reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

wlasnie widzialam. zaznaczylam do zacytowania. kliknelam odpowiedz i... pusto!:shocked2: jak to nie istotnych? katar istotny i wizyta u lekarza i to ze masz kiepski humor bardzo istotne! lykaj szybko jakies witaminki, interweniuj u ginekologa. a jak za oknem masz tak duzo sniegu jak sobie wyobrazam i takie slonce jak ja mam, to Elfik mykaj na ten spacerek natychmiast z Weronika! humorek sie poprawi:tak:

Elfik Olivia ma zupełną rację:tak::tak::tak::tak::tak:
Elviski na lepszy humor:elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:
z dobrym humorkiem to i reszta,inna Ci się wyda,mniej przytłaczająca:tak:

reklama
:-D:-D to teraz Hanti nam wsiaknie na kilka dni;-):-D

z samej ciekawosci przeliczylam ile ten album moze wyniesc. duzy format, twarda okladka, maksymalna ilosc stron-98, wychodzi jako 170zl. (chyba ze sie gdzies pomylilam w obliczeniach)

:-D:-D:-D:-D

Duzy format, twarda okładka
cena podstawowa dla 26 stron to 119,99 + 3,99 za obróbkę zlecenia=123,98
za kazde nastepne 8 stron dopłata 15 zł
98-26=72 strony : 8 = 9,
9 x 15 zł = 135 zł
cena albumu 98 stronicowego = 258,98 zł:shocked2::zawstydzona/y:

hejo baby
Napisałam posta, nakrzyczałam na Edyte i mi go skasowało :szok:
Pisałam ,że mamy snieg i że musze zaraz zaliczyc mega spacer z dzieckiem bo mnie męczy juz od 7mej rano :eek:

i jeszcze pare innych rzeczy ale juz nie takich istotnych

czemu na mnie nakrzyczałaś małpo?:szok::szok::szok:

coś mi niedobrze, hmmm:sorry2:

Kochana Aniu G.
z okazji urodzin serdeczne życzenia, aby każdy następny rok przynosił Ci wszystko to, co w życiu najpiękniejsze.Pociechy z chłopaków i szybkiej bezproblemowej przeprowadzki i spełnienia marzeń
życzy elfik

1677dscn6195mo6.jpg

Aniu.G przyjmij i od nas najserdeczniejsze życzenia !
Zdrówka, pociechy z chłopaków i szybkiej przeprowadzki :elvis: :elvis::tak::-):-)

z samej ciekawosci przeliczylam ile ten album moze wyniesc. duzy format, twarda okladka, maksymalna ilosc stron-98, wychodzi jako 170zl. (chyba ze sie gdzies pomylilam w obliczeniach)

Olivia nie bedzie tak źle,ja nie miałam aparatu zaraz po urodzeniu otylci,więc zdjęć nie mam na tysiące...........no i właśnie kończą nam Rossmana,więc na razie się wstrzymam i zrobie album,kiedy go juz otworzą:happy2:

9 x 15 zł = 135 zł

wolę opcję Olivii ;-) Dzięki dziewczyny :-)

:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:, życzę Ci tego :tak: (tzn wiesz czego, nie tego, żeby Ci było niedobrze ;-))

Hej!

Ja juz po spacerku :-)

Mam newsa - poczta zakorkowana totalnie :szok: Paczka priorytetowa szla do mnie od poprzedniego poniedzialku do dzis! I koleś od paczek powiedzial, zeby teraz wysylac tylko priorytetem, bo zwykle to przed świętami raczej nie mają szans na dojście :shocked2:

A to z pocztą to a propos mojego odwiecznego dylematu - co kupic facetowi na gwiazdkę??? W tym tygodniu muszę coś wymyslic i zamowic. Na razie w opcji mam
- strój sportowy (bo będzie chodził na piłkę)
- i nic więcej... :sorry2:

reklama
Olivia nie bedzie tak źle,ja nie miałam aparatu zaraz po urodzeniu otylci,więc zdjęć nie mam na tysiące...........no i właśnie kończą nam Rossmana,więc na razie się wstrzymam i zrobie album,kiedy go juz otworzą:happy2:
to jest nadzieja ze wirusa fotoksiazki przejdziesz duzo lagodniej;-)

nie no tak od razu?:zawstydzona/y:;-)
na razie czekam:blink::blink::blink: wyjątkowo spokojnie, co jest dość niezwykłe w moim przypadku:-p

hmmm ja nic nie komentuje:-p

9 x 15 zł = 135 zł
to cos musialam pokopac. przyznaje sie. juz nawet wiem gdzie sie walnelam w tych obliczeniach. i za cene wyjsciowa 99,99zl obralam. :zawstydzona/y::no::zawstydzona/y: oj przydaloby sie troszke matematyki pouczyc a nie grecki w kolko;-):-p

Do góry