reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Witam wszystkich.U mnie za oknem hula wiatr,sypie śnieg i jest zimno,chyba z małą mamy dzisiaj zapewnione siedzenie w domu...a szkoda.

Hejooo women :cool2:

Zaczął padac snieg
tra lala
Pochwale sie wam moimi łowami ostatnimi :tak:

ooooooo, super :-) Te ostatnie chyba najbardziej mi się podobają :-)

nenius to morze pieniedzy popłyneło.....

noooo, aż do dzisiaj mam kaca moralnego z tego powodu :-p. No ale wziąwszy pod uwagę, że ostatni raz byliśmy na takich zakupach z rok temu to średnia miesięczna jest przyzwoitej wielkości ;-)

Niania:-D:-D:-D..chyba trzecia:-p
zdrówka:elvis::elvis::elvis:

No własnie :-p:-p:-p

Nianiu zdróweczka, Kasieńko wszystkiego naj,naj, naj.......................

Dziękuju:tak:

I zamiast sie zwinac do domu i lac na wszytsko to ja siedzę :baffled:
Zostały mi ostatnie dwa tygodnie pracy, wiec nie mam serca im tego zrobić.
W dodatku miałam dziś pogaduchę z moim szefem, ze chce odejsc jezscze wczesniej niz mówiłam, czyli nie 21 grudnia tyllko 10grudnia... Załamał się, ppowiedział że nie mogę mu tego zrobić.
Tyle za ja musze :sorry2::baffled::shocked2: bo remont startuje 3 XII, maks jedzie do babci dzień wczesniej. Mama i tata beda z nim pierwszy tydzien. Ja musze dołaczyc po tygodniu, bo oni pracują. Musze byc prawie dwa tyg, bo potem tu wracam 20-tego i jade dopiero w Wigilie z Michałem:tak: Prosto od rodziców do Krynicy po świetach.
Innej opcji nie ma:cool2:

Hejooo women :cool2:

Zaczął padac snieg
tra lala
Pochwale sie wam moimi łowami ostatnimi :tak:

Elf foletowe miód:tak::tak::tak:
uwielbiam kupować te kolczyki:tak::tak::tak:

hello z południa:-)

u nas też pada śnieg,ale jakoś od razu topnieje:dry:jestem juz po kawce,a łepetyna i tak mi pęka i buzia się rozdziera od ziewania:shocked2:

reklama
Elfik kolczyki śliczne,mi fioletowe też chyba najbardziej przypadły do gustu.........kobity my juz jak to stare małżeństwo upodabniamy się z gustami :-p:happy2:;-):tak:

Do góry