reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Klaudia ale bym poszła na jakis kurs jezykowy, może jakas mała powtoreczka gramatyki angielskiej........koło mnie jest fajna szkoła językowa, maja duzy wybor jezyków, myślałam o włoskim albo hiszpańskim, może kiedyś sie uda :cool2::cool2::cool2:
Ja sama mężowi zazdroszczę tego kursu.:-) Też bym się chętnie podokształcała. Dawno się niczego nie uczyłam :-) A w sumie to lubię, hihi.

Właśnie dzwonił łosiek...Dawid ma jednak antybiotyk, czyli Bactrim za słaby:-:)-(
noi obowiązkowo inhalacje...:-:)-:)-(

aniu moze to i lepiej, ze antybiotyk.........
miejmy nardzieje, ze podziała i juz niedługo wszystko bedzie dobrze!!!
teraz trzeba pamietac o tym, zeby zadbac o flore bakteryjna Dawidka, pewnie mało juz jej zostało.......

najgorsza ta bezradność, chciałoby sie pomoc dziecku a tu nie mozna.............

czesc dziewczyny:-)
wreszcie dzisiaj mi internet podlaczyli!
jak ja sie ciesze :-):-):-):-):-)

no wiec spiesze z wiadomoscia ze w sobote 10 listopada o 11.44 urodziła sie Hania :-)
z wagą 3280g/48cm
gdy juz stracilam nadzieje na porod nie wywolywany,w piatek przed 22.00 odeszly mi wody :-)
w sobote urodzilam a w niedziele bylysmy juz w domku :-)
czuje sie swietnie :-) nie jestem nacieta ani peknieta w srodku,normalnie jakbym nie rodzila :szok:
a z Mili to ledwo siadac po tygodniu mogłam :sorry2:
takze jestem przeszczesliwa ze tak super wyszlo:-)

a oto Hania :-)

mykam troszke ponadrabiac :-)

reklama
No no kochana Lilianko my już wiemy,że Hania jest na świecie :tak:
Jeszcze raz serdeczne gratulacje :tak:
Malutka słodziutka i jaka tycia :szok: i podobna do Mili :tak:

Do góry