reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
ja powoli myślę o tym co pakować na nasz wyjazd:-)

a tak to nic ciekawego u nas się nie dzieje
martynia ma rano po nocce dziwny kaszel czekam na ten wymaz z gardełka

rano na 7 jadę pogimnastykować troszkę
normalnie zaczynam rozleniwiać się jak mam małą w domku:eek:

ale na 9 idziemy do sąsiadki i martyni rówieśnika Filipka
no to będę miała luz przez 2 godzinki dzieciaki zajmą się sobą

ostatnio mam wrażenie że mi powietrza brakuje:zawstydzona/y:mimo że bardzo lubię być z malutką i robić różne rzeczy razem to jakoś.......

idę pakować adidaski i dresik

paa

galeryjkę obejrzałam

Lilka na tym pierwszym zdjęciu Hania bardzo podobna do Milenki:tak:śliczne dziewczynki a Milenka ma takie długie włosy
ja martyni grzywkę zapuszczam póki co daje sobie zrobić kitki i nie ściaga

a mały Kubuś też do zjedzenia śliczne maluchy:tak:

Kasiu pakuj się kochana i wioo na te zasłużone zimowe-wakcje:tak:;-):-)

Brunetko no musisz wreszcie suwaczek zmienić,bo nie jesteśmy na bierząco,ile to Kubuś juz ma dni:sorry2:

Aniu i ja z Martynią życzymy wszystkiegooo naj naj... spełnienia marzeń..

Lilka super że Hania ładnie przybiera i wszystko dobrze u Was
trzymajcie się cieplutko w te mroźne zimy

dziekujemy bardzo :-)
a my zyczymy milego pakowania i udanego wypoczynku na Kaszubach :-)

galeryjkę obejrzałam

Lilka na tym pierwszym zdjęciu Hania bardzo podobna do Milenki:tak:śliczne dziewczynki a Milenka ma takie długie włosy
ja martyni grzywkę zapuszczam póki co daje sobie zrobić kitki i nie ściaga

a mały Kubuś też do zjedzenia śliczne maluchy:tak:

Kasiu, Milena jeszcze wlosow od urodzenia nie miala scinanych no i faktycznie ma juz dlugie
kiedys moze zrobie jej zdjecie w rozpuszczonych to zobaczycie
a Martynce bardzo ładnie w tej fryzurce co masz w podpisie :tak:

a co do podobizny to faktycznie jest
teraz pobawilam sie w archiwum domowym i zobaczcie co znalazlam:

Milena-9 dni

Hania-9 dni

Elfik śliczna zima:-)

Lilka to super,że Hania tak ładnie przybiera na piersi:happy2:

Hania to ma wilczy apetyt
potrafi dwa cycki oproznic i wola dalej jesc
przyznam szczerze ze raz w nocy dostaje butle zeby mi spala dluzej niz 1,5 h
teraz tez mam piersi ''chore''-zaatakowaly je Haniowe plesniawki i bardzo mnie boli jak pije dlatego teraz dostaje mleko z butli nawet 2-3 razy dziennie,bo nie wyrabiam tak boli jak ona je

dzisiaj polozna przepisala mi masc na piersi,oby pomogla jak najszybciej :sorry2:

no nic mykam nynki
dobranoc

Elfik zdrowka zebys sie nam nie rozłozyla ;-)

Aniu G. wszystkiego najlepszego z okazji Twego swieta :-)
zycze Ci duzo zdrówka,siły do codziennej walki z dwojką szkrabów (choc i tak swietnie sobie radzisz),szybkiej przeprowadzki na nowe M,pociechy z trojki twoich mezczyzn :-);-) i wszystkiego naj naj naj :-):-):-)

AniuG.. Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek. Życzę Wam, żebyście dalej byli taką super rodzinką mieszkającą w super domku, i żebyś ty zawsze była taką super babeczką :-):tak:

Lilka, już od jakiegoś czasu miałam to napisać, ale jakoś zapominałam. Muszę ci powiedzieć, że jestem pełna podziwu, jak radzisz sobie z dziewczynkami (no i Karlosem). Wydaje mi się, że ten wyjazd, to było dla was to, co wam było naprawdę potrzebne. Odkąd wyjechaliście (i uwolniłaś się od co poniektórych osób), twoje posty są takie pełne optymizmu i (teraz zabrzmię jak stara baba, no ale w końcu jestem tu stara ;-):-)) takie... dojrzałe. No i gratulacje z okazji apetytu Hanii :-) No i nie zazdroszczę tego bólu piersiątek. Oby sie szybko wygoiły.
Gdybym nie wiedziała, że to dwa różne dzieciaczki, to byłabym pewna, że Hania i Milenka na tym zdjęciu to ten sam dzidziuś.

reklama
A moja najukochańsza siostrzyczka kończy dzisiaj czterdziechę :-) Rany, przeżywam to jak mrówka okres normalnie.:-) Ale super jest mieć siostrę!!!

(a prezentu jak nie było, tak nie ma :no: - Olivia, chyba tez zacznę nadawać na pocztę)

Do góry