Klaudia
Lipcóweczka 2005
Elfie Trzymam Cię za słowo ;-)Klaudia jeśli wszystko pójdzie tak jak bym chciała to osobiście wam te bocianki wyłapie, do paczek zapakuje i wyśle priorytetem:-)
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Elfie Trzymam Cię za słowo ;-)Klaudia jeśli wszystko pójdzie tak jak bym chciała to osobiście wam te bocianki wyłapie, do paczek zapakuje i wyśle priorytetem:-)
Klaudia jeśli wszystko pójdzie tak jak bym chciała to osobiście wam te bocianki wyłapie, do paczek zapakuje i wyśle priorytetem:-)
Klaudia jeśli wszystko pójdzie tak jak bym chciała to osobiście wam te bocianki wyłapie, do paczek zapakuje i wyśle priorytetem:-)
o kurna!!!!!!![]()
i powydzierać się (w ramach odreagowywania) na podwładnych![]()
bidaki, nie dawajcie sie i kurujcie!Cześć kobity
Witam z frontu chorób i zarazków i bakcyli
Laurka tez bardzo chora :-( ma non stop prawie 40 stopni gorączki :--
-(
U nas tylko katar ale za to MEGA
hihi! moj tata ma taki patent na przeziebienia. jak go cos zaczyna lapac to robi wieczorkiem goraca herbatke dolewa spirytusu troszke(wodka za slaba) i myka pod kolderki dwie sie wypocic. rano jak nowo narodzony! w wojsku znalazl ten patentelf buziak z zatkany nos, walnij sobie cos z procentami coby zabic zarazki!!![]()
Oliwierkowi wyzej opisanego sposobu nie polecamZdrówka dla wszystkich chrowitków, Oliwierek też niestety się rozchorował ma kaszel, rano mi zwymiotował i oczywiście zero jedzenia
ja bym jednak przemyslala sprawe nadania bocianow kurierem, a nie poczta;-)Klaudia jeśli wszystko pójdzie tak jak bym chciała to osobiście wam te bocianki wyłapie, do paczek zapakuje i wyśle priorytetem:-)
Taaa czarownica elfica
Moje dziecko jest niegrzeczne, strasznie okropnie niegrzecznie
Nie słucha mnie wcale , ciągle robi mi na złośc, zaczęła bićwszystko i wszystkich ktorzy sie znajduja w zasięgu jej ręki i teraz uwaga najgorsze- pluć!!
Załamka normalnie, nic nie działa, stawiane do kąta, nawet straszenie klapsem.
Trwa to juz od jakiegos czasu i przybiera na sile.
Wczoraj w kościele taka akcje mi odstawiła ,ze w połowie Mszy musiałam sie ewakuować :-(