reklama
Lilka
Fanka BB :)
Lilka trzymaj się jak czytam co u Ciebie to odrazu myślę i o Gazelaczku
trzymajcie się mamusie
dziekuje Kasiu
juz wczesniej chcialam ci pisac ze zycze duzo zdrowka Martynce ale przez mojego krzykacza polowa z glowy mi ulatuje
dzisiaj mala jak pisalam nie spala od 4-8 rana
w tym po 24.00 tez cos chciala,a ze rachube czasu trace to pewnie do tej 4-ej tez bylo cos
no i wyobrazcie sobie ze z calego dnia to ona conajmniej 3/4 nie spala
non stop sie wydziera
jak tak dalej bedzie to pomysle ze mam dziecko z ADHD
zycze dobrej nocy
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Hejoo
Kosmetyki na tapecie- to jest to, co lubię najbardziej Będę musiała dokładnie przestudiować Wasze propozycje, a póki co Gazelko, specjalnie dla Ciebie mój aktualny zestaw ;-)
Włosy:
- szampon witalizujący Goldwell
-odżywka do włosów delikatnych Goldwell
- serum wygładzające Goldwell lub mleczko Loreal
Twarz:
-podkład Loreal antystresowy
- krem rozjaśniający cienie pod oczy Lierac
- maseczka Lierac nawilżająca
- krem Olay 7 lub Eris nawilżający
- tusz do rzęs ostatnio Loreal telescopic
- cienie różnie, z naciskiem na Astor (mają fajną konstsyencję, nie rozmazują się)
- brązujący pudel w kulkach z Avonu
Dłonie:
-krem do skórek Sally Hansen Diamond (zajefajny)
-krem do rąk Florena Kamille
Ciało:
- balsam Dr Irena Eris
- krem antycellulit z Avonu
Zapachy:
- mgiełka do ciała Avon
-EDP Versace Woman
Kosmetyki na tapecie- to jest to, co lubię najbardziej Będę musiała dokładnie przestudiować Wasze propozycje, a póki co Gazelko, specjalnie dla Ciebie mój aktualny zestaw ;-)
Włosy:
- szampon witalizujący Goldwell
-odżywka do włosów delikatnych Goldwell
- serum wygładzające Goldwell lub mleczko Loreal
Twarz:
-podkład Loreal antystresowy
- krem rozjaśniający cienie pod oczy Lierac
- maseczka Lierac nawilżająca
- krem Olay 7 lub Eris nawilżający
- tusz do rzęs ostatnio Loreal telescopic
- cienie różnie, z naciskiem na Astor (mają fajną konstsyencję, nie rozmazują się)
- brązujący pudel w kulkach z Avonu
Dłonie:
-krem do skórek Sally Hansen Diamond (zajefajny)
-krem do rąk Florena Kamille
Ciało:
- balsam Dr Irena Eris
- krem antycellulit z Avonu
Zapachy:
- mgiełka do ciała Avon
-EDP Versace Woman
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Piwo lubie z soczkiem zurawinowym i plasterkiem cytryny albo pól na pól z sokiem Granat Tymbarku
Piwko ze spritem piłam w Niemczech i bylo pycha
Na pewno wypróbuję Jak skończę dietę
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Jeszcze Wam tylko opowiem historię jednej nocy...dzisiejszej nocy
Wczoraj do 23-ciej siedział u nas kumpel z zespołu, pracowaliśmy nad konceptem okładki albumu. Ponieważ obiecałam dac cały pakiet grafikowi wczoraj, poszłam spać po pierwszej. O trzeciej obudziło mnie dziecko, domagając się kilkunastominutopwego głaskania. Około czawrtej dziecko spać już nie mogło, więc przyszło do nas. Ponieważ się wiercił, chlastał mnie po gębie i wkładał do oczu i buzi włochatego misia, poszłam spać w nogi. Około piątej obudziło mnie uczucie łaskotania po pięcie. Moje dziecko drapało mnie w stopę. Kiedy ją przebiegle schowałam, dziecię wsunęło rączkę pod kołdrę nie dając za wygraną i gilgocząc mnie dalej. Po pięciu minutach zabawy w chowanego skapitulował. Ok, moja wina, po co wyciągałam prowokacyjnę syrkę, kiedy dziecko było żądne zabawy? O 5.30 dziecku spadł na podłogę misiu, więc mały nie omieszkał mnie obudzić w poszukiwaniu pomocy. Nie spał już do szóstej Myślę, że za mną jakieś 4,5 godz. snu Pa
Wczoraj do 23-ciej siedział u nas kumpel z zespołu, pracowaliśmy nad konceptem okładki albumu. Ponieważ obiecałam dac cały pakiet grafikowi wczoraj, poszłam spać po pierwszej. O trzeciej obudziło mnie dziecko, domagając się kilkunastominutopwego głaskania. Około czawrtej dziecko spać już nie mogło, więc przyszło do nas. Ponieważ się wiercił, chlastał mnie po gębie i wkładał do oczu i buzi włochatego misia, poszłam spać w nogi. Około piątej obudziło mnie uczucie łaskotania po pięcie. Moje dziecko drapało mnie w stopę. Kiedy ją przebiegle schowałam, dziecię wsunęło rączkę pod kołdrę nie dając za wygraną i gilgocząc mnie dalej. Po pięciu minutach zabawy w chowanego skapitulował. Ok, moja wina, po co wyciągałam prowokacyjnę syrkę, kiedy dziecko było żądne zabawy? O 5.30 dziecku spadł na podłogę misiu, więc mały nie omieszkał mnie obudzić w poszukiwaniu pomocy. Nie spał już do szóstej Myślę, że za mną jakieś 4,5 godz. snu Pa
mamoośka
Fanka BB :)
To miałaś udaną nocke,Jeszcze Wam tylko opowiem historię jednej nocy...dzisiejszej nocy
nenius
Przyjaciółki 2008
Cześć :-)
Gardło nadal mnie boli
Gardło nadal mnie boli
reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
z
Oliviaa Inglot Silk Warp- preparat podkladowy z jedwabiem używam juz kilka lat i to jest dla mnie rewelacja paznokciowa
Chyba udało mi sie nawet zxarazic nim Joasie
tak tak, własnie musze zakupic bo mi sie pokonczyła, super nadaje sie do frenczyku
czesc babeczki :-):-)
oddałabym wiele za przynajmniej 5 h snu jeszcze ale Kuba ma chyba inne zdanie.
po 30 h pytania "słucham" "kawa z mlekiem czy czarna" lub " cos jeszcze?" mam lekko dosc......nogi mnie bola sakramencko, nie mowiac o kregosłupie i o guzie na głowie
ale było miło, odpoczełam od domu.........
jak tylko bede miała jakies fotki to wkleje :-):-)
zaraz postaram sie cos zadrowbic, widziałam ze na tapecie przeglad kosmetyczek i łazienek