oliviaa
Fanka BB :)
Ysia trzymam kciuki za kontrole jestem pod wrazeniem , ze Nati tak reaguje na atmosfere swiateczna! wow!:-)
wkleilabys ta swoja choineczke jak juz tak ladnie popisalas o tych recznie robionych ozdobach z lumpeksu
wkleilabys ta swoja choineczke jak juz tak ladnie popisalas o tych recznie robionych ozdobach z lumpeksu
a u mnie w domku wszystko w lesie(doslownie i w przenosni) ze kiedy te swieta? za dwa tygonie?;-)Mam za to w domu kilka stroików ( Hanti twój jest rewelacyjny bije pokłony ) i w jednym wazonie wstawiłam świeża choine i przyozdobiłam to kokardkami i lampkami.
taaa, skad ja to znam. czasem mam jazde na elegancka paniusie i biegam w plaszczyku i ciuszkach. a za chwilke wyskakuje jak dziewczyneczka z podstawowki w jeansikach, bluzeczce i jeszcze sobie kucyczki dwa zrobieW sumie to niezły zamęt, co? Z jednej strony kocham szpilki i sexi spódniczki z wysokim stanem , z drugiej glany, bojówki, t-shirty
pamietam. pamietam dobrze jak robilam z tata brelok do kluczy albo lampke albo fartuszek dziergalam z mama ta lampke to pamietam ze siedzielismy cala rodzina w niedziele po obiedzie przy stole i dlubalismy w kabelkachJa ostatnio lałam, bo zadałam pierwszakom referaty o bloczkach i dźwigniach i chętni mogli dodatkowo wykonać model bloczka No i dzieciaki przynoszą - modele że wymiękłam:-) tatuś lutował dziadek przybijał, normalnie extra były ale się załamałam - praca domowa dla starych ...