć jakąś krótką, twarzową fryzurkę? Ja mam pociągłą buzię, wysokie czoło, nie wiem co by pasowało. Podobałoby mi się wyglądać tak (i to nie tylko w kontekście fryzurki ;-))

halle_berry_17_magic226.jpg

ale jakoś nie mam odwagi. Tym barzdiej ze nie mam dobrego fryzjera, boje sie ze mnie obciachają, a zkrotkimi to nic nie zrobię....

Idź do basi czajkowej:tak::tak::tak: Samo obciecie wcale nie bedzie Cię duzo kosztowało, a to prawdziwy fachowiec:-) jak cos dam Ci namiary:-)

A ja wariatka zakupiłam biustonosz sylikonowy, lezy juz chyba drugi miesiąc w szafie i nic..jakos nie moge sie zmobilizowac...a łos sie smieje, nabijał się ze mnie chyba tydzień gdy go zobaczył:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::baffled::baffled:

A ja sobie robię cycki po Marcelku :tak::tak::tak:
Moja kumpela sobie zrobiła. Powiem Wam ze fajna sprawa:cool2::-)

Ogladalam nowy katalog bon prix i kilka rzeczy mi wpadło w oko :tak: potrzebuje na to około 1000zł :-p
a mam jeszcze nowy Quelle do oglądania :-p a on duzo grubszy :-p

:-D:-D:-D

Do góry