reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

I tu kłaniam sie Gazeli bo to ona mnie zaraziła . teraz się tak rozchuśtałam ze na bank na ta joge od stycznia pójdę :tak:

Hej,

Gazelko, pomysł z prezentacją kosmetyków był chyba jednym z lepszych na forum w ostatnim czasie ;-) Nie śmiejscie się, ale ja nawet porobiłam sobie notatki :ninja2:

Gazelki górą :-p

Cieszę się, że mogłam pomóc ;-):-D

Co do ćwiczeń, to wlasnie wczoraj rozmawiałam z kumpelą, która zapisala się do Gymnazionu i tak jej się podoba, że chodzi codziennie. A pamiętam, że kiedyś ciągle przynosila zwolnienia na wf bo nie nawidziła ćwiczeń :szok:. A ja teraz się skręcam z zazdrości, tak strasznie poszłabym poćwiczyć... Mam pilną potrzebę rozruszać i troszkę oderwać od sraw domowych.

E-mamo, mogę Ci podesłać plytke do ćwiczeń dla babek w ciąży. Ale tylko w nagrodę jak już będziesz w ciąży ;-)

reklama
:-D:-D:-D

Nenius, ale to miało być top 10 ulubionych smarowideł, a nie największych kosmetycznych niewypałów ;-) Chociaż może warto i o porażkach popisać, żeby uniknąć wpadki w przyszłości :rofl2:

Ups :zawstydzona/y::-p

jakoś tak pomyślałam, że piszemy co właśnie mamy, a że ja nie ze wszystkiego co mam jestem zadowolona to i odpowiedni komentarz zamieściłam :sorry2:
Coź, trochę zakrecona jestem jak widać :rofl2:

no to lipa po calosci. nie wyrobilam sie na autobus i sie spoznie na bank:zawstydzona/y: a dzis sama mam zajecia bo kolezanka meza odbiera z lotniska i nie mam jak faceta zawiadomic o spoznieniu:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
doceniam :elvis::tak:;-)
To ma być gala w filharmonii bałtyckiej, wręczenie jakichś nagród, koncert i bankiet:-p

no dobra a jakie czuby teraz są modne? w butach ofkors:laugh2:;-)i szpilki cienkie, grube?
czuby nie wiem, bo ja tych spiczastych nie toleruje i zawsze ignoruje;-) szpilki raczej cienkie ale nich ktos inny doradzi.
ja bym kupila sobie rybaczki z materialu jakas fajna tunike stonowana i zaszalala z ekstra makijazem. plus torebka i paskiem np w kolorze srebrnym:tak::tak: moze nawet butki pod ten kolor:confused: ostatnio widzialam taka fajna rzecz dla pan z dodatkowymi kilogramami. mianowicie tunika odcinana pod biustem i wysoko, tuz pod biustem zapiety pasek. powodowalo to ze sie tworzyla talia. super wygladalo:tak:

teraz to juz tak serio lece hihi:-)

no to lipa po calosci. nie wyrobilam sie na autobus i sie spoznie na bank:zawstydzona/y: a dzis sama mam zajecia bo kolezanka meza odbiera z lotniska i nie mam jak faceta zawiadomic o spoznieniu:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
czuby nie wiem, bo ja tych spiczastych nie toleruje i zawsze ignoruje;-) szpilki raczej cienkie ale nich ktos inny doradzi.
ja bym kupila sobie rybaczki z materialu jakas fajna tunike stonowana i zaszalala z ekstra makijazem. plus torebka i paskiem np w kolorze srebrnym:tak::tak: moze nawet butki pod ten kolor:confused: ostatnio widzialam taka fajna rzecz dla pan z dodatkowymi kilogramami. mianowicie tunika odcinana pod biustem i wysoko, tuz pod biustem zapiety pasek. powodowalo to ze sie tworzyla talia. super wygladalo:tak:

teraz to juz tak serio lece hihi:-)

olivia, ale edzia nas tak tylko kokietuje, przeciez to zgrabna, wysoka laska. Jaki brzuch??? Chyba ze... Edytko, juz cos wiadomo? :szok:

No to teraz ja trochę:

:-p:-p:-p
;-);-)

Ja stosuję Sensodyne Whitening na zmianę z Elmexem do nadwrażliwych szyjek i popijam to Denivitem mild:-D bosssko:tak::-)

Krem na wory pod oczami to ja też poproszę:tak:Olay na wory się u mnie nie sprawdza:sorry2:
Co prawda w takim programie na TVN Style, który prowadzi Klaudia Carlos z tą drugą babeczką, ta druga mówiła, że krem pod oczy to polski wynalazek. Podobno nigdzie na świecie nie używa się specjalnych kremów pod oczy w takich ilościach jak w Polsce:szok:. Oglądałyście? Ona jeszcze mówiła, że np nie ma co stosować całych serii kosmetyków np. przeciwzmarszczkowych do twarzy, bo taki dajmy na to tonik przeciwzmarszczkowy to pic na wodę, tonik ma zmyć skórę a przeciwzmarszczkowy to ma być krem.:tak:
Ja takie same pasty, temat szyjki tez rozpoznałam :tak::-p
Przyznam, ze u mnie kiepsko ze stosowaniem kremu pod oczy :baffled: Jakos nie spacjalnie sie do tego przykładam. Widziałam kiedys program, ze to i g.... da bo w komsetykach dostepnych powszechnie sa za małe ilosci tych wszytskich bajerów, które niby maja czynic cuda.
Dlatego tam gdzie się da trza kupowac kosmetyki profesjonalne np fryzjerkie, albo kremy i maski z gabietnów kosmetycznych :happy:

I tak se jakis restylan trzeba bedzie strzelic po dwójce dzieci :-p
Kiedys kosmetyczka z Dermiki mi powiedziała, ze mam naturalna tendencję do zmarszczek bo jestem energiczna i mam zywą mimikę twarzy :nerd:

Stara rura :ninja2::evil:

jeszcze, bylam w Orsay Fort Wola i wybor plaszczy marny:-( ale znalazlam fajne spodnie eleganckie, ktore beda moje!:-) a najbardziej mnie cieszy to, ze musze kupic rozmiar S(!) bo... M na mnie wisi i uklada sie beznadziejnie:szok: :-) pewnie cos z numeracja maja pokrecone ale i tak mnie to S ucieszylo przeeeeeogromnie:-):tak::-)

Taaa w Orsay mozna się podniesc na duchu :-D Za to w Zarze gleba :nerd:

ale kochana załozysz jeszcze coś do tego???? :rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D

a to ciekawe, cukier przeciw cellulitowi :-p
a sa inne zapachy? Bo ja nie lubię połączenia wanili i poomarańczy :sorry2:
Nie wiem Kochanie. Ale spóbuj ten jest mega wypasiony i nie trzeba sie po nim samrowac niczym bo zostawia niesamowitą gładkosci taki jakby film :-p
REWELACJA:tak::tak::tak:

ad. 1 - a czego jeszcze używasz? Ja tylko balsamu.

ad. 2 - brawo FIT- Niania ;-)

ad. 3 - mnie już takie rzeczy nie wzruszają. Całe szczęście, że ciąża nie trwa całe zycie, bo inaczej straciłoby się realistyczne spojrzenie na świat :-p Ja dość często teraz zasuwam po domu z niunią na rękach i jednoczesnie zajmuję się Maćkiem. Nie ma łez wzruszenia, sa łzy zmeczenia :-p

A tak na serio - nie mogę się doczekać, kiedy Jagusia będzie siedziała. Jakoś mi się wydaje, że zrobi się troszkę lżej :tak:

Joł joł podoba mi się FIT Niania :-p:-p:-p

Gazelka z nivea jezscze jest krem modelujący ciało :tak::tak::tak:yes yes yes i chce jezscze kupic Nivea Goodbye Cellilite :tak: podobno rewelacyjny (widziałam w programie"Jak dobrze wygladac nago"na TVN Style)

Ja się nie mogę doczekac kiedy Marcel bedzie chodził :sorry2:

Z rewelacji kosmetycznych (uwielbiam:-p)

do zniszczonych włosów - sama dziś kupiłam:
269838309

268518145

268518127

Ja takie same pasty, temat szyjki tez rozpoznałam :tak::-p
Przyznam, ze u mnie kiepsko ze stosowaniem kremu pod oczy :baffled: Jakos nie spacjalnie sie do tego przykładam. Widziałam kiedys program, ze to i g.... da bo w komsetykach dostepnych powszechnie sa za małe ilosci tych wszytskich bajerów, które niby maja czynic cuda.

Gazelka z nivea jezscze jest krem modelujący ciało :tak::tak::tak:yes yes yes i chce jezscze kupic Nivea Goodbye Cellilite :tak: podobno rewelacyjny (widziałam w programie"Jak dobrze wygladac nago"na TVN Style)

Ja się nie mogę doczekac kiedy Marcel bedzie chodził :sorry2:

A ja też mam z szyjkami problem. Nawet musialam je pozaklejać u dentysty, bo bolało niemiłosiernie. A teraz stosuję tylko sensodyne, albo elmex i zero wybielania, niestety :-:)wściekła/y:

Może spróbuję z tymi Q10 do modelowania ciała. Pilnie potrzebuję zrobić coś z oponką... Już ćwiczę na skośne brzucha. I o ile rano jest ok, tak wieczorem brzuch się mega powiększa, bo zamiast mięśni mam flaki i nie ma co mi trzymać :wściekła/y: Jeśli chodzi o cellulit - znika przy karmieniu piersią :rofl2:

Nianiu, ja też bym najchętniej chciala żeby Gucia już chodziła. Ale z drugiej strony, czekam na takie fajne rzeczy jak uśmiechy i słodkie minki. I w ogole ostatnio mi się przypomnialo ze kilkumiesięczne niemowlaki sa fajne :-)

E-mamo, mogę Ci podesłać plytke do ćwiczeń dla babek w ciąży. Ale tylko w nagrodę jak już będziesz w ciąży ;-)

nawet nie wiesz jak bardzo się staram:-p;-):-)

ale nie przeze mnie tyko przez maskę prawda?:-p:tak::-)

olivia, ale edzia nas tak tylko kokietuje, przeciez to zgrabna, wysoka laska. Jaki brzuch??? Chyba ze... Edytko, juz cos wiadomo? :szok:

wysoka owszem, ale jak to mówią kobieta zmienną jest:sorry2::-p

Kiedys kosmetyczka z Dermiki mi powiedziała, ze mam naturalna tendencję do zmarszczek bo jestem energiczna i mam zywą mimikę twarzy :nerd:

Stara rura :ninja2::evil:

buahahhahaha:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Z rewelacji kosmetycznych (uwielbiam:-p)

do zniszczonych włosów - sama dziś kupiłam:
269838309

268518145

268518127

czy ten drugi kosmetyk to ampułka do psikania na włosy? Mogę zapytać gdzie zamówiłaś i za ile? ostatnio fryzjerka mi czymś podobnym psikała i później miałam takie gładkie i błyszczące włosy, że szok!

zanim pojadę do domu sie nad soba pouzalać znalazłam coś dla Edzi, w sam raz na super-hiper-elegancką imprezę, dla pań w okolicach czterdziestki :-p:-p:-p:-p:

golden_globes1.jpg

1168954487_2129.jpg

oscars07blanchett_hathaway_witherspoon.gif

oscars07weisz_gyllenhaal_cruz.gif

reklama
czesc

ale mialam czytania :-)

dzisiejsza noc to porazka ale chyba przywykam do tego
z niusow to wczoraj kikut od pepowiny nam odpadl co mnie ogromnie cieszy :-)

ech spac mi sie chce aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:sorry2:

Do góry