reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Częśc Wszystkim :p
Wiem zaniedbuję was,
zaduzo się dzieje w moim zyciu teraz, za duzo hulam i to powód :p
Nenius jak ty mnie tam znalazlaś na Twoja Szkoła???
Pozdrawiam i całuje

hihihi to wcale nie było trudne :-), importowałam listę kontaktów gg i tyle :-D:-D:-D:-D. Podoba mi się ta nasza-klasa :-D, mogę sobie dzięki niej trochę zdjęć pooglądać :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
czesc po swietach :happy2:

ja jakos nie mam sil na nic,nawet na neta ...nie wiem co mi jest ale wiem ze lekarz mi sie kłania i badania :-(
jestem tak bardzo oslabiona ze ledwo wstaje z lozka :baffled:
moze to anemia?? a moze nie doleczona choroba:confused:
a moze sprawy kobiece? boli mnie podbrzusze tak lekko i kosc jakby łonowa :confused::sorry2: nie wiem czy przy porodzie sie cos nie uszkodzilo....ech no lekarz jak nic
koniec smęcenia

u nas prezenty trafione
tatus szaleje autem :-) Milenie ciastolina i organki z mikrofonem przypadly tak do gustu ze non stop tylko tym sie bawi :happy2:
ja zazyczylam sobie wymiany garderoby i dostalam dwie bluzeczki i extra dresik bo chcialam w czyms fajnym latac po mieszkaniu :happy2: no i dresik bomba ale dupsko musi mi sie zmniejszyc:-p
a wspolny prezent to musowo kupione Dvd bo..nam dekoder padł i nie mamy tv :cool2: wiec co wieczor wlanczamy sobie jakis filmik i pwoiem wam ze to wciąga :-D

jak spedzacie Sylwestra??

my bedziemy we czworo :-) i nawet sie cieszymy z tego
za rok sobie odbijemy bo na bank jedziemy do kraju i jakis balik nam sie marzy bo jeszcze nigdy nie bylismy z Karlosem na zadnym :happy2:

ok ide bo mnie muli jak diabli :sorry2: a spalam 12 godzin z malymi przerwami :baffled:

do zas
papaa

witaj Tusia :-) napisz co tam u ciebie sie dzieje :-)
fajnie ci ze tak balujesz heheee :-)

To rzeczywiście szybciorem do lekarza Lilka!!! Zrobisz badania, dostaniesz jakieś leki na wzmocnienie, może żelazo i będzie git.

Ja na Sywestra właśnie na bal...........pierwszy raz w życiu. Ciekawe jak będzie???

Hejo
A u nas dalsza zdrowotna masakra
Weronika wymiotuje, ma biegunke do tego dusi sie kaszlem i ma non stop gorączke
wczoraj rano bylo lepiej a potem znowu sie zaczelo, pól nocy walczylismy z wymiotami
Mała ma zastrzyki bo inne leki nie pomagały niestety :-(
Zdiagnozowali zapalenie oskrzeli, zapalenie ucha i zakażenie bakteryjne jelit
dostaje teraz dwa razy dziennie biofuroksym a to bolesne dziadostwo bo sama je dostawałam na wiosne i potem tyłek mnie miesiąc bolał
No ale mam nadzieje,że wreszcie mi wyzdrowieje
Teraz śpi a ja jakąs kawe musze zaraz wypić

Hejo
A u nas dalsza zdrowotna masakra
Weronika wymiotuje, ma biegunke do tego dusi sie kaszlem i ma non stop gorączke
wczoraj rano bylo lepiej a potem znowu sie zaczelo, pól nocy walczylismy z wymiotami
Mała ma zastrzyki bo inne leki nie pomagały niestety :-(
Zdjagnozowali zapalenie oskrzeli, zapalenie ucha i zakażenie bakteryjne jelit
dostaje teraz dwa razy dziennie biofuroksym a to bolesne dziadostwo bo sama je dostawałam na wiosne i potem tyłek mnie miesiąc bolał
No ale mam nadzieje,że wreszcie mi wyzdrowieje
Teraz śpi a ja jakąs kawe musze zaraz wypić

Rety, tak strasznie Wam współczuję :elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:. Dużo o Was ostatnio myślę :tak:. Zdróweczka, zdróweczka i raz jeszcze zdróweczka!!!!!!!!!

Hello :)

Lilka, to chyba przemeczenie. Ja sie czuję dokładnie tak samo - rano zwlec się nie mogę z łóżka, choć R zostaje rano dłużej i mogę odespać. W głowie mi się kręci i chodzę totalnie zamroczona. Na dodatek tak jak opisujesz - bóle podbrzusza. Przynajmniej to ostatnie to wiem od czego - postanowiłam zabrać się za brzucho :sorry2: Niestety po ćwiczeniach boli i nawet dostaję plamień. Na przeglądzie wszystko było ok i lekarz powiedzial ze mogę swobodnie ćwiczyć... Sama nie wiem o co chodzi, może plamienia są po cerazette?

A ja postanowilam się zamirenować :-p Zaraz na początku roku, a potem przez całe rok będzie się działo, hihih Tylko najpierw muszę się wyspać, oczy mi się zamykają na stojąco.

Ale śmiesznie, Maciuś ma 2,5 roku, a Jagódka 2,5 miesiąca :-)

Dziś malutka miała debiut zakupowy - pojechaliśmy do Blue City. Nie podobało Jej się jednak, płakała okropnie. A chcieliśmy iść do oceanarium. Chyba ta wizyta poczeka, az Gucia podrosnie, na szczęście jeszcze kilka kiesięcy rybki poczekają. Za to Mackowi nakupowalam sporo rzeczy w C&A, dzieki Olivia za cynk ;-)

Wstawilam po Świętach nowe zdjęcia Maciejka i Jagodzianki - zapraszam do oglądania pod linkiem w podpisie.

buziaki babeczki!

czesc dziewczynki!!!:-):-)

własnie pozegnałam e_mamowa rodzinkę.........
jak zwykle było uroczo....Julcia śliczna......już tęsknimy :sorry2::sorry2::sorry2:

elf
biedny, myślałam, ze z Nisia już lepiej a tu takie niezaciekawe wieści...
a tego biofuroksymu nie mozna podawac dozylnie?? nie lepiej byloby podawac go przez venflon, mniej by bolało...

Lila
wracaj do zdrowia!!!i koniecznie zrób badania!
tusia zaglądaj częściej!!!

reklama
Do góry