reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Wiecie co a ja to od kilku dni jakaś senna chodzę. Niby dłużej śpię, a oczy pieką jak nie wiem co. Ale to nie alergia, po porostu spać mi się chce.

reklama
;D ;DManiulek nosek do góry ... ja też czasm mam spiecia z Arturem a one teraz jakieś takie bolesniejsze niż kiedyś przez to że jestem w ciązy.,.. wszystko jakoś bardziej odczuwam... ale po nocy przychodzi dzień :-) bo tak to już jest :-) przytulam mocno i nic sie nie martw:-)

Ciekawe co tam u naszych skowronków szpitalnych....

kolorowa kredko - smacznego - ja dziś znów objadam sie Mężowym oboadkiem bo udało mi sie wyprosić kotlety mielone :-)

Brunetko ja mam podobnie dziś tylko chodzę i ziewam :-)

Anitko trzymam za Ciebei kciuki aby i ten pokoik dla Twojej Dzidzi był już gotowy :-) i aby wszystko poszło zgodnie z Twoim planem mimo poprzednich niespodzianek

Asiolku no wlasnie ja tez jakas taka nadwrazliwa sie zrobilam :p i zaraz mi sie plakac chce i w ogole taki mieczak ze mnie
Kochana jestes! dzieki ogromne za usciski od razu lepiej ;)

Anitko ja dolaczam sie do Asiolkowych kciukow za pokoik maluszka!

Nianiu pokoik sliczny!!!!! tak w nim cieplutko i tak ladnie Ty wygladasz.... !!!!!!!!!

Martuska ciesze sie ze sie udalo i ze sie podoba tu jest jeszcze jeden tytul Baby Einstein-Schubert-Baby's First Lullabies :)

Dzieki Maniu :) Sprawdze za chwilke czy i tego moj mezul nie sciagnal, bo on jak zaczal to skonczyc nie mogl ;)

A ja chora jestem i zaraz sie klade, bo juz wysiedziec nie moge :( Mam od wczoraj goraczke i to wysoka (38,8) teraz juz mi lepiej, ale wszystko mnie boli. Dziwne to, bo ani katar, ani gardlo, ani glowa nic mi nie dokucza, tylko ta goraczka i scielo mnie tak nagle. Ja taki okaz zdrowia przez cala ciaze :( Czuje sie jak by mnie ktos przez maszynke przemieli. Maz cala noc nie spal oczywiscie ze mna na czele, mnie wszystko bolalo, a najbardziej cala obrecz miednicowa. Wczoraj bylam na wizycie z polozna i kazala mi tylko pracetamol brac, dzidzia glowka w dole jest (to moja wielka radosc) i wszystko ok, serduszko mu pieknie bije. Wogole to cale szczescie ruchliwy niesamowicie podczas tej mojej choroby. Mam nadzieje, ze tej nocy bedzie juz lepiej i ze ozdrowieje cudownie do jutra ;)
Sciskam was dziewczyny, nie dajcie sie zadnym smutka. Ciekawe jak tam Aga po pogrzebie?
Do jutra!

Czesc Mamusie kochane. Dopiero teraz mi sie udało do Was napisać.
Ciesze sie że pokoik sie Wam podoba. Bardzo dziekuje za wszytskie miłe słowa. Dobrze Was mieć;-)
Miłam dzis pełen wrazen dzień. Narezcie mam nosidełko. Udało mi sie kupić na allegro maxi cosi cabrio za 390 zł. Sadze, że to całkiem dobra cena. I to brązowe:-) mój ulubiony kolor. Jestem taka szczesliwa - cały czas sie na nie gapie. I tak chyba zasne...

Spijcie dobrze.

A tak wogole to chce Wam powidzic, że bedzie mi bardzo Was brakowało jak juz urodzimy i bedziemy miec mało czasu zeby pisac. Zagladanie tu to jakis nałóg. Robie to bez przerwy. Nawet wtedy kiedy sobie mówie że jestem bardzo zajeta i zajrze póxniej :-) Strasznie to pokrecone..

Ja mysle, ze nadal bedziemy tu zagladac - pewnie troszke mniej, ale pozostaniemy na biezaco. Zawsze mozna pisac jak sie karmi ;D ;D ;D.
Ja sobie egzystencji bez forum nie wyobrazam ;D ;D ;D

reklama
Do góry