kolorowa_kredka
Fan(ka)
Hej kochane !!!!
Ja na sekundkę tylko.
Chciałam Wam podziękowac za życzenia urodzinowe !!!
Przepraszam że dopiero teraz ale nie mam czasu i wogóle jakoś tak dupa z tym moim czasem :/
Wogóle to Kasińska (hanti) jak dzwoniła z życzeniami to przekazała że na bb są dla mnie życzenia (bo wieki tu nie zaglądałam jak już to kiedyś coś się na zoo odezwałam)
kurcze lila urodziłaś już ? co wy owariowałyście ? w ciąży po dwa miesiące chyba chodzicie i rodzicie
ledwo dowiedziałąm się o ciąży i brunetka już urodziła, gazelka teraz lila ciekawe która jeszcze ? wogóle ogromne gratulacje dla was wszystkich
no i ciekawe ile chodzi podwójnych ?
ja nie mam czasu siedzę niby na necie codziennie bo mam firmę i na allegro wystawiamy pierdoły ze szrotu (jak coś to zapraszam do pooglądania tym_ona )
brakuje nam doby siedzimy w garażu ponocach jak nie fotki to pakowanie jak nie pakowanie to wystawianie do tego dochodzą choroby tymcio znowu antybiotyk ma ja na gardło padam akurat młody rozchorował się chłopcy ani też i tak w kółko
spac chodzę padnięta nie wcześniej niż po 1 wstajemy rankiem i leci
jestem ciekawa co u was.
Buziaczki kochane i pamiętajcie że ja o was pamiętam i codziennie myślę !!!
papaaaaaaaaaaaaaaa
Ja na sekundkę tylko.
Chciałam Wam podziękowac za życzenia urodzinowe !!!
Przepraszam że dopiero teraz ale nie mam czasu i wogóle jakoś tak dupa z tym moim czasem :/
Wogóle to Kasińska (hanti) jak dzwoniła z życzeniami to przekazała że na bb są dla mnie życzenia (bo wieki tu nie zaglądałam jak już to kiedyś coś się na zoo odezwałam)
kurcze lila urodziłaś już ? co wy owariowałyście ? w ciąży po dwa miesiące chyba chodzicie i rodzicie
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
no i ciekawe ile chodzi podwójnych ?
ja nie mam czasu siedzę niby na necie codziennie bo mam firmę i na allegro wystawiamy pierdoły ze szrotu (jak coś to zapraszam do pooglądania tym_ona )
brakuje nam doby siedzimy w garażu ponocach jak nie fotki to pakowanie jak nie pakowanie to wystawianie do tego dochodzą choroby tymcio znowu antybiotyk ma ja na gardło padam akurat młody rozchorował się chłopcy ani też i tak w kółko
spac chodzę padnięta nie wcześniej niż po 1 wstajemy rankiem i leci
jestem ciekawa co u was.
Buziaczki kochane i pamiętajcie że ja o was pamiętam i codziennie myślę !!!
papaaaaaaaaaaaaaaa