Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
dzięki IwonkoO kurcze, ten jest piękny- chcę go mieć! Promod - Langer Pulli mit kurzen Ärmeln
właśnie tego szukam
dwa wcześniejsze też super
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzięki IwonkoO kurcze, ten jest piękny- chcę go mieć! Promod - Langer Pulli mit kurzen Ärmeln
zazdroszczę, u mnie jest odwrotnie to ja muszęchodzić za Oliwierem i mu coś do jedzenia dawaćRany, a mój Maciek to znowu umiaru nie ma. On by mógł cały dzień buzią ruszać. Normalnie muszę mu ograniczać jedzenie. No i babcia go strasznie rozpieściła ze słodyczami. Ja w domu staram sie mu ich w ogóle nie dawać, bo wiem, że gdy jest u teściów to się naje za cały tydzień.
Jeden jest problem taki, że on na śniadanie nie chce jeść dużo (ale to ma po tatusiu). Wypije kubek mleka, zje parę płatków i tyle. Ale już od 10 zaczyna chodzić za mną i prosić a to o banana, a to o jabłko, a to o Danonka i tak mam cały dzień.
u nas nie ma:-(W ogóle fajne ciuszki na tej stronce Promod. Ale kurcze nie kojarzę, żeby u nas był taki sklep :-(
zazdroszczę, u mnie jest odwrotnie to ja muszęchodzić za Oliwierem i mu coś do jedzenia dawać
Oli też nie woła jeść, myślę że jak bym mu nie dała to by nie jadł, a nawet jak mu dam to jeszcze muszę sto rzeczy powyciągać żeby coś zjadł, co jabym dała żeby ktoś mi dziecko karmił
Iwon, swietne ciuszki
mój typ 2 tez taki chcę:--(