reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Kurcze, od tygodnia daję Maćkowi zwykłe krowie mleko. Stwierdziłam, że kończymy z modyfikowanym. I dupa zbita, bo zaczęły mu się robić pod kolanami czerwone plamy. Nie wiem, czy to zbieg okoliczności, ale narazie odstawiłam "łaciate" i wróciłam do bebiko. Dziwne to, bo przecież on od dawna je jogurty, kefir i nigdy się nic nie działo. No ale może łącznie z mlekiem to za dużo. A wy jakie mleko dajecie?

reklama
Klaudia u nas nadal modyfikowane i też już się zastanawiałam nad przejściem na zwykłe krowie mleko,ale w modyfikowanym są wszystkie potrzebne witaminy........a apetyt Otylci jest różny,jednego dnia zje wszystkie posiłki bez problemów i owoców,innego nic prawie nie je,więc boję się o braki witaminowe

oczywiście zwykłe mleko już też pije i jogurty je......ciężko podjąc jednoznaczną decyzje

Edytko: :elvis::elvis::elvis:

gratulacje Ewuś!!!! :-):-):-)

idę kupić sobie prezent:
obrazek581.jpg

i powydzierać się (w ramach odreagowywania) na podwładnych :-p

Elen ale super prezent:-D:-D Odreaguj kochana o tak!
Brunetko ja nie moge prawie miesiecznego synka juz masz, ale ten czas pedzi!!!!!!!!!

to ja po cichutku pogratuluje Darii!:-)

dzięki ale.....................nie ma czego :wściekła/y: (klątwa BB;-)), wróciłyśmy do pieluszek do spania. To jeszcze zdecydowanie nie ten moment :no:

już piszę co z tym braciszkiem

jest już poskładany z grubszych urazów to połamana ręka, nogi, żebra, wstrząsienie mózgu
lekarze mówią że dojdzie do siebie

mimo że mój kierowca zaszalał bo to była Jego wina:-( to jadę do nich z martynią we wtorek moja siostra nas zabierze

o rety, rzeczywiście nieźle się pogruchotał........Dużo zdrówka!!!!!!!!!

chociaz teraz humorku brak, moj tato miał dzisiaj zabieg, nie przepchali mu zył, nie dało sie, bedzie miał bajpasy :-:)-( qrcze jak juz było dobrze to znowu jest zle....
ja to mam cholera zawsze pod gorke!!!

Asiu, dużo zdrowia dla taty!!!!!!!!!!!!!

No i jestem zła, że "Gleba" wygrał "You can dance." :wściekła/y:Ja stawiałam na Roofiego :-)

BB - moje źródło informacji o świecie hihihih :-)

Kurcze, od tygodnia daję Maćkowi zwykłe krowie mleko. Stwierdziłam, że kończymy z modyfikowanym. I dupa zbita, bo zaczęły mu się robić pod kolanami czerwone plamy. Nie wiem, czy to zbieg okoliczności, ale narazie odstawiłam "łaciate" i wróciłam do bebiko. Dziwne to, bo przecież on od dawna je jogurty, kefir i nigdy się nic nie działo. No ale może łącznie z mlekiem to za dużo. A wy jakie mleko dajecie?

my jeszcze modyfikowane (w większości)

Mrtusiu to świetnie,że masz taką pracę,sprawia Ci przyjemność jej wykonywanie,a i nie narzekasz na nudę..........co do Alusia,tak to już jest,że serce matki,zawsze ciężko przechodzi oddanie swojego skarbu pod opiekę innych,jak oddawałam Damiana do przedszkola,to ja wychodziłam płacząc:tak::-p:-):sorry2:

Hanti dzieki za wsparcie i dobre slowo:tak:

Strasznych literowek narobilam w tym moim dlugim poscie, wybaczcie, pospiech, pospiech. Jak ktos sie wczyta to zrozumie:-p
Zmykam juz naprawde!

Aaaa jeszcze lacze sie w bolu z chorowitami, sama mam katara i lekko pokaszluje :dry:

W piątek ostatni raz byłam w moim starym biurze. Wczoraj musiałam wziąć wolne bo zmarła moja ciocia (siostra mojej śp. babci) i rodzice, którzy normalnie siedzą z Darią, szli na pogrzeb. A dzisiaj? Pracuję w prywatnym mieszkaniu mojego szefa, na jego prywatnym domowym komputerze :sorry2:. Czemu? Oczywiście dlatego, że nasza kochana TP w przeciągu miesiąca nie zdążyła przenieść nam telefonów do nowego biura o dostępie do internetu w ogóle nie wspominając :wściekła/y:. Ponoć ekipa od telefonów ma się zjawić w czwartek, a internet? Kto wie? Ponoć do 2 tygodni po telefonie....... No okaże się...

W piątek ostatni raz byłam w moim starym biurze. Wczoraj musiałam wziąć wolne bo zmarła moja ciocia (siostra mojej śp. babci) i rodzice, którzy normalnie siedzą z Darią, szli na pogrzeb. A dzisiaj? Pracuję w prywatnym mieszkaniu mojego szefa, na jego prywatnym domowym komputerze :sorry2:. Czemu? Oczywiście dlatego, że nasza kochana TP w przeciągu miesiąca nie zdążyła przenieść nam telefonów do nowego biura o dostępie do internetu w ogóle nie wspominając :wściekła/y:. Ponoć ekipa od telefonów ma się zjawić w czwartek, a internet? Kto wie? Ponoć do 2 tygodni po telefonie....... No okaże się...
hehehehe, Nenius to ty uwazaj kochana bo jak cie szef przylapie we wlasnym domu na wlasnym komputerze na BB to moze byc draka:-p:-D swoja droga to masz ty kobito odwage, ja bym pewnie sie strachala na szefa kompie zostawiac dowody ze oprocz rozwoju firmy jeszcze pare rzeczy mi po glowie chodzi podczas dnia pracy:-D:-D:-D
a co do tp sa to jestem jeszcze przychylniej nastawiona niz do poczty polskiej. doslownie centymetr brakowalo dwa lata temu a bym sie awanturowala z tp w sadzie!!!:wściekła/y: jak sie kiedys rozkrecilam to zlozylam 5 skarg w ciagu jednego dnia na nieudolnosc pracownikow tp, a mialam jeszscze podstawy do trzech kolejnych skarg:-p
lece sie edukowac;-) papa

ja już od bardzo dawna daję zwykłe, pierwszy raz dałam jak Oliwier nie miał roku, próbowałam na początku dawać modyfikowane ale po nim moje dzieci mają odruch wymiotny
więc przeszłam na zwykłe

reklama
Martusia bardzo się cieszę, ze praca sprawia ci przyjemność i że się w niej odnajdujesz to bardzo ważne żeby lubić to co się robi
jeszcze raz gratuluję

Do góry