reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Dawidek dostał antybiotyk, czopek przeciw dusznościom, tabletke przeciwdusznościom i spi...ja też zmykam, bo po 3 godzinach snu zeszłej nocy, to ledwo widzę na oczy....

dobranoc lipcóweczki.....mam nadzieję, że ta nocka bedzie lepsza:sorry2:

większosc watków nadrobiłam, fakt,ze jestsze trochę mi na głównym do poczytania zostało ale juz nie dam rady dzis...mogłabym jescze tylko wpasc na przeisy lipcówek i zapodac przepis na pozbycie się tesciowej....hi ..moje yjechała...pa pa do jutra

cześć lipcówki

czesc dziewczyny:-)
wreszcie dzisiaj mi internet podlaczyli!
jak ja sie ciesze :-):-):-):-):-)

no wiec spiesze z wiadomoscia ze w sobote 10 listopada o 11.44 urodziła sie Hania :-)
z wagą 3280g/48cm
gdy juz stracilam nadzieje na porod nie wywolywany,w piatek przed 22.00 odeszly mi wody :-)
w sobote urodzilam a w niedziele bylysmy juz w domku :-)
czuje sie swietnie :-) nie jestem nacieta ani peknieta w srodku,normalnie jakbym nie rodzila :szok:
a z Mili to ledwo siadac po tygodniu mogłam :sorry2:
takze jestem przeszczesliwa ze tak super wyszlo:-)

a oto Hania :-)

mykam troszke ponadrabiac :-)
Lila gratuluje !!!!! śliczności ta Twoja Hania... A i wspaniale, że tak dobrze sie czujesz po porodzie .
Pozdrawiam Wszystkie Lipcówki.........

Fajnie Lilka że się odezwałaś
Jeszcze raz gratulacje ślicznej niuni i pisz jak znajdziesz chwilkę
Jak Mili zareagowała na siostrzyczkę?

Druga:-)
wyspana:-) chociaz dawidek marnie spał, bo dalej kaszle to moge powiedzieć, że się wyspałam. najgorsze jest to, że nie chce jeść, a jeśłi juz cos w niego wcine, to zaraz wszystko zwymiotuje...łącznie z lekarstwami:baffled:
ale antybiotyk działa..moje dziecko juz nie lezy jak kłoda, ale zaczyna chodzić po domu i bawić się:-)

reklama
Cześć dziewczyny :happy2:

Lilka Hania sliczna - taki kochany słodziaczek, raz jeszcze gratuluję!!!!!!!!

Aniu, super, że leki działają :tak:

Joasiu fajne spodnie :tak:. Mogę i ja się pochwalić? Zakupiłam sobie wczoraj spodnie 3/4 i dwie czarne bluzeczki łącznie za.....................3 złote z groszami :-):-):-)

Do góry