reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Czesc,

Dziś drugie dzien przekazywania obowiazków. Masakra :baffled: ledwo zyję. Gadam od 8 rano :nerd:juz drugi dzien.
Całe szczescie przerwa do poniedziałku póki co :-p

muszę cichutko i malutkimi napisać że od pół godzinki martynova śpi:szok:
nie pamiętam kiedy ostatnio poszła spać o 21

o której kładziecie maluchy?

Mój spi juz o 20 (sporadycznie, przy jakies okazji siedzimy dłuzej)i śpi do 7.30. Zalicza jezscze drzemke w dzień ok godzinkę , półtorej.
Jak nie spi w dzien , co czasem w weeknd sie zdarza:tak: to pada juz przed 19.

Część:-)
dzisiaj ja wyglądam jak zombie:eek::eek::eek: (gazelka)
dawid oczywiście zapalenie krtani, ale nie mamy antybiotyku, tylko Bactrim...spałam w nocy 3 godziny i to w przerwach a o 5 rano wstawałam do pracy..bo na autobus, dalej jestem zasypana:dry: Dawidek cała noc sie dusił, płakał, miał temperature i drgawki...normalnie nosiłam go na rekach, żeby chociaz na chwilę sie uspokoił...szok...dawno nie było takiej nocnej akcji:-(

Dzisiaj jest z nim teściowa a popołudniu R. jedzie z nim na inhalacje..a ja w pracy, akurat gdy on taki chory...dosłownie powieki mam na zapałkach , wypiłam już 2 kawy..a dalej wyglądam jak zombie..:baffled::baffled::baffled:

Aniu serdecznie współczuje. Trzymajcie się. Na uszko trzeba bardzo uwzac i dokładnie je wyleczyć bo inaczej ciągle bedzie wracać. Ja kiedy byłam dzieckiem ciagla chorowałam na ucho :baffled:

A Bactrim to antybiotyk. W wersji dla dorosłych Biseptol się nazywa :tak: Wiem bo mój Maks się na niego uczulony.

Gazelko a moze melisę kochanie ?? O ile wiem podczas karmienia piersią mozna pić. Skorzystasz i Ty i mała.

O rany, ja dopiero teraz byłam w galerii, a tam taaaakie widoki :-)
Kujce, ale mi musicie zazdrościć, że będę mieć TAKĄ synową :-):-):-):-)

E_mamo, powiem to po raz osiemdziesiąty ósmy - Juleczka jest PRZE-ŚLI-CZNA. A te widoczki... Aż żałuję, że nie wybralismy się w góry w listopadzie. My pojechaliśmy we wrześniu i było szaro, buro i deszczowo. Jak będziecie się wybierać jak zwykle za rok, to na bank jedziemy z wami. :tak::tak::tak: Taką zimę to lubię :-)

Dobra, zmykam pracować dalej.

odgruzowałam chałupe uff :sorry2::sorry2:

Klaudia ale bym poszła na jakis kurs jezykowy, może jakas mała powtoreczka gramatyki angielskiej........koło mnie jest fajna szkoła językowa, maja duzy wybor jezyków, myślałam o włoskim albo hiszpańskim, może kiedyś sie uda :cool2::cool2::cool2:

a tak apropo, gdzie edzia sie podziała :confused::confused::confused:

ciekawe jak tam nasze ciezarowki poporodowe :cool2::cool2::sorry2::sorry2:

aaaa i nie pochwaliłam sie, zdodyte na polowaniu prazkowane popielate spodnie od garnituru cena: 7 zł :cool2::cool2:

Załączniki

• Zdjęcie042.jpg
    Zdjęcie042.jpg
    420,7 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Do góry