mamoośka
Fanka BB :)
To mąż miałby prywatną nauczycielke,ale fajnie...:-):-):-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To mąż miałby prywatną nauczycielke,ale fajnie...:-):-):-):-):-)
ciekawe, czego jeszcze by go uczyła;-);-)To mąż miałby prywatną nauczycielke,ale fajnie...
ciekawe, czego jeszcze by go uczyła;-);-)
muszę cichutko i malutkimi napisać że od pół godzinki martynova śpi
nie pamiętam kiedy ostatnio poszła spać o 21
o której kładziecie maluchy?
Część:-)
dzisiaj ja wyglądam jak zombie (gazelka)
dawid oczywiście zapalenie krtani, ale nie mamy antybiotyku, tylko Bactrim...spałam w nocy 3 godziny i to w przerwach a o 5 rano wstawałam do pracy..bo na autobus, dalej jestem zasypana Dawidek cała noc sie dusił, płakał, miał temperature i drgawki...normalnie nosiłam go na rekach, żeby chociaz na chwilę sie uspokoił...szok...dawno nie było takiej nocnej akcji:-(
Dzisiaj jest z nim teściowa a popołudniu R. jedzie z nim na inhalacje..a ja w pracy, akurat gdy on taki chory...dosłownie powieki mam na zapałkach , wypiłam już 2 kawy..a dalej wyglądam jak zombie..
No niestety z angielskiem to nam w domu nie wychodziciekawe, czego jeszcze by go uczyła;-);-)
I to to mi chodziłoNo niestety z angielskiem to nam w domu nie wychodzi
Ćwiczymy za to inne języki ;-):-)
I to to mi chodziło