reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Nianiu - duzo lepiej w tych ciemnościach na głowie :tak::tak::tak::tak:dobrze wyglądasz :-) Brunetko - gratuluję i ciesze się, ze już jesteście w domu :-) Gazelko - lada dzień bedziesz patrzyła na swiat pozytywnie, jak Ania.G (a gdzie ona?) i tak jak mówi Niania: sen, sen, sen :-);-)Elfiku - cieszę się, że Weronika w końcu zdrowa i zaszalała na śniegu, serdeczne życzenia dla taty :-) mam nadzieję, ze najadłaś się pyszności na kolejny rok :-D:-D:-D witaj Asiu po wielkiej Gali :-D czekam na foty :tak:Nenius zdrówka dużo, po szczegóły leczenia proponuję zwrócic sie do Joasi :-) wszystkim kosmetolożko dziekuję za przegląd :-D:-D:-D:-D moją osobistą stylistkę od włosów ( :-p:-p:-p:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::zawstydzona/y::zawstydzona/y:) proszę o podanie nazwy tego specyfiku, który mi ostatnio pokazywała w Rossmanie a ja za cholere nie potrafię sobie przypomnieć :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: KasiuK dla Martyki duzo zdrowia i sił, myslę o was ciepło i w przeciwieństwie do Ciebie marze o zakotwiczeniu w Poznaniu :tak: moze to jest blizej niż zawsze myslałam :dry::confused::blink: Lila - i dla Ciebie sił, wytrzymałości i dużo radości z Twoich Dziewcząt :-)

Byłyśmy wczoraj na chrzcinach Konradka :-) który jest przekochany, grzeczny i ogrmony (rozmiar 74, dziecko urodzone półtora miesiąca temu!) Julia całą mszę biegała wśród swojej przybranej rodziny :-:)sorry2::-) a wieczorem wspólne przygotowywanie kolacji trwało 2 godziny :sorry2::sorry2: chyba lubię gotować z Julią :-):-) :-) głowa mi pęka :dry:
a tak przy okazji kosmetyków chciałabym poruszyć temet suplementów diety: czy któraś z was bierze coś na włosy, skórę, paznokcie???? bo zaczynam wyglądać jak jakaś zjawa, w ciągu 4 tygodni schudłam 3 kg, włosy mi lecą, paznokcie sie łamią :-:)-:)-( po prostu tragedia, buuu :-(

:-) 33 :-)

Witam lipcowe mamusie, ja dosłownie na moment momencik
Zaraz uciekam bo mam ważna sprawe do załatwienia na mieście
moją osobistą stylistkę od włosów ( :-p:-p:-p:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::zawstydzona/y::zawstydzona/y:) proszę o podanie nazwy tego specyfiku, który mi ostatnio pokazywała w Rossmanie a ja za cholere nie potrafię sobie przypomnieć :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a tak przy okazji kosmetyków chciałabym poruszyć temet suplementów diety: czy któraś z was bierze coś na włosy, skórę, paznokcie???? bo zaczynam wyglądać jak jakaś zjawa, w ciągu 4 tygodni schudłam 3 kg, włosy mi lecą, paznokcie sie łamią :-:)-:)-( po prostu tragedia, buuu :-(
Kochana podałam wyżej nazwe- to ta pasta modelująca z L'oreala ale może zrobimy po prostu tak jak sie umawiałyśmy. Podajmi jeszcze raz swój adres na priva a ja juz bede wiedziała co z nim zrobić :tak:
Co do suplementów diety podam Ci moje sposoby- jak jestem silnie zestresowana co of kors szybko odbija sie na cerze włosach i paznokciach kupuje sobie w aptece preparat witamiowy dla kobiet w ciaży :tak: i do tego tabletki ze szkrzypu polnego. łykajac to i to po 2 tygodniach widać juz poprawe wiec naprawde polecam ten sposób :tak:

Dobra teraz uciekam :tak:

Mam jeszcze pytanie
jakimi kremami smarujecie buziaki maluszków przed wyjściem na mróz?
Weronika ma troszke atopową skórke i to jest tragedia jak wygladaja jej policzki poszczypane mrozem :-(
Musze szybko znalezc jakis dobry natłuszczający kremik. Co polecacie?

Nianiu - duzo lepiej w tych ciemnościach na głowie :tak::tak::tak::tak:dobrze wyglądasz :-) Brunetko - gratuluję i ciesze się, ze już jesteście w domu :-) Gazelko - lada dzień bedziesz patrzyła na swiat pozytywnie, jak Ania.G (a gdzie ona?) i tak jak mówi Niania: sen, sen, sen :-);-)Elfiku - cieszę się, że Weronika w końcu zdrowa i zaszalała na śniegu, serdeczne życzenia dla taty :-) mam nadzieję, ze najadłaś się pyszności na kolejny rok :-D:-D:-D witaj Asiu po wielkiej Gali :-D czekam na foty :tak:Nenius zdrówka dużo, po szczegóły leczenia proponuję zwrócic sie do Joasi :-) wszystkim kosmetolożko dziekuję za przegląd :-D:-D:-D:-D moją osobistą stylistkę od włosów ( :-p:-p:-p:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::zawstydzona/y::zawstydzona/y:) proszę o podanie nazwy tego specyfiku, który mi ostatnio pokazywała w Rossmanie a ja za cholere nie potrafię sobie przypomnieć :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: KasiuK dla Martyki duzo zdrowia i sił, myslę o was ciepło i w przeciwieństwie do Ciebie marze o zakotwiczeniu w Poznaniu :tak: moze to jest blizej niż zawsze myslałam :dry::confused::blink: Lila - i dla Ciebie sił, wytrzymałości i dużo radości z Twoich Dziewcząt :-)

Byłyśmy wczoraj na chrzcinach Konradka :-) który jest przekochany, grzeczny i ogrmony (rozmiar 74, dziecko urodzone półtora miesiąca temu!) Julia całą mszę biegała wśród swojej przybranej rodziny :-:)sorry2::-) a wieczorem wspólne przygotowywanie kolacji trwało 2 godziny :sorry2::sorry2: chyba lubię gotować z Julią :-):-) :-) głowa mi pęka :dry:
Od dłuższego czasu biore Skrzypowit i jestem zadowolona

Mam jeszcze pytanie
jakimi kremami smarujecie buziaki maluszków przed wyjściem na mróz?
Weronika ma troszke atopową skórke i to jest tragedia jak wygladaja jej policzki poszczypane mrozem :-(
Musze szybko znalezc jakis dobry natłuszczający kremik. Co polecacie?
Ja używałam Nivea,ale teraz dostalam taki kremik z Niemiec Wind-und Wettercreme firmy Beauty Baby -rewelacja

Ewuś bardzo dziekuję za informację :-) już wrzucam moje dane :-):-) niestety chyba nie pomogę w kwestii smarowania buzi: Julii wystarczy posmarowanie pyszczka niveą i juz :)

Cześć Babeczki!

Ale naskrobałyście przez weekend. Nie mam za bardzo czasu teraz, a widzę że tu takie fajne tematy: kosmetyki i te sprawy :-)

My wczoraj bylismy w Krakowie na zakupach, wróciłam cała happy, bo zrobiłam transakcję miesiąca. Kupiłam sobie golfik za... 1 zł. Dziewczyny w tym sklepie

http://www.privatemember.pl/index1.php?page=oferta
przy zakupie dwóch rzeczy, trzecią dostajecie za 1 zł!!!!!! :szok: Kupiłam sobie kremowy golfik, mój mąż bluzę a pani mówi, prosze sobie jeszcze coś wybrać, to zapłaci pani za tę rzecz 1zł. Nie mogłam nic znaleźć, więc wzięłam drugi taki sam golfik tylko czarny :-) A normalnie ten golf kosztuje 101 zł :szok::szok: Więc kto ma ten sklep w pobliżu to polecam.

Tak więc wczorajszy bilans zakupowy

Dla mnie:
  • dwa sweterki,
  • 1 bluzeczka
  • 1 top do ćwiczeń
Dla męża:
  • 1 bluza
  • 1 spodnie dresowe (twierdzi, że zacznie chodzić w końcu na siłownię :-))
  • 1 podkoszulek
Dla Maciusia:
  • kurtka zimowa
  • koszulko-podkoszulek :-D
No i jeszcze tylko powiem, że cieszę się, że w Tarnowie nie ma Smyka (bo mogłabym tam zostawić całą wypłatę) ;-)

Rany, tak to jest jak się jedzie na zakupy raz na pół roku :-)

Może jutro coś o tych kosmetykach napiszę .

reklama
Cześć Babeczki!

Ale naskrobałyście przez weekend. Nie mam za bardzo czasu teraz, a widzę że tu takie fajne tematy: kosmetyki i te sprawy :-)

My wczoraj bylismy w Krakowie na zakupach, wróciłam cała happy, bo zrobiłam transakcję miesiąca. Kupiłam sobie golfik za... 1 zł. Dziewczyny w tym sklepie

PRIVATE MEMBER
przy zakupie dwóch rzeczy, trzecią dostajecie za 1 zł!!!!!! :szok: Kupiłam sobie kremowy golfik, mój mąż bluzę a pani mówi, prosze sobie jeszcze coś wybrać, to zapłaci pani za tę rzecz 1zł. Nie mogłam nic znaleźć, więc wzięłam drugi taki sam golfik tylko czarny :-) A normalnie ten golf kosztuje 101 zł :szok::szok: Więc kto ma ten sklep w pobliżu to polecam.

Tak więc wczorajszy bilans zakupowy

Dla mnie:
  • dwa sweterki,
  • 1 bluzeczka
  • 1 top do ćwiczeń
Dla męża:
  • 1 bluza
  • 1 spodnie dresowe (twierdzi, że zacznie chodzić w końcu na siłownię :-))
  • 1 podkoszulek
Dla Maciusia:
  • kurtka zimowa
  • koszulko-podkoszulek :-D
No i jeszcze tylko powiem, że cieszę się, że w Tarnowie nie ma Smyka (bo mogłabym tam zostawić całą wypłatę) ;-)

Rany, tak to jest jak się jedzie na zakupy raz na pół roku :-)

Może jutro coś o tych kosmetykach napiszę .
Jednym slowem miałaś farta

Do góry