reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
ja tylko na chwilke........
powoli zbieramy sie do wyjscia :cool2::cool2::cool2::cool2:

kasiu mam nadzieje, ze z bratem wszystko ok.

ja nie kupuje w rossmanie bo u nas ni ma hehe
za to mam pania Krysie z kosmetycznym i bardzo sobie chwale ta znajomosc, ochroniarzy tam nie ma, wiec spokojnie mozna robic zakupy, malowac lakierami i probowac szminki!!!

ok ja znikam................
czeka mnie goracy parkiet ( czy ja pisalam ze to impreza taneczna??) i zimne drineczki :cool2::cool2::-p:sorry2::sorry2::sorry2:

do jutra i miłego piatku!

siedze i oglądam buty w dichmanie,bo sobie zażyczyłam,by mi łosiek przywiózł i na dwie pary butów i dwie torebki do tego,kupił mi jedną torebkę.........bo reszta wykupiona:baffled::baffled::baffled:

jestem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:..........może jutro uda mu się kupić,bo pojedzie do jeszcze jednego sklepu 30 km od siebie(we wszystkich koło niego już sprawdził),bo ponoć tam są.........oby były:-(

Z nowosci u nas - mam juz balustrady do schodow i pierwszy etap montowania kuchni za nami. We wtorek garderoba.
Jutro bede tez wiedziec czy sie przeprowadzamy przed czy po swietach - a moze w nowym roku:confused:. Dam znac:cool2:
Aniu , widze ze postepy sa w wykanczaniu gniazdka. tak trzymac

Kasi ciagle nie ma. mam nadzxieje ze to nie jest oznaka zadnych zlych wiadomosci:-(
no super!!! A ja powiem cichutko, że już 4 noce Daria spała bez...
to ja po cichutku pogratuluje Darii!:-)

Hanti, ja w Rossmannie kupuje. ale w Warszawie maja ich multum plus setki innych deogeri plus supermarketow milion. tak wiec do sklepu Rossmann nie jestem jakos specjalnie przywiazana. wstepuje jak mam po drodze.
a ochroniarze nigdy mi nie przeszkadzali tam. ale ostatnio zatrzymalam sie przy stojaku z kolczykami. ogladam, a w sekunde pozniej jak cien pojawil sie ochroniarz. patrzyl na mnie jak na bandziora przez 5 minut kiedy ogladalam te kolczyki a jak chcialam jedne przymierzyc to mi wyskakoczyl z "nie mierzymy kolczykow":szok: powiedzial to takim tonem, ze sorry. odwiesilam na stojak i odeszlam z tekstem "dobrze, nie mierzymy i nie kupujemy".
co do ochroniarzy to ja mam alergie na tych z hipermarketu Geant.tak z zalozenia kazdy klient to zlodziej:no:

Joasia, jak tam katar? i jak Andrzejki?

reklama
hej laski :-)

jak tam po Andrzejkach?? bo ja wyspana :-)
małe budzi sie juz coraz czesciej co 3 godziny na karmienia a dzis obie panny spaly mi do 12 to i ja spalam i czuje sie...wyspana :-D:szok::-D

ok lece do kuchni robic pączki :cool2:
moze jakis wieczor Andrzejkowy z Karlosem bo wczoraj wrocil kolo 23 to tylko spac poszlismy i tyle

oki mykam

Kasiu odezwij sie...

Do góry