reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Klaudia ale bym poszła na jakis kurs jezykowy, może jakas mała powtoreczka gramatyki angielskiej........koło mnie jest fajna szkoła językowa, maja duzy wybor jezyków, myślałam o włoskim albo hiszpańskim, może kiedyś sie uda :cool2::cool2::cool2:
Ja sama mężowi zazdroszczę tego kursu.:-) Też bym się chętnie podokształcała. Dawno się niczego nie uczyłam :-) A w sumie to lubię, hihi.

Właśnie dzwonił łosiek...Dawid ma jednak antybiotyk, czyli Bactrim za słaby:-:)-(
noi obowiązkowo inhalacje...:-:)-:)-(

aniu moze to i lepiej, ze antybiotyk.........
miejmy nardzieje, ze podziała i juz niedługo wszystko bedzie dobrze!!!
teraz trzeba pamietac o tym, zeby zadbac o flore bakteryjna Dawidka, pewnie mało juz jej zostało.......

najgorsza ta bezradność, chciałoby sie pomoc dziecku a tu nie mozna.............

czesc dziewczyny:-)
wreszcie dzisiaj mi internet podlaczyli!
jak ja sie ciesze :-):-):-):-):-)

no wiec spiesze z wiadomoscia ze w sobote 10 listopada o 11.44 urodziła sie Hania :-)
z wagą 3280g/48cm
gdy juz stracilam nadzieje na porod nie wywolywany,w piatek przed 22.00 odeszly mi wody :-)
w sobote urodzilam a w niedziele bylysmy juz w domku :-)
czuje sie swietnie :-) nie jestem nacieta ani peknieta w srodku,normalnie jakbym nie rodzila :szok:
a z Mili to ledwo siadac po tygodniu mogłam :sorry2:
takze jestem przeszczesliwa ze tak super wyszlo:-)

a oto Hania :-)

mykam troszke ponadrabiac :-)

reklama
No no kochana Lilianko my już wiemy,że Hania jest na świecie :tak:
Jeszcze raz serdeczne gratulacje :tak:
Malutka słodziutka i jaka tycia :szok: i podobna do Mili :tak:

Do góry