reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Piszecie o fotelikach to może i ja skorzystam bo to badziewie które kupiłam to mnie tak wkurza
Ja mogę przestrzec przed kupieniem takiego cusia bo fajne to było jak Nati była młodsza i często spała jeszcze w samochodzie bo tam jest taka opcja z położeniem dziecka ale teraz to się wcale nie spradza jak dla mnie to on jest za mały a ona waży 15,5 kg - same sobie zobaczcie Foteliki DELTIM model MAŁY PODRÓŻNIK 9-36kg (284586059) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
My z choinka czekamy na tatusia więc możliwe,że ubierzemy ją dopiero w Wigilie rano- zresztą prawie co roku tak robimy :tak:
Weronika zaliczyła juz ubieranie choinki w niedziele u moich rodziców :tak: więc nie męczy mnie teraz o naszą.
Mam za to w domu kilka stroików ( Hanti twój jest rewelacyjny bije pokłony ) i w jednym wazonie wstawiłam świeża choine i przyozdobiłam to kokardkami i lampkami. Stoi to cudo na oknie a Weronika większośc dnia spędza na patrzeniu jak lampki sie palą :tak::-D i wdycha przy tym zabawnie - ahhhhhhhhhhhhhh :happy2:

Hanti super ten stroik- ide suszyc pomarańcze i też sobie coś takiego zrobie jak w piątek przywioze gałązki od siostry, szyszki pomalowane złotem sprayem już mam i jeszcze coś wymyśle bo też lubie robi takie cudeńka

Wracając do butów to na wiosne na spacerkiz Nisią zafunduje sobie takie :-)
1m.jpg

2m.jpg

Natalia prosi by zgasic światło zapalic lampki na choince i włączyc jej kolędy a ona albo siedzi i patrzy w milczeniu albo nuci coś pod nosem a jak któraś jej przypadnie do gustu to nawet zaczyna tańczy- coraz fajniejsze nto moje dziecię

U mnie w domu zawsze choinke się ubierało w Wigilię i było to naprawdę super zajecie
te wszystkie stare bombki i różne zabaweczki ręcznie robione, aniły i ich sukieneczki zrobione przez babcie na szydełku ale to był klimat mam nadzieje że kiedyś Nati też bedzie miała takie fajne wspomnienia

Fajne butki Iwonka :tak:

Iwon super buciki:tak::-)

Iwonka buty rewelka :tak: dla mnie te drugie to strzał w 10 :tak: zajebiste są :tak:
Te pierwsze tez piękne ale ja bym sie zabiła na takim obcachu :-p:-p

Dzięki :happy2: Elf, za wysoki obcas powiadasz? No to trzymaj się teraz mocno- kupując sobie te czarne eleganckie kozaki do pracy sugerowałam się głównie jednym kryterium- wygodą. I jak dla mnie spełniają to wymaganie :-D Otóz mam już czarne kozaczki, tyle że są one na mega szpilce. Bardzo sexi, ale już trochę wymiękam biegając w nich po naszych polskich chodnikach. Stąd pomysł zakupienia kozaczków bardziej praktycznych. I te nowe są super, obcas jest masywny i wyważony, mogę w nich śmiało śmigać do pracy. No tak, ale wspominałam Wam już kiedyś, że jestem maniaczką obcasów, więc trzeba brać poprawkę na mój tok myślenia :-p :cool2:

reklama
Do góry