mamoośka
Fanka BB :)
Zrób sobie płukanko z soli to pomaga choć jest słonoCześć :-)
Gardło nadal mnie boli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrób sobie płukanko z soli to pomaga choć jest słonoCześć :-)
Gardło nadal mnie boli
Kochana podałam wyżej nazwe- to ta pasta modelująca z L'oreala ale może zrobimy po prostu tak jak sie umawiałyśmy. Podajmi jeszcze raz swój adres na priva a ja juz bede wiedziała co z nim zrobićmoją osobistą stylistkę od włosów ( ) proszę o podanie nazwy tego specyfiku, który mi ostatnio pokazywała w Rossmanie a ja za cholere nie potrafię sobie przypomnieć
a tak przy okazji kosmetyków chciałabym poruszyć temet suplementów diety: czy któraś z was bierze coś na włosy, skórę, paznokcie???? bo zaczynam wyglądać jak jakaś zjawa, w ciągu 4 tygodni schudłam 3 kg, włosy mi lecą, paznokcie sie łamią :---( po prostu tragedia, buuu :-(
Od dłuższego czasu biore Skrzypowit i jestem zadowolonaNianiu - duzo lepiej w tych ciemnościach na głowie dobrze wyglądasz :-) Brunetko - gratuluję i ciesze się, ze już jesteście w domu :-) Gazelko - lada dzień bedziesz patrzyła na swiat pozytywnie, jak Ania.G (a gdzie ona?) i tak jak mówi Niania: sen, sen, sen :-);-)Elfiku - cieszę się, że Weronika w końcu zdrowa i zaszalała na śniegu, serdeczne życzenia dla taty :-) mam nadzieję, ze najadłaś się pyszności na kolejny rok witaj Asiu po wielkiej Gali czekam na foty Nenius zdrówka dużo, po szczegóły leczenia proponuję zwrócic sie do Joasi :-) wszystkim kosmetolożko dziekuję za przegląd moją osobistą stylistkę od włosów ( ) proszę o podanie nazwy tego specyfiku, który mi ostatnio pokazywała w Rossmanie a ja za cholere nie potrafię sobie przypomnieć KasiuK dla Martyki duzo zdrowia i sił, myslę o was ciepło i w przeciwieństwie do Ciebie marze o zakotwiczeniu w Poznaniu moze to jest blizej niż zawsze myslałam Lila - i dla Ciebie sił, wytrzymałości i dużo radości z Twoich Dziewcząt :-)
Byłyśmy wczoraj na chrzcinach Konradka :-) który jest przekochany, grzeczny i ogrmony (rozmiar 74, dziecko urodzone półtora miesiąca temu!) Julia całą mszę biegała wśród swojej przybranej rodziny :-sorry2::-) a wieczorem wspólne przygotowywanie kolacji trwało 2 godziny chyba lubię gotować z Julią :-):-) :-) głowa mi pęka
a tak przy okazji kosmetyków chciałabym poruszyć temet suplementów diety: czy któraś z was bierze coś na włosy, skórę, paznokcie???? bo zaczynam wyglądać jak jakaś zjawa, w ciągu 4 tygodni schudłam 3 kg, włosy mi lecą, paznokcie sie łamią :---( po prostu tragedia, buuu :-(
Ja używałam Nivea,ale teraz dostalam taki kremik z Niemiec Wind-und Wettercreme firmy Beauty Baby -rewelacjaMam jeszcze pytanie
jakimi kremami smarujecie buziaki maluszków przed wyjściem na mróz?
Weronika ma troszke atopową skórke i to jest tragedia jak wygladaja jej policzki poszczypane mrozem :-(
Musze szybko znalezc jakis dobry natłuszczający kremik. Co polecacie?
Jednym slowem miałaś fartaCześć Babeczki!
Ale naskrobałyście przez weekend. Nie mam za bardzo czasu teraz, a widzę że tu takie fajne tematy: kosmetyki i te sprawy :-)
My wczoraj bylismy w Krakowie na zakupach, wróciłam cała happy, bo zrobiłam transakcję miesiąca. Kupiłam sobie golfik za... 1 zł. Dziewczyny w tym sklepie
PRIVATE MEMBER
przy zakupie dwóch rzeczy, trzecią dostajecie za 1 zł!!!!!! Kupiłam sobie kremowy golfik, mój mąż bluzę a pani mówi, prosze sobie jeszcze coś wybrać, to zapłaci pani za tę rzecz 1zł. Nie mogłam nic znaleźć, więc wzięłam drugi taki sam golfik tylko czarny :-) A normalnie ten golf kosztuje 101 zł Więc kto ma ten sklep w pobliżu to polecam.
Tak więc wczorajszy bilans zakupowy
Dla mnie:
Dla męża:
- dwa sweterki,
- 1 bluzeczka
- 1 top do ćwiczeń
Dla Maciusia:
- 1 bluza
- 1 spodnie dresowe (twierdzi, że zacznie chodzić w końcu na siłownię :-))
- 1 podkoszulek
No i jeszcze tylko powiem, że cieszę się, że w Tarnowie nie ma Smyka (bo mogłabym tam zostawić całą wypłatę) ;-)
- kurtka zimowa
- koszulko-podkoszulek
Rany, tak to jest jak się jedzie na zakupy raz na pół roku :-)
Może jutro coś o tych kosmetykach napiszę .