reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Hej,

Gazelko, pomysł z prezentacją kosmetyków był chyba jednym z lepszych na forum w ostatnim czasie ;-) Nie śmiejscie się, ale ja nawet porobiłam sobie notatki :ninja2:

No bo zobaczie, na rynku jest tego od cholery. I wiadomo jak reklama, to same ochy i achy, często mało adekwatne do jakości produktu. A my mamy tutaj gwarancję prawdziwych opinii z najlepszego źródła:-p

Emamo, jaki czarny humorek dzisiaj :cool2: A propo Twojej otyłej koleżanki, która nie ma co na siebie włożyć na imprezę :-pczy dobrze pamiętam, że swego czasu robiłaś sobie jakąś dietę? Jakie były jej efekty? Jestem w trakcie, więc wszelkie newsy w tym temacie bardzo mnie interesują :sorry2:

Elf, i ja dołączam się do pospolitego wzRUSZENIA Twoim rychłym odpajęczynowaniem :-p:cool2::ninja2::wink:

reklama
Emamo, jaki czarny humorek dzisiaj :cool2: A propo Twojej otyłej koleżanki, która nie ma co na siebie włożyć na imprezę :-pczy dobrze pamiętam, że swego czasu robiłaś sobie jakąś dietę? Jakie były jej efekty? Jestem w trakcie, więc wszelkie newsy w tym temacie bardzo mnie interesują :sorry2:

taaaa, to było jakieś wieki temu, daaawno i nieaktualne:sorry2: i to nie była dieta tylko Gymnasion i bieżnia:dry:

a teraz to... strach się bać i z domu wychodzić:crazy:

a kolezanka Edyta znow mnie za slowka lapie!:-p dobrze dobrze juz sie poprawiam "nie uzywam zadnej wybielajacej pasty do zebow" za to uzywam na wrazliwe dziasla bo mam z tym problemy i plyn do plukania tez z tej serii.

hello babeczki:-)

łoś pojechał i wreszcie mam czas,tylko na swoje obowiązki:crazy:i przyjemności:-p:laugh2::rofl2:
i jak w kawaleczkach jestes czy sie trzymasz?:elvis:

Ja niestety mam zupełnie na odwrót :sorry2::zawstydzona/y::-p:-p Ale czy tonie urocze :sorry2::sorry2:? Potem rozdaję prezenty i inni sa szczesliwi :happy:
ja tak samo. mam dwie siostry, kolezanki. jak mi cos nie pasuje to sie pytam, ktora chce. ostatnio oddalam z niesmakiem plastry z woskiem Veet. zauroczyla mnie reklama i kupilam. pomylka:no: dalam kolezance zeby zobaczyla ze to gowno warte i sama nie kupila.:tak:

mam przyklejoną rózową kartkę , zeby nie zapomnieć.
przyklejona juz jakis czas wiec mnie nie razi juz tak po oczach jak kiedys :-p
moze co kilka tygodni zmieniaj kolorek karteczki;-)

Gazelko, pomysł z prezentacją kosmetyków był chyba jednym z lepszych na forum w ostatnim czasie ;-) Nie śmiejscie się, ale ja nawet porobiłam sobie notatki :ninja2:

ja tez porobilam notatki. wlasnie dopisalam peeling zalecany przez NiaNie:tak:

ja jestem na etapie dietki tez! chyba jest efekt(chyba bo waga pozyczona siostrze) bo jestem tuz przed miesiaczka i zwykle moj organizm zatrzymuje hektolitry wody, a teraz sie mieszcze w takie jedne spodnie co to nigdy nie daje rady przed okresem w nie wejsc!:-)
Iwon jaka dietke stosujesz? cwiczenia jakies?

a jeszcze w sprawie kosmetykow. czy ktoras znalazla jakis fajny krem pod oczy co zmniejsza cienie po oczami(juz dopisalam to "pod oczami" bo Edytka znow sie czepnie:-p)

a kolezanka Edyta znow mnie za slowka lapie!:-p dobrze dobrze juz sie poprawiam "nie uzywam zadnej wybielajacej pasty do zebow" za to uzywam na wrazliwe dziasla bo mam z tym problemy i plyn do plukania tez z tej serii.

a jeszcze w sprawie kosmetykow. czy ktoras znalazla jakis fajny krem pod oczy co zmniejsza cienie po oczami(juz dopisalam to "pod oczami" bo Edytka znow sie czepnie:-p)

:-p:-p:-p
;-);-)

Ja stosuję Sensodyne Whitening na zmianę z Elmexem do nadwrażliwych szyjek i popijam to Denivitem mild:-D bosssko:tak::-)

Krem na wory pod oczami to ja też poproszę:tak:Olay na wory się u mnie nie sprawdza:sorry2:
Co prawda w takim programie na TVN Style, który prowadzi Klaudia Carlos z tą drugą babeczką, ta druga mówiła, że krem pod oczy to polski wynalazek. Podobno nigdzie na świecie nie używa się specjalnych kremów pod oczy w takich ilościach jak w Polsce:szok:. Oglądałyście? Ona jeszcze mówiła, że np nie ma co stosować całych serii kosmetyków np. przeciwzmarszczkowych do twarzy, bo taki dajmy na to tonik przeciwzmarszczkowy to pic na wodę, tonik ma zmyć skórę a przeciwzmarszczkowy to ma być krem.:tak:

jeszcze, bylam w Orsay Fort Wola i wybor plaszczy marny:-( ale znalazlam fajne spodnie eleganckie, ktore beda moje!:-) a najbardziej mnie cieszy to, ze musze kupic rozmiar S(!) bo... M na mnie wisi i uklada sie beznadziejnie:szok: :-) pewnie cos z numeracja maja pokrecone ale i tak mnie to S ucieszylo przeeeeeogromnie:-):tak::-)

pan w tv przed chwila powiedzial, ze w calym kraju polskim sloneczna pogoda:szok: to ja chyba mieszkam w innym kraju niz on:angry:
lece na zajecia. zegnam drogie panie i zycze milego dnia!

Dobra, to jeszcze 3 sprawy:

1. Zdrówka dla Maksia :elvis:
2. Czy Ania.G już się przeprowadza? Klaudiuś wiesz coś więcej?
3. jezu, zapomniałam co miało być trzecie???:szok::szok:

chyba kawę miałam wypić póki dziecko śpi?

aaaaaaaaaa mam
3. to co z tym strojem? mam tak wpaść do sklepu i wziąć z wieszaka byle co w odpowiednim rozmiarze? chorobcia no nie mam czasu żeby schudnąć:-p, na imprezę zostaliśmy zaproszeni wczoraj a odbywa się w tą sobotę:baffled:

Dobra, to jeszcze 3 sprawy:

3. to co z tym strojem? mam tak wpaść do sklepu i wziąć z wieszaka byle co w odpowiednim rozmiarze? chorobcia no nie mam czasu żeby schudnąć:-p, na imprezę zostaliśmy zaproszeni wczoraj a odbywa się w tą sobotę:baffled:

polecam eleganckie spodnie i jakas miła bluzeczke, najloepiej w kolorach brazu, moze cos czarnego??? Moze jakis lekki kardigan wiazany w pasie ( podkresli pas a ukryje brzuszek jesli sie takowy posiada. Do tego fajne kolczyki, moze jakies korale, wytuszowane oko i wiooo na imprezke.

a moze edziu napiszesz co Ci sie podobie??

reklama
polecam eleganckie spodnie i jakas miła bluzeczke, najloepiej w kolorach brazu, moze cos czarnego??? Moze jakis lekki kardigan wiazany w pasie ( podkresli pas a ukryje brzuszek jesli sie takowy posiada. Do tego fajne kolczyki, moze jakies korale, wytuszowane oko i wiooo na imprezke.

a moze edziu napiszesz co Ci sie podobie??

to co mi sie podoba to na mnie nie pasuje, a tak w ogóle to nie cierpię sztywnych, eleganckich ubrań, czuję się w tym zawsze jak w zbroi i to niezależnie od rozmiaru:sorry2:
Dzięki Asiu, zobaczę co mają w sklepach, może zaszaleję z jakimiś szpilkami i do tego fajne korale i torba/torebka?

Do góry