reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Laseczki, co do kosmetyków, to używam tego tyle, że nie sposób wymienić, nie mam jakiejś ulubionej marki...
-tusz, od paru lat Avon, pogrubiający
- balsamy Loreal,Garnier, Dove,
-szampony i odżywki - głównie Kadus, Dove, ostatnio lubię serię Glisscure z jedwabiem ( szczególnie odzywkę )
-stopy, krem z drobinkami pumeksy z Avonu
- krem na cellulit, Avon lub traz testuje eveline (Joasia)
- kremy na dzień i na noc- ostatnio dermika, seria z kwasami owocowymi Variette
-cienie...Inglot, joko
-podkład - Clinique...mam tylko jeden, bo głównie używam kremów rozświetlających z Avonu, a na to puder w kulkach
nie wiem, co tam jeszcze, półki w łazience mi sie uginają, musiałabym pójść zobaczyć, co tam jeszcze mam ;-);-)

Kasiu czopki to Aminofilina a tabletki Encorton..naprawdę polecam, Dawidek mniej po nich kaszlał i chociaz spał w nocy..

Dużo zdrówka dla Martynki:elvis::elvis:

Anusia bardzo bardzo Ci dziękuję

troszkę jestem spokojniejsza bo myślałam że za mało leków ma martynia
ale nie daje małej antybiotyku bo tydzień temu skończyła zinat no i lekarka chciała spróbować bez
patrzymy czy mała sobie radzi

to jakieś głupie ale ja jestem o wiele bardziej spokoniejsza jak jest antybiotyk
a przecież nie musi go mieć żeby wyzdrowieć

encorton to steryd my mamy hydrocortison
aminofiliny nie mamy, może nie jest tak źle
mała w nocy zakaszle z pięć razy ogólnie śpi
najgorzej nad ranem i wieczorem ale jak daje hydro.. to przechodzi
i już nie jest taki szczekający
eurespal dostaje,
katarek prawie się skończył ale kropelki nadal dajemy
dodatkowo jest bioaron c
i na uszka kropelki
i zyrtec to już standardowo

oby to wszystko pomogło ale jak nie jest gorzej to chyba będzie lepiej:dry::sorry2:

Laseczki, co do kosmetyków, to używam tego tyle, że nie sposób wymienić,
nie wiem, co tam jeszcze, półki w łazience mi sie uginają, musiałabym pójść zobaczyć, co tam jeszcze mam ;-);-)
He he Anusia ja mam ten sam problem
Obecnie bez łosia wiec ubyły Jego kosmetyki a i tak nie mam miejsca na pólkach w łazience
Ja uzywam obecnie( bo to ciągle sie zmienia jak wynajduje jakies nowe cudo):
Twarz:
-krem mam nowy, uzywam dopiero 2 tygodnie Perfecta Mikro perły matujace/cera mieszana
- maseczka tez Perfecta glinka termalna oligoelementy/cera mieszana
- podkład tez mam nowy :-p wiec testuje
269513172

-puder w kamieniu tez maybelline
- tusz
268383981

i brązowy z avonu extreme volume
-płyn do demakijażu ziaja uniwersalny i dwu fazowy
włosy:
-szampon
270643752

ale tylko szampon bo odzywki i tego drugiego nie lubie
odżywka to ziaja wygładzanie zaprogramowane- rewelacja
- dla mnie kosmetyk na co dzien najwazniejszy do wlosow to jeszcze L'oreal Studio Remix Strukturyzujaca pasta do włosów
ciało:
- peeling -masaż myjący Lirene mandarynkowy
- balsam( tu zmienia sie ciągle ) obecnie mleczko do ciała intensywne ujędrnianie Soraya Polecam bo fajnie pachnie i sie nie klei tak jak np. Garniera ujędrniający
To chyba moje kosmetyki numer jeden bez ktorych sie nie moge obejsc
Stopy przyznam sie smaruje tylko latem a zima raczej je z lekka olewam
AAA mam jeszcze krem do rąk ulubiony a raczej dwa
AA HELP i NEUTROGENA

zapomniałam ,że jak moje włosy zaczynają przypominac siano to uzywam jakies 2 tygodnie tego i znowu jest dobrze
265596430

Oliviaa Inglot Silk Warp- preparat podkladowy z jedwabiem używam juz kilka lat i to jest dla mnie rewelacja paznokciowa
Chyba udało mi sie nawet zxarazic nim Joasie :tak::-p

reklama
Piwo lubie z soczkiem zurawinowym i plasterkiem cytryny albo pól na pól z sokiem Granat Tymbarku :tak:
Piwko ze spritem piłam w Niemczech i bylo pycha :tak:

Zobaczcie jakie fajne zabawki są w Biedronce
17.jpg

Do góry