reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Dziewuszki piszcie o tych włosach plissss

Emama mnie zaintrygowała tym kolorem :tak::tak::tak: Edzie napisz tylko jaka to farba ?:happy: Jakiej firmy.

Joasiu no własnie myslę o takiej czekoladzie, brązie takim jak edzia pisze :tak:
Boje sie bo to duzy szok, ale chyba nie dane jest mi byc blond. Wygladam tandetnie i ,niewyraźnie' i czuje sie 'niewyraźnie' :nerd:

Taaaa BB zamula dziś na Maksa:eek: a ja akurat mam doła :confused2: z tymi włosami:nerd:

Gazelkadobrze, ze coraz lepiej ;-)

A tak sie ostatnio zastanawiała jak w temacie riki-tiki?:-p:sorry: Czy to juz czy jezcze, czy to ostatnia rzecz o której myślisz? i Czy R nadal anioł? :-p

Joasiu no własnie myslę o takiej czekoladzie, brązie takim jak edzia pisze :tak:
Boje sie bo to duzy szok, ale chyba nie dane jest mi byc blond. Wygladam tandetnie i ,niewyraźnie' i czuje sie 'niewyraźnie' :nerd:

No wiesz co? My Cię tu chwalimy a ty takie głupotki opowiadasz...... Wyglądasz super!!!!!!!!!! Ale oczywiście jak masz ochotę na zmianę koloru to zmieniaj :-p

Gazelkadobrze, ze coraz lepiej ;-)

A tak sie ostatnio zastanawiała jak w temacie riki-tiki?:-p:sorry: Czy to juz czy jezcze, czy to ostatnia rzecz o której myślisz? i Czy R nadal anioł? :-p

Ostatnio z R było małe spięcie :eek: Wszystko przez niewyspanie, moje zasiedzenie w domku i takie tam... Co do riki-tiki (Niania jak zwykle myśli o jednym ;-)), to za wczesnie :-p Ale czuję, że zaczynam wracać do siebie. Jak tylko Jagódka zacznie spac, to kto wie, co się będzie działo, hihih

No właśnie, musze iść do lekarza, bo już w domu mamy komplet dzieci :-p

I muszę szybko zrzucić oponkę. Niby brzucha nie ma, ale jak siedzę, to się robi wałek. O - własnie teraz taki mam, wrrrr....

aniu a moze takie jak miałas wtedy, co? tylko bardziej wpadajace w czekolade????

Załączniki

• ania.jpg
    ania.jpg
    93,4 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnio z R było małe spięcie :eek: Wszystko przez niewyspanie, moje zasiedzenie w domku i takie tam... Co do riki-tiki (Niania jak zwykle myśli o jednym ;-)), to za wczesnie :-p Ale czuję, że zaczynam wracać do siebie. Jak tylko Jagódka zacznie spac, to kto wie, co się będzie działo, hihih

No właśnie, musze iść do lekarza, bo już w domu mamy komplet dzieci :-p

I muszę szybko zrzucić oponkę. Niby brzucha nie ma, ale jak siedzę, to się robi wałek. O - własnie teraz taki mam, wrrrr....

Juz widzę ta twoją oponkę :laugh2: Nie sciemniaj tylo daj fotki;-)

O boziu to super , ze czuje ze "te" sprawy wracają do normy :-p To bardzo dobry nius:-) Bo to chyba przeraza mnie najbardziej :sorry:

reklama
Do góry