nenius
Przyjaciółki 2008
Chyba znowu coś zmieniają na BB bo chodzi wolno jak muł
noo, ja też mam z nim dzisiaj jakieś problemy...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba znowu coś zmieniają na BB bo chodzi wolno jak muł
Joasiu no własnie myslę o takiej czekoladzie, brązie takim jak edzia pisze
Boje sie bo to duzy szok, ale chyba nie dane jest mi byc blond. Wygladam tandetnie i ,niewyraźnie' i czuje sie 'niewyraźnie'
Gazelkadobrze, ze coraz lepiej ;-)
A tak sie ostatnio zastanawiała jak w temacie riki-tiki? Czy to juz czy jezcze, czy to ostatnia rzecz o której myślisz? i Czy R nadal anioł?
Ostatnio z R było małe spięcie Wszystko przez niewyspanie, moje zasiedzenie w domku i takie tam... Co do riki-tiki (Niania jak zwykle myśli o jednym ;-)), to za wczesnie Ale czuję, że zaczynam wracać do siebie. Jak tylko Jagódka zacznie spac, to kto wie, co się będzie działo, hihih
No właśnie, musze iść do lekarza, bo już w domu mamy komplet dzieci
I muszę szybko zrzucić oponkę. Niby brzucha nie ma, ale jak siedzę, to się robi wałek. O - własnie teraz taki mam, wrrrr....
Juz widzę ta twoją oponkę Nie sciemniaj tylo daj fotki;-)
O boziu to super , ze czuje ze "te" sprawy wracają do normy To bardzo dobry nius:-) Bo to chyba przeraza mnie najbardziej
aniu a moze takie jak miałas wtedy, co? tylko bardziej wpadajace w czekolade????