reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Hej kochane !!!!
Ja na sekundkę tylko.
Chciałam Wam podziękowac za życzenia urodzinowe !!!
Przepraszam że dopiero teraz ale nie mam czasu i wogóle jakoś tak dupa z tym moim czasem :/
Wogóle to Kasińska (hanti) jak dzwoniła z życzeniami to przekazała że na bb są dla mnie życzenia (bo wieki tu nie zaglądałam jak już to kiedyś coś się na zoo odezwałam)

kurcze lila urodziłaś już ? co wy owariowałyście ? w ciąży po dwa miesiące chyba chodzicie i rodzicie :szok: ledwo dowiedziałąm się o ciąży i brunetka już urodziła, gazelka teraz lila ciekawe która jeszcze ? wogóle ogromne gratulacje dla was wszystkich
no i ciekawe ile chodzi podwójnych ?

ja nie mam czasu siedzę niby na necie codziennie bo mam firmę i na allegro wystawiamy pierdoły ze szrotu (jak coś to zapraszam do pooglądania tym_ona )
brakuje nam doby siedzimy w garażu ponocach jak nie fotki to pakowanie jak nie pakowanie to wystawianie do tego dochodzą choroby tymcio znowu antybiotyk ma ja na gardło padam akurat młody rozchorował się chłopcy ani też i tak w kółko

spac chodzę padnięta nie wcześniej niż po 1 wstajemy rankiem i leci

jestem ciekawa co u was.
Buziaczki kochane i pamiętajcie że ja o was pamiętam i codziennie myślę !!!

papaaaaaaaaaaaaaaa

reklama
już piszę co z tym braciszkiem

jest już poskładany z grubszych urazów to połamana ręka, nogi, żebra, wstrząsienie mózgu
lekarze mówią że dojdzie do siebie

mimo że mój kierowca zaszalał bo to była Jego wina:-( to jadę do nich z martynią we wtorek moja siostra nas zabierze

Dobry wieczór :-):-)
Hanti soryyy za wczoraj, jakos nie udało mi sie dotrzec przed kompa na czas :sorry2:
Kasiu uffff
dobrze,że bratu nic dużo poważniejszego sie nie stało, połamany niezle ale wyjdzie z tego a to najważniejsze :tak::tak::tak:
Rany, u nas jest to samo z tymi ochroniarzami. Ja lubię kupować w Rossmanie, ale ci goście sprawiają, że czuję sie tam jak jakiś złodziej. Normalnie chodzą za tobą, patrzą na ręce.
No ale, mimo to, generalnie większość kosmetyków kupuję w Rossmanie.
Ta sama sytuacja u nas :crazy::crazy::crazy:
Już sie kiedys z takim jednym ochroniarzem ściełam bo gapił sie na mnie jak palant :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kasieńko Dużo zdrówka dla brata i oby,jak najszybciej się wszystko pozrastało:elvis::elvis::elvis:
Dobrze,że jednak jedziesz z Martynią,bo Wam też na zdrowie wyjdzie zmiana klimatu:tak::elvis::elvis:

Elfik nie mogę się napatrzyć na Twoje suwaczki,masz kobitko fajne pomysły,Weronika ze śniegiem .......... suuuper,zresztą ze spagetti też:tak:

u Was do Tatusia jeszcze trzy tygodnie.........my zaczynamy odliczanie od dziś za 11 dni:happy2::happy2::happy2:.........jestem cała w nerwach.........i nie wiem czemu,zamiast się cieszyć:baffled:

Otylia mi się rozkłada,zaczęła bardzo kasłać,kiedy zasnęła,juz dwa razy się wybudziła z płaczem...........dawałam jej Ibum juz dzisiaj,ale chyba nic nie pomaga...........boję się,ze to się skończy antybiotykiem:-:)-:)-(

o Elfik stanął na główce ubranej w fajowską czapkę,widać zmienia wizerunek na bardziej zwariowanego świątecznego elfa(Mikołaja?;-))

reklama
Otylia mi się rozkłada,zaczęła bardzo kasłać,kiedy zasnęła,juz dwa razy się wybudziła z płaczem...........dawałam jej Ibum juz dzisiaj,ale chyba nic nie pomaga...........boję się,ze to się skończy antybiotykiem:-:)-:)-(
Kasia a masz może w domu syrop Eurespal? Albo Pyrosal? One działaja przeciwzapalnie, do tego duzo wit c np cebion albo juvit, calcium i syrop z cebuli.
Jeśli nie ma temperatury to próbuj takimi lekami zanim sie na lekarza zdecydujesz.
trzymam kciuki zeby pomogło :tak::tak::tak:

Do góry