reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
No to wszystkiego najlepszego dla Hani :-)

A co do bajek, to u nas przed spaniem jest obowiązkowo czytanie. Ulubiona Maćka seria to ABC Uczę się. Zawsze wybiera sobie 2 bajki (chyba że był baaaardzo grzeczny to 3) - jego ulubione to ta o Jednym smoku i o Euglenie :-) Więc najpierw czytamy, a potem kładę się z nim i mu opowiadam jakieś wymyślone bajki - on zawsze wybiera temat, np. o lisku, albo o firance :-D No a potem on mi opowiada i dopiero wtedy moge wyjść z pokoju :-)

Dzieki kochane za troske
Jakoś sie trzymam ale cała rozdygotana jestem
W nocy to był koszmar, serce o mało mi nie wyskoczyło i było mi tak strasznie słabo.
Modliłam sie żeby to jakos przetrzymac bo nawet nie miałam siły wstac po telefon, a obok spała Nisia
Zaraz sie zbieram i jade na pare dni do rodziców.
Musze sie troszke wzmocnic :tak:

Elfiko jedz jedz,odpocznij u rodzicow to napewno serduszko sie wzmocni :happy2:
dobrze ze mozesz liczyc na swoich rodzicow :happy2:

to mi od razu przypomina ze tesciową mam juz w zasadzie za progiem :shocked2::cool:

Klaudia dziekujemy :-)

Ja też witam popołudniowo:tak:
jesteśmy już po spacerku, po obiadku, a na 17 idziemy na szczepienie z Kubą.Zobaczymy ile ten mój mały zarłok waży.:confused::tak:.
Elfiku zdrówka:tak:

Czesc, musze coś zrobić bo wypadłam z rytmu BB:cool2: i jakoś nie mam weny zeby pisać:-p

Nie nadrabiam tylko zabieram sie za bieżace pisanie:blink::sorry2:

Rzuciłam okiem i widze, ze drugich suwaczków planujących bobasy przybyło:-p:-):-):-) Fajnie tak, zaczynamy się rozmnazać:-):tak:
Szkoda tylko ze nikt nie trafił na kwiecien 2008 bo bede sama w amoku w kwietniu:baffled:

a Hanusia dzis skonczyla 2 miesiace :-) ide jej popstrykac foteczki,ale czas szybko leci :shocked2:
Masz racje Lila, Kubus skonczy 2 miech pojutrze:szok::tak:.
Sama w szoku jestem kiedy to zleciało.
A najlepsze jest to, że jakoś taki mi się marzyło przed urodzeniem, żeby Kuba miał już 4-5 miesięcy.
Czyli jestesmy na pólmetku:tak::-p.Pewnie teraz zleci jeszcze szybciej.:shocked2:;-):tak:

reklama
Ooooo piszą dziś podwójne mamy:-) Patrze na suwaczki i widzę, ze bobaski maja juz po dwa miesiace :tak: Ale ten czas leci...
Traktuje to bardzo osobiscie , mając nadzieje, ze po dwóch miesiacach po porodzie zycie wraca do normalnosci(przymajmniej jako takiej:blink:)

Do góry