reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

taaaaaa
wszystkie bociany na emigracji a ja próbuję zajść w ciążę:baffled::zawstydzona/y::no::no::frown:

ale mam dołaaa, ech:-(

E-mamo zdąrzą wrócić,by przynieść Ci dzidziusia,no i ewentualnie pozostaje Ci jesienna kapusta:-):-):-):-):-):-):-),
wiesz,to jakby się zagramaniczne bociany nie sprawdziły:-p:sorry2::tak:

reklama
je też chcę tam gdzie są bociany:-p:sorry2::tak::tak::tak:

tak sobie myślę,że trzeba już zacząć myśleć,co chce zrobić do jedzonka na święta i na wigilię..........musze sobie zakupy rozplanować,by to wszystko do domku przytargać,bo łosiek niby ma już wracać,ale czy będzie w domku,czy do pracki pobiegnie,to ja nie wiem,cos czuję,ż eto wszystko na mojej głowie zostanie:baffled::confused::dry:

Cześć laski....

Joasiu, mam nadzieję, że Twój tata szybko wróci do zdrowia :elvis::elvis::elvis:

Kasiu, nieźle się chłopak połamał, ale faceci to twarde sztuki, będzie jak nowy, zobaczysz :tak::tak::tak::elvis::elvis::elvis::elvis:

a ja zdałam... ledwo żyje...maltretowali mnie na maxa...jakaś niewyżyta komisja... idę spać, bo całą noc się przygotowywałam... nara...

ale jestem confused, ech:-( no nie wiem co gorsze:-p

E-mamo zdąrzą wrócić,by przynieść Ci dzidziusia,no i ewentualnie pozostaje Ci jesienna kapusta:-):-):-):-):-):-):-),
wiesz,to jakby się zagramaniczne bociany nie sprawdziły:-p:sorry2::tak:
o o o! jakby co Edytka to dawaj lotem prostym na warszawe. ja mam kilka ton kapusty pod reka to nie bedzie problemu. ile chcesz jedno? blizniaki, czworaczki, piecioraczki? cale przedszkole na raz? da rade zrobic;-):-D:-D:-D

Brunetko jak ty to zrobilas ze twoj Kubus ma juuuuz 21 dni?:eek::-)
Cześć laski....
a ja zdałam... ledwo żyje...maltretowali mnie na maxa...jakaś niewyżyta komisja... idę spać, bo całą noc się przygotowywałam... nara...
Gratuluje!!!!:-)

Czesc, jestem i zyję ;-):-)
Wpadłam się tylko zameldować.

U mnie w domu rozpierducha na maksa, zaczął się remont :-p Maksio u babci, nareszcie zdrowieje. Marecli szaleje:-)Idziemy dziś na USG :tak:
Przekazuje obowiązki. To juz na to wyglada mój ostatni tydzień pracy :-p:-p:-p
Bylismy wczoraj na"dziewczyna moich koszmarów" z bene stillerem:-D Oczywiscie sikanie w majtki wiec polecam.
Stawiaja mi własnie choinkę pod biurem, ale sniegu nadal niet:cool2:

Mam nadzieje, ze u Was wszytsko super, bo nie mam czasu nadrobić.
Potem postaram sie odezwać :tak::-)

taaaaaa
wszystkie bociany na emigracji a ja próbuję zajść w ciążę:baffled::zawstydzona/y::no::no::frown:
Edytko: :elvis::elvis::elvis:

gratulacje Ewuś!!!! :-):-):-)

idę kupić sobie prezent:
obrazek581.jpg

i powydzierać się (w ramach odreagowywania) na podwładnych :-p

reklama
idę kupić sobie prezent:
obrazek581.jpg

i powydzierać się (w ramach odreagowywania) na podwładnych :-p
Bu ha ha ja też taki chce!
Gdzie to można kupic???

Cześć kobity
Witam z frontu chorób i zarazków i bakcyli :crazy: