reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

a jeszcze w sprawie kosmetykow. czy ktoras znalazla jakis fajny krem pod oczy co zmniejsza cienie po oczami(juz dopisalam to "pod oczami" bo Edytka znow sie czepnie:-p)
Moim zdaniem to chyba jeszcze takiego ne wynaleziono. Przynajmniej ja na taki nie trafiłam. Mam ten Olay, ale on tylko mi trochę wygładził skórę, a wory jak były tak są :-(
Co do AniG. to coś ostatnio nie gadałyśmy, ale zadzwonię wieczorkiem to się dowiem :-)

reklama
Edyta, tak szybko(mam nadzieje ze docenisz poswiecenie bo siedze z maska na gebie i owinieta samym recznikiem-szykuje sie na uczelnie:-D) nie wiem co to za imprezka, nie doczytalam. i co ty kobieto chcesz ukryc i jaka masz figure bo nie widzialam cie na aktualnym zdjeciu. ale ale- jak masz brzuszek, ktory ci nie pasi to moze tunika odcinana pod biustem z dekoltem V. brzuszek zakryje, biodra tez, biust uwydatni. do tego jakis stanik podnoszacy piersi i git!:tak: na dolne partie rybaczki i buty na szpilce-kozaki, pantofle w zaleznosci co to za okazja.:tak: tunika mi sie wydaje optymalna- znajdziesz i bardziej stonowane elegantsze i w zwariowanych zywiolowych kolorkach i wzorkach. dorzucilabym np fajny pasek i torebeczke, obowiazkowo cos na szyje zeby jeszcze bardziej dekolt przyciagal i kolczyki. oczywiscie makijaz wystrzalowy do tego. wydaje mi sie ze to stroj i na chrzciny i na wesele i na spotkanie na imprezie w pracy i do teatru i na zakupy. podoba sie? :confused:

Edyta, tak szybko(mam nadzieje ze docenisz poswiecenie bo siedze z maska na gebie i owinieta samym recznikiem-szykuje sie na uczelnie:-D) nie wiem co to za imprezka, nie doczytalam. i co ty kobieto chcesz ukryc i jaka masz figure bo nie widzialam cie na aktualnym zdjeciu. ale ale- jak masz brzuszek, ktory ci nie pasi to moze tunika odcinana pod biustem z dekoltem V. brzuszek zakryje, biodra tez, biust uwydatni. do tego jakis stanik podnoszacy piersi i git!:tak: na dolne partie rybaczki i buty na szpilce-kozaki, pantofle w zaleznosci co to za okazja.:tak: tunika mi sie wydaje optymalna- znajdziesz i bardziej stonowane elegantsze i w zwariowanych zywiolowych kolorkach i wzorkach. dorzucilabym np fajny pasek i torebeczke, obowiazkowo cos na szyje zeby jeszcze bardziej dekolt przyciagal i kolczyki. oczywiscie makijaz wystrzalowy do tego. wydaje mi sie ze to stroj i na chrzciny i na wesele i na spotkanie na imprezie w pracy i do teatru i na zakupy. podoba sie? :confused:

doceniam :elvis::tak:;-)
To ma być gala w filharmonii bałtyckiej, wręczenie jakichś nagród, koncert i bankiet:-p

no dobra a jakie czuby teraz są modne? w butach ofkors:laugh2:;-)i szpilki cienkie, grube?
ale kochana załozysz jeszcze coś do tego???? :rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D

małpa:-p;-):-):-):-)

wreszcie poczytałam...uffff

i jakoś tak czuję się wypompowana,że nie za bardzo mam natchnienie do pisania...........chociaż piękne słońce od rana,ale mam tak zawsze po wyjeździe łośka.........odliczam,dni do jego powrotu:sorry2:

1.
Fajne te listy zakupowe, mozna sobie podejrzeć kilka fajnych sprawdzonych kosmetyków.
Pocieszyła mnie opinia Gazelki o Q10 bo ja tez zaczełam uzywac tej serii:tak: i mam nadzieje, ze tez bede miec takie zdanie o tych kosmetykach.

2.
Powiem Wam szczerze ze nadal chodze na zajecia dla ciezarnych. Dostaje tam niezły wycisk dwa razy w tygodniu. I wiecie co - czuje sie super. Wcale nie mam poczucia, ze jestem ocięzała:tak: Dodaje mi to energii fizycznej i pschychicznej.

Chce jezscze kolejne dwa dni w tygodniu poświecić ja jogę dla kobiet w ciązy :tak::-) ale to dopiero od stycznia jak bede na zwolnieniu :-p

3.
Kocham to moje dziecko kazdego dnia mocniej i mocniej :sorry2::sorry2:

A dziś na stojąc na swiatłach zobaczyłam kobiete, która niosła na reku dziecko a obok szło drugie. Popłakałam się :sorry2::sorry2::sorry2::-)ze wzruszenia...
Bardzo się cieszę, ze bede mamą po razy drugi :sorry2: i bardzo się cieszę, ze bede mieć własnie Marcelka :sorry2::-)

ad. 1 - a czego jeszcze używasz? Ja tylko balsamu.

ad. 2 - brawo FIT- Niania ;-)

ad. 3 - mnie już takie rzeczy nie wzruszają. Całe szczęście, że ciąża nie trwa całe zycie, bo inaczej straciłoby się realistyczne spojrzenie na świat :-p Ja dość często teraz zasuwam po domu z niunią na rękach i jednoczesnie zajmuję się Maćkiem. Nie ma łez wzruszenia, sa łzy zmeczenia :-p

A tak na serio - nie mogę się doczekać, kiedy Jagusia będzie siedziała. Jakoś mi się wydaje, że zrobi się troszkę lżej :tak:

reklama
no jak juz kupiłam to używam, a co mam wyrzucić? ;-) Za skąpa na to jestem (albo za oszczędna - jak kto woli :-p). No ale więcej nie kupię :no:

:-D:-D:-D

Nenius, ale to miało być top 10 ulubionych smarowideł, a nie największych kosmetycznych niewypałów ;-) Chociaż może warto i o porażkach popisać, żeby uniknąć wpadki w przyszłości :rofl2:

Do góry