reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Nianiu - duzo lepiej w tych ciemnościach na głowie :tak::tak::tak::tak:dobrze wyglądasz :-) Brunetko - gratuluję i ciesze się, ze już jesteście w domu :-) Gazelko - lada dzień bedziesz patrzyła na swiat pozytywnie, jak Ania.G (a gdzie ona?) i tak jak mówi Niania: sen, sen, sen :-);-)Elfiku - cieszę się, że Weronika w końcu zdrowa i zaszalała na śniegu, serdeczne życzenia dla taty :-) mam nadzieję, ze najadłaś się pyszności na kolejny rok :-D:-D:-D witaj Asiu po wielkiej Gali :-D czekam na foty :tak:Nenius zdrówka dużo, po szczegóły leczenia proponuję zwrócic sie do Joasi :-) wszystkim kosmetolożko dziekuję za przegląd :-D:-D:-D:-D moją osobistą stylistkę od włosów ( :-p:-p:-p:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::zawstydzona/y::zawstydzona/y:) proszę o podanie nazwy tego specyfiku, który mi ostatnio pokazywała w Rossmanie a ja za cholere nie potrafię sobie przypomnieć :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: KasiuK dla Martyki duzo zdrowia i sił, myslę o was ciepło i w przeciwieństwie do Ciebie marze o zakotwiczeniu w Poznaniu :tak: moze to jest blizej niż zawsze myslałam :dry::confused::blink: Lila - i dla Ciebie sił, wytrzymałości i dużo radości z Twoich Dziewcząt :-)

Byłyśmy wczoraj na chrzcinach Konradka :-) który jest przekochany, grzeczny i ogrmony (rozmiar 74, dziecko urodzone półtora miesiąca temu!) Julia całą mszę biegała wśród swojej przybranej rodziny :-:)sorry2::-) a wieczorem wspólne przygotowywanie kolacji trwało 2 godziny :sorry2::sorry2: chyba lubię gotować z Julią :-):-) :-) głowa mi pęka :dry:
a tak przy okazji kosmetyków chciałabym poruszyć temet suplementów diety: czy któraś z was bierze coś na włosy, skórę, paznokcie???? bo zaczynam wyglądać jak jakaś zjawa, w ciągu 4 tygodni schudłam 3 kg, włosy mi lecą, paznokcie sie łamią :-:)-:)-( po prostu tragedia, buuu :-(

:-) 33 :-)

Witam lipcowe mamusie, ja dosłownie na moment momencik
Zaraz uciekam bo mam ważna sprawe do załatwienia na mieście
moją osobistą stylistkę od włosów ( :-p:-p:-p:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::zawstydzona/y::zawstydzona/y:) proszę o podanie nazwy tego specyfiku, który mi ostatnio pokazywała w Rossmanie a ja za cholere nie potrafię sobie przypomnieć :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a tak przy okazji kosmetyków chciałabym poruszyć temet suplementów diety: czy któraś z was bierze coś na włosy, skórę, paznokcie???? bo zaczynam wyglądać jak jakaś zjawa, w ciągu 4 tygodni schudłam 3 kg, włosy mi lecą, paznokcie sie łamią :-:)-:)-( po prostu tragedia, buuu :-(
Kochana podałam wyżej nazwe- to ta pasta modelująca z L'oreala ale może zrobimy po prostu tak jak sie umawiałyśmy. Podajmi jeszcze raz swój adres na priva a ja juz bede wiedziała co z nim zrobić :tak:
Co do suplementów diety podam Ci moje sposoby- jak jestem silnie zestresowana co of kors szybko odbija sie na cerze włosach i paznokciach kupuje sobie w aptece preparat witamiowy dla kobiet w ciaży :tak: i do tego tabletki ze szkrzypu polnego. łykajac to i to po 2 tygodniach widać juz poprawe wiec naprawde polecam ten sposób :tak:

Dobra teraz uciekam :tak:

Mam jeszcze pytanie
jakimi kremami smarujecie buziaki maluszków przed wyjściem na mróz?
Weronika ma troszke atopową skórke i to jest tragedia jak wygladaja jej policzki poszczypane mrozem :-(
Musze szybko znalezc jakis dobry natłuszczający kremik. Co polecacie?

Nianiu - duzo lepiej w tych ciemnościach na głowie :tak::tak::tak::tak:dobrze wyglądasz :-) Brunetko - gratuluję i ciesze się, ze już jesteście w domu :-) Gazelko - lada dzień bedziesz patrzyła na swiat pozytywnie, jak Ania.G (a gdzie ona?) i tak jak mówi Niania: sen, sen, sen :-);-)Elfiku - cieszę się, że Weronika w końcu zdrowa i zaszalała na śniegu, serdeczne życzenia dla taty :-) mam nadzieję, ze najadłaś się pyszności na kolejny rok :-D:-D:-D witaj Asiu po wielkiej Gali :-D czekam na foty :tak:Nenius zdrówka dużo, po szczegóły leczenia proponuję zwrócic sie do Joasi :-) wszystkim kosmetolożko dziekuję za przegląd :-D:-D:-D:-D moją osobistą stylistkę od włosów ( :-p:-p:-p:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::zawstydzona/y::zawstydzona/y:) proszę o podanie nazwy tego specyfiku, który mi ostatnio pokazywała w Rossmanie a ja za cholere nie potrafię sobie przypomnieć :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: KasiuK dla Martyki duzo zdrowia i sił, myslę o was ciepło i w przeciwieństwie do Ciebie marze o zakotwiczeniu w Poznaniu :tak: moze to jest blizej niż zawsze myslałam :dry::confused::blink: Lila - i dla Ciebie sił, wytrzymałości i dużo radości z Twoich Dziewcząt :-)

Byłyśmy wczoraj na chrzcinach Konradka :-) który jest przekochany, grzeczny i ogrmony (rozmiar 74, dziecko urodzone półtora miesiąca temu!) Julia całą mszę biegała wśród swojej przybranej rodziny :-:)sorry2::-) a wieczorem wspólne przygotowywanie kolacji trwało 2 godziny :sorry2::sorry2: chyba lubię gotować z Julią :-):-) :-) głowa mi pęka :dry:
Od dłuższego czasu biore Skrzypowit i jestem zadowolona

Mam jeszcze pytanie
jakimi kremami smarujecie buziaki maluszków przed wyjściem na mróz?
Weronika ma troszke atopową skórke i to jest tragedia jak wygladaja jej policzki poszczypane mrozem :-(
Musze szybko znalezc jakis dobry natłuszczający kremik. Co polecacie?
Ja używałam Nivea,ale teraz dostalam taki kremik z Niemiec Wind-und Wettercreme firmy Beauty Baby -rewelacja

Ewuś bardzo dziekuję za informację :-) już wrzucam moje dane :-):-) niestety chyba nie pomogę w kwestii smarowania buzi: Julii wystarczy posmarowanie pyszczka niveą i juz :)

Cześć Babeczki!

Ale naskrobałyście przez weekend. Nie mam za bardzo czasu teraz, a widzę że tu takie fajne tematy: kosmetyki i te sprawy :-)

My wczoraj bylismy w Krakowie na zakupach, wróciłam cała happy, bo zrobiłam transakcję miesiąca. Kupiłam sobie golfik za... 1 zł. Dziewczyny w tym sklepie

http://www.privatemember.pl/index1.php?page=oferta
przy zakupie dwóch rzeczy, trzecią dostajecie za 1 zł!!!!!! :szok: Kupiłam sobie kremowy golfik, mój mąż bluzę a pani mówi, prosze sobie jeszcze coś wybrać, to zapłaci pani za tę rzecz 1zł. Nie mogłam nic znaleźć, więc wzięłam drugi taki sam golfik tylko czarny :-) A normalnie ten golf kosztuje 101 zł :szok::szok: Więc kto ma ten sklep w pobliżu to polecam.

Tak więc wczorajszy bilans zakupowy

Dla mnie:
  • dwa sweterki,
  • 1 bluzeczka
  • 1 top do ćwiczeń
Dla męża:
  • 1 bluza
  • 1 spodnie dresowe (twierdzi, że zacznie chodzić w końcu na siłownię :-))
  • 1 podkoszulek
Dla Maciusia:
  • kurtka zimowa
  • koszulko-podkoszulek :-D
No i jeszcze tylko powiem, że cieszę się, że w Tarnowie nie ma Smyka (bo mogłabym tam zostawić całą wypłatę) ;-)

Rany, tak to jest jak się jedzie na zakupy raz na pół roku :-)

Może jutro coś o tych kosmetykach napiszę .

reklama
Cześć Babeczki!

Ale naskrobałyście przez weekend. Nie mam za bardzo czasu teraz, a widzę że tu takie fajne tematy: kosmetyki i te sprawy :-)

My wczoraj bylismy w Krakowie na zakupach, wróciłam cała happy, bo zrobiłam transakcję miesiąca. Kupiłam sobie golfik za... 1 zł. Dziewczyny w tym sklepie

PRIVATE MEMBER
przy zakupie dwóch rzeczy, trzecią dostajecie za 1 zł!!!!!! :szok: Kupiłam sobie kremowy golfik, mój mąż bluzę a pani mówi, prosze sobie jeszcze coś wybrać, to zapłaci pani za tę rzecz 1zł. Nie mogłam nic znaleźć, więc wzięłam drugi taki sam golfik tylko czarny :-) A normalnie ten golf kosztuje 101 zł :szok::szok: Więc kto ma ten sklep w pobliżu to polecam.

Tak więc wczorajszy bilans zakupowy

Dla mnie:
  • dwa sweterki,
  • 1 bluzeczka
  • 1 top do ćwiczeń
Dla męża:
  • 1 bluza
  • 1 spodnie dresowe (twierdzi, że zacznie chodzić w końcu na siłownię :-))
  • 1 podkoszulek
Dla Maciusia:
  • kurtka zimowa
  • koszulko-podkoszulek :-D
No i jeszcze tylko powiem, że cieszę się, że w Tarnowie nie ma Smyka (bo mogłabym tam zostawić całą wypłatę) ;-)

Rany, tak to jest jak się jedzie na zakupy raz na pół roku :-)

Może jutro coś o tych kosmetykach napiszę .
Jednym slowem miałaś farta

Do góry