reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Laseczki, co do kosmetyków, to używam tego tyle, że nie sposób wymienić, nie mam jakiejś ulubionej marki...
-tusz, od paru lat Avon, pogrubiający
- balsamy Loreal,Garnier, Dove,
-szampony i odżywki - głównie Kadus, Dove, ostatnio lubię serię Glisscure z jedwabiem ( szczególnie odzywkę )
-stopy, krem z drobinkami pumeksy z Avonu
- krem na cellulit, Avon lub traz testuje eveline (Joasia)
- kremy na dzień i na noc- ostatnio dermika, seria z kwasami owocowymi Variette
-cienie...Inglot, joko
-podkład - Clinique...mam tylko jeden, bo głównie używam kremów rozświetlających z Avonu, a na to puder w kulkach
nie wiem, co tam jeszcze, półki w łazience mi sie uginają, musiałabym pójść zobaczyć, co tam jeszcze mam ;-);-)

Kasiu czopki to Aminofilina a tabletki Encorton..naprawdę polecam, Dawidek mniej po nich kaszlał i chociaz spał w nocy..

Dużo zdrówka dla Martynki:elvis::elvis:

Anusia bardzo bardzo Ci dziękuję

troszkę jestem spokojniejsza bo myślałam że za mało leków ma martynia
ale nie daje małej antybiotyku bo tydzień temu skończyła zinat no i lekarka chciała spróbować bez
patrzymy czy mała sobie radzi

to jakieś głupie ale ja jestem o wiele bardziej spokoniejsza jak jest antybiotyk
a przecież nie musi go mieć żeby wyzdrowieć

encorton to steryd my mamy hydrocortison
aminofiliny nie mamy, może nie jest tak źle
mała w nocy zakaszle z pięć razy ogólnie śpi
najgorzej nad ranem i wieczorem ale jak daje hydro.. to przechodzi
i już nie jest taki szczekający
eurespal dostaje,
katarek prawie się skończył ale kropelki nadal dajemy
dodatkowo jest bioaron c
i na uszka kropelki
i zyrtec to już standardowo

oby to wszystko pomogło ale jak nie jest gorzej to chyba będzie lepiej:dry::sorry2:

Laseczki, co do kosmetyków, to używam tego tyle, że nie sposób wymienić,
nie wiem, co tam jeszcze, półki w łazience mi sie uginają, musiałabym pójść zobaczyć, co tam jeszcze mam ;-);-)
He he Anusia ja mam ten sam problem
Obecnie bez łosia wiec ubyły Jego kosmetyki a i tak nie mam miejsca na pólkach w łazience
Ja uzywam obecnie( bo to ciągle sie zmienia jak wynajduje jakies nowe cudo):
Twarz:
-krem mam nowy, uzywam dopiero 2 tygodnie Perfecta Mikro perły matujace/cera mieszana
- maseczka tez Perfecta glinka termalna oligoelementy/cera mieszana
- podkład tez mam nowy :-p wiec testuje
269513172

-puder w kamieniu tez maybelline
- tusz
268383981

i brązowy z avonu extreme volume
-płyn do demakijażu ziaja uniwersalny i dwu fazowy
włosy:
-szampon
270643752

ale tylko szampon bo odzywki i tego drugiego nie lubie
odżywka to ziaja wygładzanie zaprogramowane- rewelacja
- dla mnie kosmetyk na co dzien najwazniejszy do wlosow to jeszcze L'oreal Studio Remix Strukturyzujaca pasta do włosów
ciało:
- peeling -masaż myjący Lirene mandarynkowy
- balsam( tu zmienia sie ciągle ) obecnie mleczko do ciała intensywne ujędrnianie Soraya Polecam bo fajnie pachnie i sie nie klei tak jak np. Garniera ujędrniający
To chyba moje kosmetyki numer jeden bez ktorych sie nie moge obejsc
Stopy przyznam sie smaruje tylko latem a zima raczej je z lekka olewam
AAA mam jeszcze krem do rąk ulubiony a raczej dwa
AA HELP i NEUTROGENA

zapomniałam ,że jak moje włosy zaczynają przypominac siano to uzywam jakies 2 tygodnie tego i znowu jest dobrze
265596430

Oliviaa Inglot Silk Warp- preparat podkladowy z jedwabiem używam juz kilka lat i to jest dla mnie rewelacja paznokciowa
Chyba udało mi sie nawet zxarazic nim Joasie :tak::-p

reklama
Piwo lubie z soczkiem zurawinowym i plasterkiem cytryny albo pól na pól z sokiem Granat Tymbarku :tak:
Piwko ze spritem piłam w Niemczech i bylo pycha :tak:

Zobaczcie jakie fajne zabawki są w Biedronce
17.jpg

Do góry