reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Ale dzisiaj miałam przygodę. Bankomat zjadł moją kartę i wystalam się jak głupia czekając na serwis. Jestem padnięta ale na szczeście odzyskałam kartę i nie muszę jej blokować w banku.

Co do skurczy to też nie mam pojęcia jak je liczyć. Mam tylko nadzieję że rozpoznam że to skurcze i chyba będzie bolało.

Nianiu to pewnie i twoj brzusio zaczal sie obnizac !! Mi opadl wlasnie jak mialam 34 tyg. !!
A ja dzisiaj zaszalalam i zrobilam wieksze sprzatanie !! Jedno z ostatnich w tym mieszkaniu !! 26 czerwca definitywna przeprowadzka !!
Mam nadzieje ze urodze do tego czasu bo tutaj jest moj szpital !!
Wszyscy lekarze powiedzieli mi ze ja normalnie urodze bardzo szybko !!! Kazali mi odrazu jechac do szpitala jak tylko sie zaczna bole !!

Alka jestes dla mnie mistrzynią hhheheheee ;D znów do łez mnie doprowadzasz, ze smiechu oczywiście :) :D
A słownik budowlańca tez jest mi dobrze znany i nad ta sama kwestia dzis podczas kapieli rozmyslalam. Co ze mnie za matka bedzie? hihihi

Anitka, Cholera moze i faktycznie brzuch mi sie obnizył? Sama nie wiem. Czasem mam wrazenie, że juz nie rosne,a czasem,że mi skóra peka.

A do łez i smiechu ze wzruszenia doprowadza nas czkawka naszego synka. Ale jaja mówie wam, biedaczek tak sobie czka i czka hihihhihii pare minut nawet. Ale podobno to nie boli dzidzie.

A ja własnie robie karpatkę :-) Mniam mniam

I czekam bo jutro nareszcie bedziemy miec juz 2 paczki do mojej tesciowej,a w niej mnóstwo rzerzy dla baby i mój prezent urodziowy ::) Juz sie nie moge doczekac, bede znów wszytsko prac,prasować i wyparzać :)

To bedzie przedostatni etap przygotowań. Zostaje mi dokupienie paru rzeczy (kosmetyki, wanienka, pieluszki i takie tam )na poczatku lipca.

Oj Alka dobrze że Twój mężul taki znawca kobitek. Mój to się zaraz obraża.

Ja sie teraz przestałam oszczedzać i wszystko zaczęłam robić w domu.
Mam nadzieję zę to troche przyspieszy poród i urodzę szybciej.
Miednica też mnie trochę boli ale nie tak masakrycznie.

hej
a ja po wizycie u lekarza i jestem zalamana!
jutro ide do szpitala!!!!!!!!!!buuuuu
to cholerne nadcisnienie!!!+moje przeziebienie

echhh
akurat jak moja mama pojechala na wakacje i mamy luzik i jestesmy sami :mad: :mad: :mad:
jak pech to pech

a rozwarcia ani skracajacej sie szyjki,ani widu ani slychu a ja mam dosc!!!!!!!!!1

cisnienie mialam 160/90
a wczoraj 135/111 a puls 97!!
nie wiem czemu..........

a mialam takie plany.........jak milo spedzic weekend :( :( :(

Odwiedzila mnie dzisiaj kolezanka ze szkoly , ktora urodzila swoje dwie coreczki naturalnie bez znieczulenia i mowila ze spoko !! Wiadomo ze boli i sie dluzy ale warto !! To jeszcze bardziej upewnilo mnie ze rodze bez znieczulenia !!!
CZy w polsce tez robi sie takie cwiczenia miesni krocza po 6 tyg. po porodzie ze specjalnym uzadzeniem ???
Nianiu ja tez nie zaowazylam tego opadniecia brzucha !!! Dopiero na zdieciu !!

reklama
Lilka no to powodzenia. Moze toba sie przynajmniej dobrze zajma, nie beda szprycowac tylko jak to gestoza to troche poczekaja i ci szybciej dzidzie wyjma, hyba, ze juz jest gotowa. A masz bialko w moczu?

Do góry