reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

hello babulce:-)

u nas dzisiaj był rano deszcz ze śniegiem,a teraz piękne sloneczko i po deszczu,a tym bardziej sniegu prawie nie ma śladu(bo to co jeszcze jest to w jakiś zacienionych zakamarkach):-):-):-)

reklama
właśnie przeglądam sobie prospekt Rossmanna i zastanawiam się,kiedy go wreszcie otworzą u nas(juz nazwa jest nad sklepem),robotnicy pracuję w środku nawet o 20 wieczorem,więc może to bedzie niebawem:baffled::dry::confused:

mamy rossmana w Dzierżoniowie,ale tam Ci co pilnuja złodzieji są tak nachalni,że nie cierpię tam jeździć,a teraz wreszcie będe mogła pobiec i bez Otylki i kiedy będe miała,tylko ochotę

kupujecie w tej drogerii???

a tak to Wam napiszę,że nic mi się nie chce,jestem jakas oklapnieta do reszty,najchętniej połóżyłabym się i spała cały dzień.........za to w nocy nie mogę usnąć............jeśli nie możecie spać przez dzieciaki w nocy,mozecie je do mnie podrzucać chętnie się zajmę

nie wiem,czy to może brak jakiś witamin,bo i płytka paznokcia zaczęła mi się fałdować.........tylko,co mi brakuje poza seksem:-p:sorry2::cool2:

dobra popisałam sobie,zaznaczyłam swoją obecność na bb dzisiaj i idę zrobie sobie kawę szatana z mlekiem.............może się rozruszam i coś zrobię pożytecznego:cool::-);-):tak:

To jeszcze ja się zamelduję :-)
Chciałam się Was spytać czy dajecie prezenty tylko na Mikołaja, czy na gwiazdkę też?
My dajemy i na Mikołaja i na gwiazdkę :-)

nie wiem czy wyjadę z małą mój brat miał dzisiaj wypadek samochodowy
czekam na telefon od rodziny:-(
O rany Kasia. No i jak brat. Wiadomo już coś?

Cześć, pogoda paskudna - śnieg z deszczem, wszystko topnieje, na ulicy ślisko, sporą część drogi musiałam przejechać na 2 - takie korki :baffled:
U nas śnieg pada od rana, więc jest już biało. Temperaturka tak około -2, więc jak tak dalej pójdzie, to do wieczora nas zasypie na amen.

, korki są bo drogowcy znowu zaskoczeni :shocked2:
Tak się zastanawiam kiedy to drogowcy zaskoczą zimę?????:-)

mamy rossmana w Dzierżoniowie,ale tam Ci co pilnuja złodzieji są tak nachalni,że nie cierpię tam jeździć,a teraz wreszcie będe mogła pobiec i bez Otylki i kiedy będe miała,tylko ochotę

kupujecie w tej drogerii???
Rany, u nas jest to samo z tymi ochroniarzami. Ja lubię kupować w Rossmanie, ale ci goście sprawiają, że czuję sie tam jak jakiś złodziej. Normalnie chodzą za tobą, patrzą na ręce. Moją siostrę nawet kiedyś zatrzymali :-) Wiecie dlaczego? Chciała sobie kupić szminkę podobną do tej, którą już miała, więc wyciągnęła z torebki tę starą szminkę, żeby porównać kolor, po czym włożyła ją spowrotem. Kupiła tę szminkę, idzie płacić, a przy kasie ochroniarz każe jej opróżnić torebkę :szok::szok::szok: Dobrze, że jej rewizji osobistej nie zrobili :-)
No ale, mimo to, generalnie większość kosmetyków kupuję w Rossmanie.

co do tych prezentów to dzięki za odpowiedż, chyba się ograniczę do symbolicznych na Mikołaja, dzieci pewnie tego nie odczują bo i tak dostaną dużo prezentów od dziadków i rodziny, a skupię się bardziej na gwiazdce, my z mężem dajemy sobie tylko na gwiazdkę
dodatkowo Wiktoria ma jeszcze urodziny 4 stycznia, ajuż brak mi pomysłów co jej kupić

Mąż dzisiaj w nocy wraca:-), cieszę się ogromnie bo nienawidzę tych samotnych wieczorów
nie ma go od wtorku jest na szkoleiu w Warszawie, a ja sama z dzieciakami i jeszcze bez samochodu

reklama
Do góry