reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
A teraz mam pytanie z innej beczki. Wczoraj przyszla paczka i ta zamowiona posciel dla maluszka i tak sie zastanawiam czy wyprac tez to wypelnienie do poscieli?? Pachnie taka nowoscia i jest to niezbyt przyjemny zapach ale boje sie czy jak to do pralki wladuje czy nic sie z tym nie stanie?? Jak myslicie?
Asiołek
Mama Mai i Oliwki :)
ja po upraniu kołderek i poduś mam niedobre doświadczenia... bo sie troszke skawaliły...
A co tam dziś u Was Babulki słychać.... widze że wątek porodowy nadal trwa:-) i chyba już nie zejdzie :-) bo wszystkie coraz bliżej mamy :-) choc ja do 24 lipca mam jeszcze dużo czasu :-)
A co tam dziś u Was Babulki słychać.... widze że wątek porodowy nadal trwa:-) i chyba już nie zejdzie :-) bo wszystkie coraz bliżej mamy :-) choc ja do 24 lipca mam jeszcze dużo czasu :-)
elfiko
lipcowe mamy ´05
A u mnie w domu to troszke alergii ma moj maz ale tylko na proszki do prania i ja zawsze wszystko piore w plynach bo delikatniejsze i przewaznie na bazie mydla sa. Dla maluszka tez mam plyn do prania nazywa sie BEBI i jestem z niego bardzo zadowolona, dobrze sie pieni i jest bardzo wydajny a kosztuje smieszne 9zl za literowa butelke. Kupilam go w Tesco z polecenia kolezanki ktora ma dwulatka i od urodzenia wszystko mu w tym plynie pierze. A zapach cudny, taki dzidziusiowy ach ;D ;D ;D
reklama