oliviaa
Fanka BB :)
no prosze, jak mi sie zdarzy zniknac na pol dnia to sie mnie wywoluje ale jak sie samemu wsiaka na tydzien to ok;-)hej hej
Przedświąteczne puszki ;-) Elfik oddała się rodzinnej sielance, mimo to wpada się zameldować, a reszta stałych bywalczyń? Edzia, Joasia, oliviia, hop hooop :-)
juz sie tlumacze, wczoraj bardzo pozno wrocilam do domu. a dzis o siodmej juz wyszlam bo bylam na sesji zdjeciowej do Twojego Stylu.:-) w lutowym numerze bedzie artykul o mojej kolezance ze studiow i dzisiaj byla sesja zdjeciowa. ja oczywiscie jako "potracona" na punkcie fotografii musialam sie wprosicnie moglam sobie przepuscic. ;-) bylo baaardzo fajnie (ale opowiem wam jutro bo zdycham teraz). a potem mialam zajecia do wieczora i pozegnianie pana lektora co to "idzie na dol"(dokladnie tak to brzmi po grecku), czyli jedzie do grecji na swieta.;-)
przeczytalam wszystko ale poodpisuje jutro jak juz sie uporam ze skladaniem wniosku o dowod
ps.Nenius o perfumkach bylo jakos wczesniej przed kosmetykami i to chyba dosc sporo. ja sobie tez pospisywalam (tak jak Iwon) i juz coniektore wachalam;-) jak bedzie za trudno znalezc strone, to ci jutro przesle na priva;-)
"Gdy jedna z nich sięgnęła po prostownicę, urządzenie wybuchło niszcząc dach domu i wywołując pożar, który rozprzestrzenił się na sąsiednie domy."
moze tylko mi sie to wydaje dziwne ale co miala ta prostownica w srodku ze az dach wysadzila w powietrze- trotyl?
wlasnie! jak tylko cos potrzebujesz wal na bb wielka czcionka!:-)Kasiu można Ci jakoś pomóc? - jak coś potrzebujesz to napisz może uda się choc trochę Ci pomóc:-);-)
dobranoc:-)