reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

kochana, napisalam ze masz talent! to ma tylko pozytywny wydzwiek!:tak:nie sztuka kogos opierdzielic, sztuka to zrobic ladnie;-)

Oj wiem, że nie miałaś nic złego na myśli ;-)Tak tylko się droczę :cool2::-p

Hanti, dawaj z nową fryzurą, elf ma rację, z Twoją długością włosów masz duże pole do popisu ;-)

Kurde, ale mam dzisiaj fazę na BB, jestem jednym okiem w pracy, drugim u Was. Ciiii:ninja2:

reklama
Czesc Lasencje :cool2::cool2::cool2:
U mnie gra i buczy.
Dzien 1 wymiany okien za nami:-):-):-)

Czuje sie dobrze, Marcel zaczyna dawac czadu:tak: choć póki co jest delikatny i grzeczny dla mamuni:-p

Nie mam czasu nadabiac , wybaczcie:sorry2: Ale jestem duchem z Wami.

Kurcze laski, jeden dzien wolny , nastawiłam się na BB, a tu klops...przyjechała rano kumpela i pojechała dosłownie 15 minutek temu....ale chociaz dzień minał przyjemnie...pod znakiem nalewki z aronii, mojej roboty oczywiscie:cool2::cool2:

anusia gratki zakupu thermomixa...........ostatnio scierajac buraki stweirdziłam, ze chciałabym go miec :dry::-p:-p
Dziękuję dziewczyny za wszystkie gratki :-) na chwilę obecna nie żałuję.. co do łosia, to biedak wie, że jeśli się na cos uprę, to i tak to kupie i będzie po mojemu, czasami jednak warto żeby upłynał jakis czas a on sie juz z tym oswoi....jednak patrzy mi na ręcę, co robię, jak robię itd....
Joasiu, oj żebys wiedziała, warto !!! naprawdę polecam, zreszta Iwon pewnie potwierdzi!! Obiadek dzisiaj dosłownie zrobiłam w 30 zminut, wszystko smaczne i zdrowe, bo gotowane na parze...noi niekalorysczne...hihi....;-)

U mnie gra i buczy.

Czuje sie dobrze, Marcel zaczyna dawac czadu:tak: choć póki co jest delikatny i grzeczny dla mamuni:-p

Niania, gratulacje. Mam nadzieję że remoncik będzie postępował :tak:

Fajnie czuć kopniaczki dzidziusia, co? Mi teraz gdy burczy w brzuchu to czasem się wydaje, że to dziecko kopie, hmmmm.... :sorry2:

Dziękuję dziewczyny za wszystkie gratki :-) na chwilę obecna nie żałuję.. co do łosia, to biedak wie, że jeśli się na cos uprę, to i tak to kupie i będzie po mojemu, czasami jednak warto żeby upłynał jakis czas a on sie juz z tym oswoi....jednak patrzy mi na ręcę, co robię, jak robię itd....
Joasiu, oj żebys wiedziała, warto !!! naprawdę polecam, zreszta Iwon pewnie potwierdzi!! Obiadek dzisiaj dosłownie zrobiłam w 30 zminut, wszystko smaczne i zdrowe, bo gotowane na parze...noi niekalorysczne...hihi....;-)

Anusia, jak jeszcze Ty dasz taką reklamę sprzętowi jak Iwon, to i ja się zastanowię nad zakupem? :-p

A czemu łoś Ci patrzy na ręce? Powinien Ci fundnąć taki bajer chociażby w ramach rekompensaty ;-)

Anusia, jak jeszcze Ty dasz taką reklamę sprzętowi jak Iwon, to i ja się zastanowię nad zakupem? :-p

A czemu łoś Ci patrzy na ręce? Powinien Ci fundnąć taki bajer chociażby w ramach rekompensaty ;-)
Patrzy na ręce, bo chce wiedziec czy testuje thermomix czy nie, według niego, to kupiłam to cudo, ale po to , żeby stało na szafce...a ja narazie praktycznie wszystko robie w thermomixie...będę nawet chlebek z otrębami piekła;-)
Gazelka, masz rację, powinien mi zafundowac takie cudo w ramach przeprin i jeszcze przyjść z różą w zebach;-);-):sorry2::ninja2::ninja2::ninja2:

Olivia, zaglądałam na Twoją stronkę ze zdjęciami, widzę, że pojawiły sie nowe, smakowite fotki:cool2::cool2::cool2: świetne.....ale i odważne:sorry2:
zazdroszczę Ci długich nóg i zgrabnego tyłeczka:ninja2::ninja2::ninja2:

Oliviaaaaa! Cytując jednego z odwiedzających: Naughty naughty girl!!! :-D:-D:-D

a może powinnas zostać modelką? Takie wspaniałe oceny dostajesz, na dodatek co chwila ktoś Cię zaprasza do jakiejś grupy, hm? :confused:

mi się podoba "dont let your fantasy goes too far...", podejrzewam, że w facetach się gotuje gdy to oglądają hihih

I Ty nie możesz znaleźć faceta :rolleyes2: proponuję ogłosić casting ;-)

reklama
1.Oj wiem, że nie miałaś nic złego na myśli ;-)Tak tylko się droczę :cool2::-p

2.Hanti, dawaj z nową fryzurą, elf ma rację, z Twoją długością włosów masz duże pole do popisu ;-)

3.Kurde, ale mam dzisiaj fazę na BB, jestem jednym okiem w pracy, drugim u Was. Ciiii:ninja2:
1. wiem, teraz ja sie drocze:cool2:
2. to moze i mi pani stylistka fryzur Iwon cos zaproponuje? u mnie pole do popisu przeogromne:tak: grzywki brak, a wlosy do(przepraszam za wyrazenie) sutkow siegaja
3. Nenius na pewno jutro pochwali i po glowce poglaszcze;-):-D
U mnie gra i buczy.

uwazajcie na siebie:tak:
rany, a tak z ciekawosci to kto bedzie sprzatal po remoncie?:confused:mi na sama mysl ciarki chodza po plecach.
moja siostra znalazla sobie sympatyczna pania z ukrainy ktora dwa razy w tyg sprzata w domu. oczywiscie wszytko trzymane w tajemnicy przed mama, babcia i tesciowa. nawet przed mezem jakos daje kobite rade ukryc:-D

Do góry