reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

u nas prezenty tez bardzo trafione. Młody dostał zamek z rycerzami i smokiem oraz ciuchcię Tomka (ulubieniec Młodego) i od świąt jesteśmy co dzień zamęczani tymi sprzętami...:dry:
za to my z mężem kupilismy sobie w prezencie...nowe łóżko - dzis je przywieźliśmy i musimy je ochrzcić ...:cool2:

a jak już o chrzcinach mowa to Brunetko wyglądasz super, Mateusz taki duży się wydaje (i jaki podobny do Remika) a Kubuś taki drobniutki, malutki ....ach :sorry2:

reklama
Witam po swietach ale tu pusto

Elfiku trzymaj się ale mi szkoda tej Twojej malutkiej ale zaraz będzie lepiej dobrze że tatuś jest z Wami
Lilka może jesteś przemęczona ale zrób sobie dla pewności badania
Nawet Tusia widze się pokazała
Brunetka to normalnie szok ale super wyglądasz i to po dwóch porodach

A co do prezentów to Nati dostała organki i laptopa edukacyjnego jest na niego trochę za mała ale kilka fajnych rzeczy na nim już załapała do tego dużo takich pierdołek jak lale, maskotki ubranka i słodycze które chyba się popsują zanim je zdąży zjeśc
A ja dostałam zegarek,bluzeczke i kilka kosmetyków

czesc lipcoweczki!!:-):-)

Na poczatek:

Klaudia kochana Nasza Lipcoweczko!!
wszystkiego naj naj z okazji urodzinek!!!!
:elvis::elvis::elvis:
Rośnij nam zdrowa, powij pięknego bobaska, rozwijaj sie zawodowo.:cool2::cool2:

witam sie niedzielnie i słonecznie.
i zmykam na kawe z łoskiem!!!

elf jak Nisia???

hej niedzielnie,
Ciekawe kiedy poznam inne lipcówki :confused: Pewnie prędzej czy później trafi się jakaś okazja :-)

Ja dostałam różne drobiazgi a większy prezent (perfumy)dostanę jak się wreszcie zdecyduję jakie chcę (Oliviaa :cool2:)
w nowym roku chyba juz sobie nie darujemy z tym spotkaniem;-)

wytrwalosci przy tym wybieraniu, juz jestes na prostej;-):-D

widze, ze Daria to strasznie uczuciowa i wrazliwa dziewczynka. no i ambicje (po mamusi;-)) tez ma sporawe. podziwialam ostatnio wasze wspolne zdjecia- super!:tak:

Mam wrażenie, ze jak Kuba budzi się w nocy na karmienie to jest zły, ze wogóel burczy mu w brzuchu i musi jeść.generalnie zjada i zasypia.Dziś na przykład spał do 10.10:tak:
:-D:-D:-D niektore mamy tu to by mogly byc zazdrosne o taki stan sytuacji:-D:-D:-D

Częśc Wszystkim :p
Wiem zaniedbuję was,
zaduzo się dzieje w moim zyciu teraz, za duzo hulam i to powód :p
Nenius jak ty mnie tam znalazlaś na Twoja Szkoła???
Pozdrawiam i całuje
ladnie, rzucila pani dwa slowa, podkrecila tylko ciekawosc i zniknela!:-D:-D:-D

Ja na Sywestra właśnie na bal...........pierwszy raz w życiu. Ciekawe jak będzie???
hohoho, jak to jak? bedzie super!!!:tak:;-):-)

Lilka, mam nadzieje ze to tylko lekkie oslabienie po przebytej chorobie. idz sie przebadaj dla pewnosci:tak:

Hejo
A u nas dalsza zdrowotna masakra...
:-( bidule wy dwie i G tez! tyle czekalas na spotkanie z mezem i Weronisia sie tak powaznie rozchorowala! dobrze ze masz G przy sobie i razem przez to przechodzicie. duzo zdroweczka dla malutkiej!:elvis::elvis::elvis:

za to my z mężem kupilismy sobie w prezencie...nowe łóżko - dzis je przywieźliśmy i musimy je ochrzcić ...:cool2:
o! to jest dopiero prezent!:-):-p

Hello :)

Lilka, to chyba przemeczenie. Ja sie czuję dokładnie tak samo - rano zwlec się nie mogę z łóżka, choć R zostaje rano dłużej i mogę odespać. W głowie mi się kręci i chodzę totalnie zamroczona. Na dodatek tak jak opisujesz - bóle podbrzusza.

A ja postanowilam się zamirenować :-p Zaraz na początku roku, a potem przez całe rok będzie się działo, hihih Tylko najpierw muszę się wyspać, oczy mi się zamykają na stojąco.
ja sie podpisuje pod wyzej wymienionymi objawami. ostatnio nawet probowalam dwa razy z rzedu pospac po 10 godzin, i tak bylam zakrecona:no: czuje sie gorzej niz jak pracowalam po 10 godzin dziennie w wakacje:baffled: ta zioma nas chyba unicestwiac zaczyna:baffled::dry:

:-p:-p:-pbedzie sie dzialo. hihihihi:-p

1.Ale śmiesznie, Maciuś ma 2,5 roku, a Jagódka 2,5 miesiąca :-)

2.Dziś malutka miała debiut zakupowy - pojechaliśmy do Blue City. Nie podobało Jej się jednak, płakała okropnie. A chcieliśmy iść do oceanarium. Chyba ta wizyta poczeka, az Gucia podrosnie, na szczęście jeszcze kilka kiesięcy rybki poczekają. Za to Mackowi nakupowalam sporo rzeczy w C&A, dzieki Olivia za cynk ;-)

3.Wstawilam po Świętach nowe zdjęcia Maciejka i Jagodzianki - zapraszam do oglądania pod linkiem w podpisie.

4.buziaki babeczki!
1. magia ciagle dziala! przyznaj sie Gazela. obliczylas to jakims skomplikowanym dzialaniem matematycznym, kiedy masz poczac Jagodke;-):-D
2.hihi ja wlasnie w Blue City bylam w C&A i tam trafilam na te przeceny:tak: szkoda ze jednak nie dotarliscie do oceanarium. jak dobrze pojdzie to ja sie z dzieciakami wybieram dzisiaj:-) tylko musze jakis sprytny plan ustalic bo jedno spi zwykle 11-14, a drugie od 15:baffled: ja mi sie uda to zdam relacje:tak::tak:

3. ogladalam i... normalnie jestem pod wrazeniem jaki Macius to duuzy chlopak! i na niektorych zdjeciach taki powazny i skupiony. przystojniacha ze hej!:tak::-):tak::-)
a twoja panienka kruszynka jest rozbrajajaca!!! sliczna! jak nic Gazelka, dzieci masz jak malowane!!!:tak::-):tak::-):tak::-)
4. buziaki

:-)Klaudia!:-)
wszystkiego naj naj i jeszcze raz naj!!!
:-)

bigcake369motrylsm9.jpg

wklejam wam tu dwa zdjecia z sesji. zrobione przeze mnie aparatem w telefonie-jakosc beznadziejna:baffled: jeszcze nie moglam uzywac flash, zeby nie przeszkadzc fotografowi i to dodoatkowo "polozylo" zdjecia:baffled: jak mi przesle fotograf swoje zdjecia to wam wkleje takie ladne;-)

dsc00043yv5.jpg

dsc00047tv5.jpg

reklama
czesc lipcoweczki!!:-):-)

Na poczatek:

Klaudia kochana Nasza Lipcoweczko!!
wszystkiego naj naj z okazji urodzinek!!!!:elvis::elvis::elvis:
Rośnij nam zdrowa, powij pięknego bobaska, rozwijaj sie zawodowo.:cool2::cool2:

:-)Klaudia!:-)

wszystkiego naj naj i jeszcze raz naj!!!
:-)

bigcake369motrylsm9.jpg

Dzięki Babeczki :-) Torcik przepyszny :-D

Mężuś mnie od rana rozpieszcza. Najpierw śniadanko do łóżka, potem kwiatuszki i prezencik :-) Dostałam w końcu moje upragnione perfumiki Lacoste Touch of Pink :-) No i świętujemy dalej.
A rano w prezencie dostałam od kogoś SUPER wiadomość :tak::-) Ale o tym kiedy indziej :-)

Do góry