Joaska
Lipcowe mamy '05
a ta gencjana to tak jak Niania pisze, na jałowa gazę i palcem posmaruj.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boze biedactwo
Tym nutritionem zagęszczałam normalne mleko wiec nie wiem jak robić to na swoim.
Gazelka a gdzie niania maćka co ?Przeciez powinna siedzieć az R nie wróci i Ci pomagac. Zamęczysz się
A ta gencjane to na jałowy gazik owiniety w koło palca i do buziakaTak mi się wydaje, bo tego tez nie robiłam
A my dziś jedziemy sie szczepić na moningokoki albo ospę. Nie wiem co najpierw :-)
gazelka ten pomysł z woda jest nawet nawet, myślałam jeszcze o wałczeniu może raz jakiegoś mleka sztucznego ale od niego tez może byc ulewanie........
drugi mój pomysł, to moze pościągaj przez parę dni mleko, pomroź a później rozmarzaj w mikrofali jak Ci będzie potrzebne, nie będziesz musiała ściągać na bieżąco.
Jezu no natepna mnie katuje
Ja tez tak chce![]()
Ale na razie tak bardzo mi się ręce trzęsą, bo ja robię leki, a mała wtedy płacze. Jak jeszcze Maciek jednocześnie coś chce to mam ochotę płakać :-zawstydzona/y: Najgorsze jest to, że nie mam mozliwosci przyghotowac tego wszystkiego wczesniej - muszę w ostatniej chwili.
A ja zamiast śniegu chcę 25 stopni, zapach rozwitających pąków na drzewie, błękit nieba i białe, puszyste chmury poruszające się leniwie w rytm śpiewu ptaków
Gazelko, nasza zombie kochana, trzymaj się i pamiętaj- każdy dzień przybliża Cię do pierwszej całkowicie przespanej nocki;-)
TulimyGazelko, radzisz sobie wspaniale, te smuteczki to efekt trudnych początków, po raz pierwszy musisz rozdzielić siły i ręce na dwoje, a rąk masz tyle samo, co dwa lata temu. Doba też się nie wydłużyła ;-)Zobaczysz, wkrótce nabierzesz więcej wprawy i trzecie dziecko to będzie pestka
![]()
umieram , leje
moze to z 'lenia' matka![]()
Emama zabiłaś mnie pipko tymi fotami z górBoze ten śnieg i zimny browar
Marzę
A Julka jest śliczna i taka jakaś duza![]()
Dzień dobry wszystkim nareszcie znalazłam chwile czasu.Właśnie wróciłam z małą z podwórka.Napadało śniegu,że ho ho..Lepiłyśmy bałwana tzn. ja lepiłam a mala rozwalała,ale była zabawa...