reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
czesc dziewczynki!!!!

alka gratki, wiedziałam ze dasz rade!!!

elenko dla Ciebie ode mnie moc buziakow, wiesz tak na dobry poczatek dnia!!!

elf buziak z zatkany nos, walnij sobie cos z procentami coby zabic zarazki!!:sorry2::sorry2::sorry2:

aniu trzymaj sie, remont to zawsze rewolucja zyciowa!!!

Niania nie zazdroszczę tego remontu, ja ostatnio robiłam pokój Oliwiera i zaraz po tym piałam się brać za pokój Wiktorii, ale jak sobie pomyślę o tym bałaganie to mi się nie chce:no:

Hej :-) Spaliśmy dzisiaj z Maćkiem do... 9 :szok::szok::szok: Chyba pierwszy raz od jego urodzenia :-)
taaaaaa
wszystkie bociany na emigracji a ja próbuję zajść w ciążę:baffled::zawstydzona/y::no::no::frown:

ale mam dołaaa, ech:-(
No to już teraz wszystko jasne, dlaczego się nam nie udaje. No nic, nadzieja jest taka, że kiedyś do nas wrócą te boćki :-)

Cześć laski....

a ja zdałam... ledwo żyje...maltretowali mnie na maxa...jakaś niewyżyta komisja... idę spać, bo całą noc się przygotowywałam... nara...
No to gratulacje!!! Ani przez chwilkę nie wątpiłam, że możesz nie zdać :-)

Dziewczyny mam pytanko. Jakie wymiary ma wasza pościel do łóżeczka dziecięcego? Chodzi mi juz o takie normalne duże łóżko. Czy dalej dzieci śpią pod tą pościelą z małego łóżeczka, czy kupiłyście normalną pościel?
Maćkowe łóżko ma wymiary 190/90, no i tak się zastanawiam, czy kupić mu zwykłą kołdrę, np. 140/200. Ta kołderka z małego łóżeczka wydaje się teraz strasznie malutka w tym łóżku i Maciejas jest ciągle odkryty.

reklama
Do góry