reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Brunetko ja sie zawsze nad tym samym zastanawiam- Weronika nawet z gorączką szaleje po cały domu jak tornado :baffled:
apropo Brunetko na tej fotce w avatarze mylisz mi sie z Klaudią :tak::szok:
Aga R. witaj :tak: a pokażesz nam końcowy efekt domku?:sorry2:

Co dzisiaj macie na obiad? U nas ogórkowa :tak:

:cool2:
właśnie patrzyłam na allegro, tez można sie zaopatrzyć we wszystko co potrzebne do robienia kolczyków, są nawet szczypce, i u tego samego sprzedawcy można zakupić i bigle, czyli zawieszki, i druciki, koraliki.......

a tu wskazówki (przykładowe kolczyki) Koraliki, kamienie, srebro, p�fabrykaty :: Taca Koralik�w :: Sklep i poradnik dla projektuj�cych bi�uteri�.

Cudeńka :blink: Kurcze, fajnie by było zamiast grzebać przez godzinę na allegro w celu znalezienia kolczyków niedrogich, ślicznych i niebanalnych- wykonać samemu wzory swoich marzeń :cool2: Intryguje mnie to coraz bardziej- hmmm :cool2::wink:

Witajcie po bardzo długiej przerwie!

Kto to jest Aga R? Hmmmm... Czy to ta laska od Dorianka i Natanka? ;-)

Cześć Aguś :-). Proponuję, żebyś sama sobie wymyśliła karę za tak długą nieobecność :sorry2:. No żeby zniknąć na tak dłuugo... A o Mani to nie wspomnę - Jej szczególnie należy się w tyłek. Od tylu miesięcy bez wieści, już pewnie nas nie lubi buuuuuuuuuuu...

Aga, powodzenia z biznesem :tak::-)

A ja sobie robiłam trochę biżuterii sama. Tylko mialam taki problem, że poszlam do sklepu, nakupowalam tego i owego, a potem nie wiedzialam co z tym zrobic. Przydaje sie jednak isc do sklepu z pomyslem. można podejrzec gotowe wyroby z Allegro czy mnóstwa innych stron. Ale są też specjalne książeczki, np. firma Gutenberg (taka od przyborow do szycia) sprzedaje książeczki. Ale jedna cieniutka kosztuje... 50 zl :szok:

czesc babulki :happy2:

Lilka gratulacje - awansu i teściowej :-) ;-) trzymam kciuki :p

ja to mam chyba najgorzej... nic mi nie wolno wrzucać do kibelka (no dobra, raz zapchałam, bo wrzuciłam ryż :sorry2:, a on taki w jednym kawałku był :sorry2: moja wersja jest taka, że by się sam z powrotem rozdrobnił i poooooszedł :sorry2: wersja łosia (odpychającego klopa :cool2: )- że groziła nam śmierć niechybna i cudem tylko uszliśmy z życiem:sorry2::sorry2::-D:-D:-D ) no i nie wolno mi wrzucać do kibelka patyczków do uszu :szok: no to tak różnie :sorry2: jak mnie wkurzy to wrzucam:sorry2::-p:-p:-p

dzieki Alka

a co do kibelka to ja tez raz zmeczona po porodzie mialam ryz do wywalenia i nie wiem czemu (musialam byc mega zamroczona-w koncu sypialam po max.3 h na dobe)zamiast wrzucic do smietnika na resztki jedzeniowe to ja postanowilam z reszta rosolu do kibelka....

zapchalam kibel :szok::szok::szok:
az mi nie dobrze sie zrobilo.....Karol jak mnie oswiecil ile przepychanie tu kosztuje (nasza cala pensje) to poszlam wyciagac ten ryz
jak mi sie podnosilo to nie ebde mowic :dry:

dlatego dziwi mnie jak czytam o tamponach,chusteczkach i co wy tam wrzucacie bo jak dla mnie od tego jest smietnik :dry:

moja kolezanka wrzuca zawsze do kibla ten papierek z wkladek chigienicznych...a mieszka w domu...ciekawe kiedy jej sie w rurach zapcha :dry:

Hi hi ciekawe jak tam Lilka i Teściowa? :-D

:-) jest dobrze
tesciowa dzieci bawi hihihiii :-D
a co do Milenki to dostala powazne zadanie odpieluchowania Mili bo ja nie mam na to sily :sorry2:

nie pamiętam, ale za to pamiętam jak sie jej wanna przewróciła.............z zawartością :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::cool2::cool2:

hahaha tez pamietam :-D:-D:-D:-D dobre dobre

Aga,Edyta witajcie po przerwie :happy2::happy2:

:cool2:

Cudeńka :blink: Kurcze, fajnie by było zamiast grzebać przez godzinę na allegro w celu znalezienia kolczyków niedrogich, ślicznych i niebanalnych- wykonać samemu wzory swoich marzeń :cool2: Intryguje mnie to coraz bardziej- hmmm :cool2::wink:

mnie tez, ostatnio moja kolezanka zrobiła sobie sliczne kolczyki z fioletowymi kamieniami, takie jakich szukałam, powiedziała ze to ja bardzo uspokaja........

i tak sobie mysle i chyba cos zakupie, jak wpłynie jakas gotoweczka :cool2::cool2:

reklama
Cześć AgaR. Sto lat cię tu nie było. Pojawiasz się i znikasz, i znikasz i znikasz...
Czy ktoś tę piosenkę jeszcze pamięta??? :-) Ech...

apropo Brunetko na tej fotce w avatarze mylisz mi sie z Klaudią :tak::szok:

Potraktowałam to jak komplement :-)

Aha, Kupiłam pokrowiec nieprzemakalny na materac i od ferii mam plan powiedzieć pieluszkom nocnym baj baj :-) No more pampers!!! Przez to, że kupilismy Maćkowi to łóżko, to jakoś tak sie bałam ale teraz nie ma wymówki :-)

Do góry